reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi, Aguś, Ptasiorek dzięki wielkie za Wasze rady ;-) macie rację, niepotrzebnie zaczynam świrować, to w takim razie już nie będę robic tego testu w ogóle, tylko pójdę na betkę. Ale postanowiłam że pójdę w piątek, to będzie gdzies tak 13 dzień po owu, więc już powinno na pewno coś wyjść, jeśli się udało...

Anufifi to w piątek razem idzimy na betkę :-):tak:

A do tego czasu postaram się zachować spokój....może książkę poczytam czy coś..:-D;-)

Buziaki

reklama
ano idziemy Pyszczek ....tyle że ja raczej znam swój wynik ...:(

ide bo dla mnie najgorsza jest niepewnosć ...wole wiedziec cokolwiek ale wiedzieć ....

Ostatnia edycja:
Witam:-) Nie wiem czy mnie pamiętacie byłam na tym forum kilka razy około Bożego Narodzenia. Nic nie piszę ale Was podczytuję. Dziewczyny bardzo proszę o radę bo Wy wszystko wiecie!
To mój trzeci cykl jak staram sie o dzidzię:-). Dziś byłam u ginekologa i zrobił mi usg, mam pęcherzyk na 21 mm. Test owulacyjny robiłam przed chwilą i wyszedł negatywny, a lekarz mówił, że najpóźniej w czwartek pęknie. Dlaczego test nie wykazał owulacji?! Pomocy bo zwariuję! Przypominam, że staram się o córcię i nie wiem czy dziś jeszcze serduszkować:-D:-D:-D, czy nie:no::no:.
Bardzo proszę o podpowiedź co robić.

Madziu to teoretycznie pasowałoby juz dać sobie spokój...wiesz jak z dziewczynką lepiej nie przedobrzyc .......powinno byc akurat :)...to moje zdanie , ale niech sie jeszcze dziewczyny wypowiedzą ...ja w tym cyklu serducjowałam w niedziele wieczór a owulka była w środe nad ranem ..byłoby mniej wiecej tak samo.. pozdrawiam .

reklama
Do góry