reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andzelisia przykro mi ale może faktycznie jeszcze za wcześnie a ile jesteś dni po owulacji? Ja też sprawdzałam co chwilę zaopatrzona w najtańsze testy z Auchana czy Rosmanna

reklama
Andzelisia przykro mi ale może faktycznie jeszcze za wcześnie a ile jesteś dni po owulacji? Ja też sprawdzałam co chwilę zaopatrzona w najtańsze testy z Auchana czy Rosmanna
9 dzien po owulacji.no jak zamowilam owulacyjne to bylo tez 5 ciazowych wiec teraz pewnie codziennie bede robic :-).Zobaczymy co będzie ale cos czuje ze bedzie podobnie jak w tamtym miesciacu :-(.tylko pytanie czemu mnie jeszcze poersi nie bola a zawsze przed okresem bola :-)

To różnie bywa ja przed każdą ciążą i w ciąży czułam się inaczej ale mam nadzieję że to dobry znak Andzelisia w 9 dniu to mi wyszła kreska dopiero z córką ale to też był taki cień cienia że tylko ja go widziałam i to wpatrując się w świetle dziennym i to też po dłuższym czasie się dopiero pokazała ale jak po chwili zrobiłam inny test to wyszla słaba bladorozowa kreska więc z tymi testami to różnie bywa

Ostatnia edycja:
@andzelisia 9 dni to za szybko , wszystko zalezy od implantacji kiedy nastapila, ja tez czulam zawsze piersi przed terinem @ w tym nic tez, nawet jajnikow nie czuje, a zawsze kuły, a zwlaszcza jeden przed terminem@ , tylko ciagnie mnie w samych pachwinach, to cos nowego u mnie.

Ana a mnie sie wydaje ze gdyby to byla tamta ciaza to juz chyba powinno byc cos wiecej widac niz zarodek?bo ile ta ciaza by juz miala tygodni?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ana a mnie sie wydaje ze gdyby to byla tamta ciaza to juz chyba powinno byc cos wiecej widac niz zarodek?bo ile ta ciaza by juz miala tygodni?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
no wlasnie dziwne to wszystko nie mam pojecia mozemy tylko gdybac, snuc domysly, ale z drugiej strony teraz na zarodek tez za wczesnie

reklama
Dziewczyny, a z synami kiedy wychodziły Wam testy?
@Imama na która masz wizytę? ✊✊✊✊
Ja dzis zrobiłam ostatni test i oczywiscie pozytyw i kreska ciemnieje:) Pierwsza wizyte umowilam na 22.06 to bedzie poczatek 7tc czy nie za wcześnie? Kurcze nie wiem czy nie wybrac sie dopiero 30.06 to by mi od razu L4 przedłużyła bo mam do konca czerwca ale ciezko bedzie wytrzymac...

Do góry