reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przyszla mama bardzo Wam tego zycze!!!:-)

Ja jakas zamule chwycilam .

Lozeczko rozlozone juz czeka.
Biore po 6mg dziennie bo chce jeszcze tydzien wyyrzmac weekend mam mega zaplanowany:-)
Idziemy na imprezke mam zamiar wytanczyc sie haha:D

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asa gratulacje ciazy:):*
Maziajko a ja jak teraz potwierdzi inny lekarz ze babeczka to juz lece na zakupowy szal:p to bedzie 17 tydz

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Imama czekamy na wiesci.
Ajlak to trzymam kciuki mocnooo, mam nadzieje, ze tym razem zaskoczy:)
Monia to kiedy maz wraca?
Andzelisia najwazniejsze ze przyrasta prawidlowo.
Millo strasznie jestem ciekawa, co tam pod sercem nosisz:)
A ja zrobilam test dzis mam 32dc tej samej firmy i wyszla po paru sek piekna tlusciutka kreseczka, robilam ,bo balam sie, ze moze nic nie przyrasta i dla spokoju ,czy mnie uspokoilo ? no troche tak, i strasznie zaluje ze nie moge zrobic bety, no nic pozostaje mi czekanie.

U góry test z dziś 32dc na dole z niedzieli 28dc

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    949,1 KB · Wyświetleń: 110
A ja zaczęłam wczoraj o 22 krwawic! I najpierw tak się ucieszyłam i odrazu do męża pobiegłam ze przed wizyta i Że może obędzie się bez tabletek a zaraz siadłam na kiblu i zaczęłam wyć jaka ja głupia jestem i z czego tu się w ogóle cieszyć!?!? Ah! Ciężka noc za mną.....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja zaczęłam wczoraj o 22 krwawic! I najpierw tak się ucieszyłam i odrazu do męża pobiegłam ze przed wizyta i Że może obędzie się bez tabletek a zaraz siadłam na kiblu i zaczęłam wyć jaka ja głupia jestem i z czego tu się w ogóle cieszyć!?!? Ah! Ciężka noc za mną.....

przykre to ale i nieuniknione i wcale nie miej wyrzutów do siebie ja sama nie wiem jak bym zareagowała.

Ah No straszne to ze z tego czegoś się cieszyłam ale z drugiej strony to i tak już za późno na cokolwiek i lepsze to jak naturalnie niż jakieś ingerencje. Dzisiaj idę do lekarza także mam nadzieje ze przeanalizujemy wyniki
A u Ciebie Ana śliczna kreseczka!!! Mam nadzieje ze troszkę się uspokoilas. Zrobiłaś już termin u gin?

Imama. Jesteś silną kobietą, dasz sobie radę. I wcześniej czy później będziesz w ciąży tylko myśl pozytywnie.
: )

reklama
Ah No straszne to ze z tego czegoś się cieszyłam ale z drugiej strony to i tak już za późno na cokolwiek i lepsze to jak naturalnie niż jakieś ingerencje. Dzisiaj idę do lekarza także mam nadzieje ze przeanalizujemy wyniki
A u Ciebie Ana śliczna kreseczka!!! Mam nadzieje ze troszkę się uspokoilas. Zrobiłaś już termin u gin?

pamietam, pamietam ze masz dzis wizyte ,mam nadzieje ze po niej bedziesz spokojniejsza, dowiesz sie wiecej i za niedlugo wszystkie mocno bedziemy ci kibicowaly.
Nie mam jeszcze wizyty bede dopiero dzwonic po niedzieli.

Ostatnia edycja:
Do góry