reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Araya tak za 2 tygodnie cc ale to leci ...czuje sie ok.Troche mnie skurczybki strasza ale mam nadzieje ze nic sie nie podzieje i dotrzymam do wyznaczonej daty.
A jak u Was?

Imama o ktorej wyniki? Trzymam kciuki!

Gagatek gratuluje synka pamietam Ciebie doskonale!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
2 tyg, to juz[emoji2]. Torba spakowana?
My ok, trochę walczę z buzka małej, bo łojotokowe zapalenie nam się przyplatalo. Sonia waży prawie 4700 i ma 6 tyg. Goni waga wieksze dzieci majowkowe. Nic jej nie brakuje. Jest grzeczna dziewczynka. Czasami daje w kosc lecz to normalne. Troszkę brzuszek pobolewa ale radzimy sobie z tym.

Twój synek pewnie nie może doczekać się siostry[emoji6]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Antonia2016 no to pocieszenie :) bo to nie slad, slad juz widzialam u siebie na testach, wiec wiem jak to wyglada,
@andzelisia pamietam, ze tobie wyszedl pozytywny no u mnie nie pisze ile czasu mam czekac, aby przeczytac wynik, ale wiadomo ze jakis tam czas jest chyba do 10 minut mozna, no to kciuki bede trzymac za pozytywny oczywscie twoj.
@Majorcia @Arya dziekuje wam za slowa :*
nikomu nic nie mowilam, bo i po co maz tez nie wie nic, jak bede pewna to dopiero cos powiem, dzis kupilam cichaczem test lepszy jakis i w niedziele zrobie w dniu @ zobaczymy, a jutro albo pojutrze zrobie ten zwykly paskowy z tej samej firmy co dzis.
@Imama trzymam kciuki za dobre wiesci jutro. tez mi sie wydaje, ze jesli juz to nowa ciaza, za blady ten test bylby na taki wiek ciazy.

Ana czekam jutro na wiadomości i trzymam kciuki za pozytywny test

Imama pochwal się jak tylko będziesz coś wiedzieć i też zaciskam kciuki żeby to była zdrowa ciąża z córeczka lub dwiema w brzuszku

Ostatnia edycja:
Ana, no i jak tam? :-)
Imama a u Ciebie?
Kciukasy zaciśnięte :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

jestttt! i bez czekania po 3 minutach :) takiej kreski to ja w biochemicznej nie mialam ,a po drugie patrzalam na swoj wykres z bioch to pozytywny wyszedl mi dopiero w 12 dpo to daje mi nadzieje, ze jest ok zwlaszcza ze wczoraj byla naprawde mega blada, ze musialam pod swiatlo sie przygladac.aparat moze slabo wychwytuje, ale naprawde jest o wiele lepiej niz wczoraj.
18920664_1461846953876588_2267104954345842537_n.jpg

Załączniki

• 18920664_1461846953876588_2267104954345842537_n.jpg
    18920664_1461846953876588_2267104954345842537_n.jpg
    72,4 KB · Wyświetleń: 399
jestttt! i bez czekania po 3 minutach :) takiej kreski to ja w biochemicznej nie mialam ,a po drugie patrzalam na swoj wykres z bioch to pozytywny wyszedl mi dopiero w 12 dpo to daje mi nadzieje, ze jest ok zwlaszcza ze wczoraj byla naprawde mega blada, ze musialam pod swiatlo sie przygladac.aparat moze slabo wychwytuje, ale naprawde jest o wiele lepiej niz wczoraj. Zobacz załącznik 809691

No i pięknie!
Trzymam kciuki żeby ciemniała [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ana 3 kartki wstecz masz moj identyczny test♡Po cichu gratuluje!!Jejku!! Ale super:)Bedziecie wszystkie na lutówkach!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

nie ciesze sie tak na 100% ale dzieki temu ,ze testowalam wczoraj i dzis wiem ze cos przyrasta to mnie uspokoilo troche,bo w biochem mi nic nie ciemnialo, a nawet bladlo, niestety na bete nie mam szans pozostaje mi pozytywne myslenie ze wszystko bedzie dobrze. mezowi jeszcze nie mowie nie bede sie spieszyc, powiem w niedzile w dniu terminu@ jak zrobie test.
Jednak przytulaki codziennie w dniach okołoowuacyjnych poskutkowaly tak jak myslalam ,bo inaczej nic nam nie wychodzilo.
Dziekuje za kciukaski dziewczyny :*

reklama
Do góry