reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przyszla mama bardzo Wam tego zycze!!!:-)

Ja jakas zamule chwycilam .

Lozeczko rozlozone juz czeka.
Biore po 6mg dziennie bo chce jeszcze tydzien wyyrzmac weekend mam mega zaplanowany:-)
Idziemy na imprezke mam zamiar wytanczyc sie haha:D

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asa gratulacje ciazy:):*
Maziajko a ja jak teraz potwierdzi inny lekarz ze babeczka to juz lece na zakupowy szal:p to bedzie 17 tydz

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Imama czekamy na wiesci.
Ajlak to trzymam kciuki mocnooo, mam nadzieje, ze tym razem zaskoczy:)
Monia to kiedy maz wraca?
Andzelisia najwazniejsze ze przyrasta prawidlowo.
Millo strasznie jestem ciekawa, co tam pod sercem nosisz:)
A ja zrobilam test dzis mam 32dc tej samej firmy i wyszla po paru sek piekna tlusciutka kreseczka, robilam ,bo balam sie, ze moze nic nie przyrasta i dla spokoju ,czy mnie uspokoilo ? no troche tak, i strasznie zaluje ze nie moge zrobic bety, no nic pozostaje mi czekanie.

U góry test z dziś 32dc na dole z niedzieli 28dc

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    949,1 KB · Wyświetleń: 108
A ja zaczęłam wczoraj o 22 krwawic! I najpierw tak się ucieszyłam i odrazu do męża pobiegłam ze przed wizyta i Że może obędzie się bez tabletek a zaraz siadłam na kiblu i zaczęłam wyć jaka ja głupia jestem i z czego tu się w ogóle cieszyć!?!? Ah! Ciężka noc za mną.....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja zaczęłam wczoraj o 22 krwawic! I najpierw tak się ucieszyłam i odrazu do męża pobiegłam ze przed wizyta i Że może obędzie się bez tabletek a zaraz siadłam na kiblu i zaczęłam wyć jaka ja głupia jestem i z czego tu się w ogóle cieszyć!?!? Ah! Ciężka noc za mną.....

przykre to ale i nieuniknione i wcale nie miej wyrzutów do siebie ja sama nie wiem jak bym zareagowała.

Ah No straszne to ze z tego czegoś się cieszyłam ale z drugiej strony to i tak już za późno na cokolwiek i lepsze to jak naturalnie niż jakieś ingerencje. Dzisiaj idę do lekarza także mam nadzieje ze przeanalizujemy wyniki
A u Ciebie Ana śliczna kreseczka!!! Mam nadzieje ze troszkę się uspokoilas. Zrobiłaś już termin u gin?

Imama. Jesteś silną kobietą, dasz sobie radę. I wcześniej czy później będziesz w ciąży tylko myśl pozytywnie.
: )

reklama
Ah No straszne to ze z tego czegoś się cieszyłam ale z drugiej strony to i tak już za późno na cokolwiek i lepsze to jak naturalnie niż jakieś ingerencje. Dzisiaj idę do lekarza także mam nadzieje ze przeanalizujemy wyniki
A u Ciebie Ana śliczna kreseczka!!! Mam nadzieje ze troszkę się uspokoilas. Zrobiłaś już termin u gin?

pamietam, pamietam ze masz dzis wizyte ,mam nadzieje ze po niej bedziesz spokojniejsza, dowiesz sie wiecej i za niedlugo wszystkie mocno bedziemy ci kibicowaly.
Nie mam jeszcze wizyty bede dopiero dzwonic po niedzieli.

Ostatnia edycja:
Do góry