reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana super bardzo się cieszę niech Ci już tylko ciemnieje kreseczka

Maziajka faktycznie czas leci skoro ty już za tydzień będziesz tulić mała życzę szczęśliwego rozwiązania

Imama no to jeszcze parę godzin i będziesz wiedziała jak rozwija się ciąża trzymam nadal kciuki i wierzę że będzie wszystko już dobrze

reklama
Imama moja mała też ma 9 miesiąc za dwa tygodnie zacznie 10 i nawet dobrze jeszcze nie siedzi też się trzeba jej nanosić a i wszystkiego najlepszego dla synka od forumowej ciotki

Ana, Maziajka dziękuje [emoji8]
Mój mały to taki leniuszek i dopiero 1 czerwca zaczął raczkować Heh wiec to potrwa. Starszy zaczął chodzić jak miał 14 miesięcy wiec pewnie ten podobnie.
Ja już mam takie nerwy ze naprawdę nie pamietam kiedy się tak stresowałam! Niech już dzwonią kurde

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
moj najstraszy zacząl chodzic na roczek, myslalam ze mlodszy tez pojdzie na rok, ale dopiero po 14 mcu, a teraz juz biega i nabija sobie guzy :p

jestttt! i bez czekania po 3 minutach :) takiej kreski to ja w biochemicznej nie mialam ,a po drugie patrzalam na swoj wykres z bioch to pozytywny wyszedl mi dopiero w 12 dpo to daje mi nadzieje, ze jest ok zwlaszcza ze wczoraj byla naprawde mega blada, ze musialam pod swiatlo sie przygladac.aparat moze slabo wychwytuje, ale naprawde jest o wiele lepiej niz wczoraj. Zobacz załącznik 809691
Ana gratuluję [emoji7] super wieści kochana [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana ja już po cichu gratuluje ;) tym razem na pewno będzie dobrze, zobaczysz :)
Imama najlepszego dla synusia :* z niecierpliwością czekam na Twoje wyniki bety :)
Andzelisia mi wyszedł cień w 9 dpo ale przypuszczam po bólu jajników ze implantacja była 7dpo

IMG_1620.JPG

Załączniki

• IMG_1620.JPG
    IMG_1620.JPG
    974,7 KB · Wyświetleń: 385
reklama
No właśnie nie mówili o której będą dzwonić. Te czekanie najgorsze ale maja czynne do 17:30 wiec jak się nie odezwa to się przypomnę o 17.
Jona22 nie patrzyłaby na jakieś tam "wróżenie" bo ja to podciągnam właśnie pod wróżby. To jak horoskop dla mnie. Kompletnie u mnie żaden się nie sprawdził

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry