reklama
Ana. Alez piekne tluscioszki Ci wyszly az milo popatrzec kiedy chcialabys pojsc na wizyte?bedziesz miala jednak opieke do synka?
Imama nie mniej wyrzutow, ja tez w szpitalu czekalam az samo sie zacznie, podobno to lepiej, kiedy widzialam inne dziewczyny jak sie mecza i martwia ze beda im wywolywac poronienie sama wtedy chcialam zeby juz cos samo sie zaczelo dziac, po jednym dniu w szpitalu tak sie stalo,chociaz ze wzgledu na wiek ciazy mialam jeszcze zabieg.Chyba najgorszy smutek i rozpacz przezylam.po powrocie ze szpitala nie karc siebi wyrzutami, ze czujes, tak jak czujesz,przytulam mocno, wszystko sie ulozy kochana!
Millo antonia polmetek tuz tuz
Ania Tymoteusz bardzo ladnie sliczny nosek
A my w drodze nad morze, wczoraj powiedzialam M o ciazy, przez pol godz dochodzil do siebie wracamy w niedziele wiec pewnie nie bede zagladac dlatego zycze udanego weekendu !
Imama nie mniej wyrzutow, ja tez w szpitalu czekalam az samo sie zacznie, podobno to lepiej, kiedy widzialam inne dziewczyny jak sie mecza i martwia ze beda im wywolywac poronienie sama wtedy chcialam zeby juz cos samo sie zaczelo dziac, po jednym dniu w szpitalu tak sie stalo,chociaz ze wzgledu na wiek ciazy mialam jeszcze zabieg.Chyba najgorszy smutek i rozpacz przezylam.po powrocie ze szpitala nie karc siebi wyrzutami, ze czujes, tak jak czujesz,przytulam mocno, wszystko sie ulozy kochana!
Millo antonia polmetek tuz tuz
Ania Tymoteusz bardzo ladnie sliczny nosek
A my w drodze nad morze, wczoraj powiedzialam M o ciazy, przez pol godz dochodzil do siebie wracamy w niedziele wiec pewnie nie bede zagladac dlatego zycze udanego weekendu !
ana.
Fanka BB :)
Tymus ładnie, pilnuje Eryka, bardzo grzeczny chłopczyk, moj pierwszy syn mial tak miec na imie , albo Emil, ale wyszlo inaczej ,drugi tez i tez nie wyszlo , a jak bedzie trzeci to chyba bedzie Olaf zdrobnienie fafik, Oli no chyba ze dziewuszka to od zawsze podobalo mi sie Natasza.
@ASA915 udanego pobytu.
@ASA915 udanego pobytu.
andzelisia
Dziewczyny nie wiem czy dobrze pamietam czy to mikallo stosowala pimafucin?? Jest lepiej to tych globulkach.Kurcze bo ja stosuje clotrimazolum ale nic nie pomaga???
Mikallo
Tak ja je stosowalam i jest duzo lepiej. Jednak to globulki z antybiotykiem.Dziewczyny nie wiem czy dobrze pamietam czy to mikallo stosowala pimafucin?? Jest lepiej to tych globulkach.Kurcze bo ja stosuje clotrimazolum ale nic nie pomaga???
Imama
Ah co za dzień. wiec byłam na kontroli i pęcherzyk jeszcze jest. I chciała mi podać te jakieś leki ale powiedziałam ze chce zaczekać tydzień ze skoro trochę krwawie to może się zacznie coś itd zgodziła się wiec mam termin na czwartek. Dała mi tabletkę taka na wywołanie skurczy i mówił ze czasem pomaga. Czytałam już o tych tabletkach wcześniej nazywają się cytotec i właśnie niby są tez poronne. Wzięłam ale jak narazie zero skurczy i lekko krwawie. Nic, pstanowiłam się nie przejmować, co ma być to będzie.
Ubłagałam ja i dała mi progesteron dopochwowy jak już będziemy się strać i receptę na aspirynę 100mg mówi ze więcej nie można zrobić ze tarczyca i wyniki w normie tylko żelazo spadło wiec tez będę brała w tebletkach.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ubłagałam ja i dała mi progesteron dopochwowy jak już będziemy się strać i receptę na aspirynę 100mg mówi ze więcej nie można zrobić ze tarczyca i wyniki w normie tylko żelazo spadło wiec tez będę brała w tebletkach.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
andzelisia
Mikallo rozumiem ze gin ci to przepisala?? Bo nie mam sie jak dostac teraz gina a sasiadce zostaly 2 globulki i tak mysle czy je uzyc??? Po ilu globulkach ci przeszlo.i to raz dziennie czy dwa razy dziennie???Tak ja je stosowalam i jest duzo lepiej. Jednak to globulki z antybiotykiem.
reklama
@ana gratuluje pięknych tłustych kresek [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@Millo ślicznie wyglądasz! Widać kolejny mit, że dziewczynki zabierają urodę mamie [emoji7]
@Maziajka to już za chwile, matko jak zleciało...
ja do Was dołączyłam to nadal nie dowierzałaś, że dziewuszka będzie [emoji5]
@Imama bardzo mi przykro, że musisz to wszystko przechodzić. Myśle, że każda z nas rozumie powód Twojej radości i Twojej rozpaczy, całym sercem jestem z Tobą. Oby dzisiejszy smutek jak najszybciej przerodził sie w wielka radość [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@antonia pokaż brzuszek [emoji5]
A to My z Emilkiem 27tc
Trochę kiepsko bo szyjka jest gotowa do porodu. Skróciła sie i co najgorsze jest miękka oraz wew. ujście sie otwiera. Dostałam masę leków i mam leżeć. A w moich chłopców jakby cos wstąpiło i non stop beczą [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Millo ślicznie wyglądasz! Widać kolejny mit, że dziewczynki zabierają urodę mamie [emoji7]
@Maziajka to już za chwile, matko jak zleciało...
ja do Was dołączyłam to nadal nie dowierzałaś, że dziewuszka będzie [emoji5]
@Imama bardzo mi przykro, że musisz to wszystko przechodzić. Myśle, że każda z nas rozumie powód Twojej radości i Twojej rozpaczy, całym sercem jestem z Tobą. Oby dzisiejszy smutek jak najszybciej przerodził sie w wielka radość [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@antonia pokaż brzuszek [emoji5]
A to My z Emilkiem 27tc
Trochę kiepsko bo szyjka jest gotowa do porodu. Skróciła sie i co najgorsze jest miękka oraz wew. ujście sie otwiera. Dostałam masę leków i mam leżeć. A w moich chłopców jakby cos wstąpiło i non stop beczą [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: