reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Już dziewczyny rozmawiałam z babkami na recepcji jeszcze pracują w laboratorium i maja mi oddzwonić. Mówiłam ze zaczęłam mocno krwawic. Załamana jestem No ale to wiadomo. Jakoś ciężko mi liczyć na cud. Dam znać jak już będę znała wyniki. Może faktycznie były niskie i kwestia czasu było krwawienie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Narazie czysta krew tak jak w czasie okresu nie super dużo. Ale wiadomo może się rozkręcić. Mam nadzieje ze coś zostanie z tego a to faktycznie ten pęcherzyk chociaż szczerze to tracę nadzieje. Dzięki dziewczyny za wsparcie i kciuki. Aż nie potrafię uwierzyć ze takie coś mnie spotyka. Nigdy problemów itd. Ale teraz to nie popuszczę musza mi badania porobic

No dzwoniła moja lekarka i mi mówi: No jest pani w ciąży. Ah No ale zaczęłam krwawic i pewnie się wszystko zmieniło. Odnośnie bety to mówi ze wynik optymalny ze nie super dobry i nie niski ale to z rana dzisiaj wiec jakoś wątpię. Jutro w każdym bądź razie mam wizytę na 12 i zrobi mi usg i krew znów pobierze. Nie pytałam nawet jakie dokładnie wyniki bo chyba nie chce tego analizować. Leżeć będę a jutro pojadę do niej.

Dziwne to wszystko.. :( może rzeczywiście były to bliźniaki i najpierw było poronienie jednego a teraz drugie.. e h smutne to :(

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry