reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Jutro pojade zrobie ta bete zobaczymy jaki przyrost :-)
Antonia2016
To moje drugie zwolnienie a dostaje je co 3tygodnie.A powiedz mi ile jestes na L4? Tez sie jej obawiam bo jestem juz 5 mc na L4... Nie mam lezacego i chcemy wyjechac na kilka dni. Kurcze boje się tej kontroli. Ponoc jak mnie nie zastana to musze w ciagu 3 dni roboczych stawic sie w ZUS i wyjasnic czemu mnie nie bylo i co robilam w tym czasie. Macie jakies informacje na ten temat?
Tak, jeśli by Cię nie zastali trzeba wyjaśnić im dlaczego
ana.
witaj tak jak pisze majorcia brak objawowo to tez moze byc objaw ciazy, mnie w tym cyklu ciagnelo w pachwinach tylko, i myslalam ze raczej sie nie udało, a we wczesniejszych cyklach bylam na 90% pewna ze sie udalo, a to jajniki, a to piersi, a to macica i nic testy negatywne, kazda boi sie rozczarowania, zycze pozytywu na tescie, powodzeniaHej dziewczyny,
Podczytuja Was od jakiegos czasu :-) Mam 34 lata,synka prawie 4 latka i niestety pierwsza ciaza stracona. Od 2 mcy staramy sie o drugiego maluszka-brakuje nam coreczki do kompletu, chociaz nie mam parcia na corke i bede szczesliwa niezaleznie czy bedzie coreczka czy synek :-) Gratuluje zafasolkowanym, cudowne wiesci ktore raduja serducho i dodaja nadzei na to ze mi rowniez bedzie dane nosic pod sercem kolejna kruszynke. W tej chwili jestem 12 dpo i zastanawiam sie czy testowac ale objawow zero wiec chyba poczekam na @. Mam obawy ze tym razem nie pojdzie nam tak gladko, wczesniej udawalo sie za 1szym razem. Ale sie rozpisalam. P.S. Czy Wam towarzyszyly jakies objawy jeszcze przed zrobieniem testu lub bety, ja nie czuje nic wiec tez troche zwlekam z testem zeby sie nie rozczarowac :-( bo czuje ze znowu nic z tego.
@Mikallo piekny wynik kurcze jak ja zaluje, ze nie moge sobie zrobic, bylabym w pl to bym zrobila napewno ehhh. aa mowilas mu ze brzuch cie boli? bo pisalas ze dosc mocno.
Mikallo
Dziejuje za odpowiedz. Mam nadzieję, ze nie przyjdą. Jeszcze nie jest to zwolnienie z powodu ciąży. Niestety ponoc sie na ciezarne uparliiTo moje drugie zwolnienie a dostaje je co 3tygodnie.
Tak, jeśli by Cię nie zastali trzeba wyjaśnić im dlaczego
Hej dziewczyny,dziedziekuje Wam za odpowiedzi!
Ana ja w ciazy z synkiem tez mialam poczatkowo bole brzucha i bylo ok, lekarz mowil ze to normalne wiec nie martw sie na zapas,bedzie dobrze!
Za Wasza namowa zrobilam rano tesciora i cos wyszlo (policzylam jeszcze raz i wychodzi mi ze jestem w 11dc wiec do @ pozostaly 3dni)
tylko te kreski sa takie nierowne,nawet kontrolna tak jak by test byl nie dokonca dobry, chyba zaopatrze sie w drugi i jutro powtorka
Ana ja w ciazy z synkiem tez mialam poczatkowo bole brzucha i bylo ok, lekarz mowil ze to normalne wiec nie martw sie na zapas,bedzie dobrze!
Za Wasza namowa zrobilam rano tesciora i cos wyszlo (policzylam jeszcze raz i wychodzi mi ze jestem w 11dc wiec do @ pozostaly 3dni)
tylko te kreski sa takie nierowne,nawet kontrolna tak jak by test byl nie dokonca dobry, chyba zaopatrze sie w drugi i jutro powtorka
kitqa
Hey dziewczyny, wczoraj byłam na badaniach prenatalnych i okazało się że nie jest to prawie 14tc tylko 12tc.
I bylo za wczesnie na stwierdzenie plci dziecka (
Data porodu przesunięta... na 25.12:/
Będę mieć cc i tu moje pytanie. Czy na cc można umówić się na kilka dni wcześniej przed rozwiązaniem ? Jak to wyglada. Nie chce aby moje dziecko obchodziło urodziny w święta.
A poniżej przedstawiam Wam mojego dzidziusia [emoji7]
Pytanie do Was mamusie: ) Na jaką płeć wygląda Wam ten dzidziuś ? co czujecie.
Odczucia mam częściej sprawdzają się w ocenie płci dziecka niż najlepszy sprzęt [emoji6]
Będę mieć cc i tu moje pytanie. Czy na cc można umówić się na kilka dni wcześniej przed rozwiązaniem ? Jak to wyglada. Nie chce aby moje dziecko obchodziło urodziny w święta.
Odczucia mam częściej sprawdzają się w ocenie płci dziecka niż najlepszy sprzęt [emoji6]
ana.
wiem ze ma prawo bolec, mnie tez bolał w ostatniej ciazy, ale boli cie jak na @?@ana. Lekarz nie przepisal mi nic na bóle. Stwierdził, ze to normalne na tym etapie :/
Ja robilam betę tylko dlatego, że ja zlecił. Przyznam się, ze jestem spokojniejsza
wczoraj wieczorem w lozku mnie bolał dosc mocno troche sie wystraszylam, mimo ze wiem , ze moze bolec, tylko aby nie byl to bol jednostajny i dlugi
Kurcze nie wiem kiedy do lekarza, bo mam tu problem nie mam z kim zostawic mlodszego syna, a do lekarza go nie wezme, no bo jak na fotel z nim nie usiade :/ .Mąż musiałby sie zwolnic z pracy, a mam wizyte kontrolna z mlodszym na 14 lipca i chcialam wtedy zalatwic za jednym razem tez ginekologa, ale to juz bedzie ponad 8 tydz to kurcze chyba za pozno nie wiem co robic
reklama
ana.
no plci nie odgadne, ale co do daty mysle ze mozna przesunac moj sie urodzil przez cc nieplanowane 27.12Hey dziewczyny, wczoraj byłam na badaniach prenatalnych i okazało się że nie jest to prawie 14tc tylko 12tc.
Podziel się: