ana.
Fanka BB :)
no wlasnie wszedzie czytam ze do 10 tyg trzeba pojsc najpozniej i niby taki mialam zamiar, aby pojsc wlasnie jak juz bedzie widac serduszko czyli po 7 tyg i tak mi karty nie zalozy wczesniej, jak bylam wlasnie po 5 tyg i nic jeszcze nie bylo tylko pecherzyk, to potem kazal przyjsc dopiero za miesiac, tylko moja niecierpliwosc z braku tego zarodka w obrazie usg doprowadzila ze poszlam po 2 tyg ,a kwas foliowy mam. dzieki za odp.Ana No czasem tak jest ze nie da rady się umówić na wizytę. Myśle ze jak bierzesz kwas foliowy itd i ogólnie to nie pierwsza ciąża to spokojnie w 8 tc bym poszła.
Kartę ciąży i tak wypisują właśnie w 8. Jedynie ze naprawdę by Cię coś nie pokoilo.
Asa również kciuki może się więcej ukaże jutro.
Andzeisia na betę idź jutro nie dzisiaj bo przyrost po 48h się sprawdza. Kciuki
Kitqa gratuluje zdrowej dzidzi. A dokładnie który tc jesteś. Już od właśnie 12 tc można określić płeć tak naprawdę. Widzę ze masz pod spodem więcej zdj. Poślij bo na tym dołączonym zbytnio nie widać
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
a jak u ciebie jak sie czujesz?
@ASA915 chciałabym zobaczyc wiadomo ,ale wlasnie dopiero jak juz bedzie widac serduszko, bo nie chce sie stresowac jak w ostatniej ciazy, jestem za granica i troche trudno tu o pomoc, wszyscy pracujacy.