reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

O to szybko wam testy powychodzily:-).ja w tym miesiacu zamowilam testy owul ale inne niz poprzednio i ze tak powiem 31 maja miałam bol owulacyjny i tego dnia test owul wyszedl najmocniejszy ale i tak ta kreska byla słabsza od kontrolnej.takze pewnie testowac bede kolo niedzieli.Ale czy mi da tyle wytrwac.Zawsze tydzien przed @ bolaly mnie piersi a narazie nic nie bola.Antonia u Ciebie jak dobrze pamietam zaskoczylo po 6 miesiacu staran??? Pamiętasz co zmienilas w tym szczesliwym cyklu ze zaskoczylo????

reklama
Andzelisia myśle ze najwcześniej to w 10 dpo robić bo wcześniej to tylko można się zawieść a nic tak naprawdę nie przesadzone tak szybko.
Ale jak później robiłaś testy owu to już nie były takie ciemne? Może faktycznie taki pik miałam w nocy i nie wyłapałas ważne ze staranka były. Także trzymam kciuki za Ciebie bardzo!
Maziajka No była tylko pomocnica także nie miała informacji co do wcześniejszych wyników. Ale może to dobrze niech mi powie czy przyrasta itd i spisze dokładnie wyniki żeby sprawdzić ten przyrost.
Dzisiaj syna mojego roczek [emoji7] mam nadzieje ze będzie dla nas szczęśliwym dniem!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@andzelisia no mi teraz albo 10 dpo albo 11 sama nie wiem kiedy dokladnie mialam owulacje, a w tej biochemiczneij dopiero w 12 dpo bladszy niz np dzis. i wcale nie ciemnial, a dwa lata temu tez jakos 10 ,11 dpo tak samo blady jak dzis nawet go mam do dzis :p

Ostatnia edycja:
Andzelisia myśle ze najwcześniej to w 10 dpo robić bo wcześniej to tylko można się zawieść a nic tak naprawdę nie przesadzone tak szybko.
Ale jak później robiłaś testy owu to już nie były takie ciemne? Może faktycznie taki pik miałam w nocy i nie wyłapałas ważne ze staranka były. Także trzymam kciuki za Ciebie bardzo!
Maziajka No była tylko pomocnica także nie miała informacji co do wcześniejszych wyników. Ale może to dobrze niech mi powie czy przyrasta itd i spisze dokładnie wyniki żeby sprawdzić ten przyrost.
Dzisiaj syna mojego roczek [emoji7] mam nadzieje ze będzie dla nas szczęśliwym dniem!

imama to spelnienia marzen dla synka :) i mam nadzieje ze to bedzie podwojne swieto trzymam mocno kciuki!

reklama
Ana, Maziajka dziękuje [emoji8]
Mój mały to taki leniuszek i dopiero 1 czerwca zaczął raczkować Heh wiec to potrwa. Starszy zaczął chodzić jak miał 14 miesięcy wiec pewnie ten podobnie.
Ja już mam takie nerwy ze naprawdę nie pamietam kiedy się tak stresowałam! Niech już dzwonią kurde

Do góry