reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No Antonia ja w sumie we wtorek widziałam dwa wiec teraz pierwsze krwawienie ale może za jednym razem. Skrzep już mam. Ah nawet ciężko mi Wam to pisać bo każda później się przejmuje bo nigdy nie wiadomo komu może się to przytrafić.
Wiem ze był jednen pusty może ten drugi się utrzyma ale z drugiej str beta powinna być ładna skoro dwa były? Bo przy bliźniakach zawsze przecież większa.
Nie wiem jak przetrwam to wszystko. Nawet jakbym wkoncu utrzymała dłużej ciąże to stres do końca czy coś się nie stanie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kurcze Imama masakra jakaś:-( Współczuję Ci bardzo, może to ten pusty, musi być dobrze :-)przecież to nie może znowu zdarzyc, myslami jestem z Tobą:-)

No Antonia ja w sumie we wtorek widziałam dwa wiec teraz pierwsze krwawienie ale może za jednym razem. Skrzep już mam. Ah nawet ciężko mi Wam to pisać bo każda później się przejmuje bo nigdy nie wiadomo komu może się to przytrafić.
Wiem ze był jednen pusty może ten drugi się utrzyma ale z drugiej str beta powinna być ładna skoro dwa były? Bo przy bliźniakach zawsze przecież większa.
Nie wiem jak przetrwam to wszystko. Nawet jakbym wkoncu utrzymała dłużej ciąże to stres do końca czy coś się nie stanie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
:( eh..

xnw40tc7sy506vxn.png

Imama trzymam ogromne kciuki ze to ten 1 pęcherzyk pusty a drugi się tam dzielnie z zarodeczkiem trzyma!!Jejku Ty to masz teraz przezycia i nerwy:(Wspolczuje.. Byle przezyc do jutra:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Imama jestes dzielna, juz udalo ci sie calkiem niedawno donosic i urodzic zdrowego synusia, tez bylam zdziwiona i zmartwiona biochemiczna, bo tez nie mialam problemow w poprzednich ciazach, moze te hormony u ciebie nadal szaleja stad te problemy, krwawienia, jesli widzialas dwa pecherzyki i jeden pusty to moze tak jak pisza dziewczyny ten pusty ronisz, strasznie to brzmi wiem :(
sytuacja twoja niespotykana, bo nie wiadomo czy ciaza ta wczesniejsza czy nowa, ale jesli widzialas pecherzyk z zarodkiem to wydaje mi sie, że to za wczesnie po paru dniach od owulacji, no nie wiem ekspertem nie jestem , ale jak bylam po terminie @ pare dni to byl pusty jeszcze pecherzyk, moze krwawisz znow, bo cos tam zostalo z tego jednego i stad dzis ta krew, wogole po pierwszym krwanieniu dostalas predko cos @ tak mi sie zdaje, na moje skromne oko to nie nowa ciaza, skoro widzialas pecherzyk z zarodkiem. a mialas wtedy usg? jak zaczelas krwawic pierwszy raz?
A co do zamartwiania sie wcale sie nie dziwie, bo ja jak ide do toalety to sprawdzam czy aby nie ma krwi i jak brzuch zaboli to oblatuje mnie strach tak jak napisalam predzej nie ciesze sie jeszcze sama nie wiem jak mam do tego podejsc, narazie udaje mi sie myslec" na chlodno"
trzymaj sie dzielnie, trzymam kciuki jak wszystkie za jutro, przytulam mocno.

Imama również jestem z Toba i jak cos wiecej bedziesz wiedziec to pisz.Ja nie wytrzymalam i zrobilam dzis test ale negatywny.Wiedzialam ze napewno do niedzieli nie wytrzymam :-)

reklama
Ana jak tam dzisiaj u Ciebie testowalaś może dzisiaj?

Imama jak się czujesz? Krwawienie ustało? Jak tak czytam was dziewczyny mieszkające za granicą to nie wiem ale odnoszę wrażenie że tam to dopiero służba zdrowia to porażka jak lekarz nie może podać dokładnych wyników bety tzn w liczbach nie potrafi się wysilić żeby spróbować ustalić cokolwiek na podstawie wielkości pęcherzyka nie wiem to u nas jest zupełnie inaczej

Do góry