reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

O to już pewnie będzie dobrze widać:) Ciekawe co tam nosisz pod sercem, ja obstawiam córeczkę:)
Też jestem ciekawa :-) a dlaczego tak obstawiasz? :-) bo mi się wydaje że jestem matką tylko chłopców;)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Czesc laski :-)
Antonina trzymam kciuki za Twoja wizyte :))

Ja mam problem. Postanowilam ze staramy sie co 2 dni. Dzis rano staranka poczynione a test owulacyjny pozytywny po 22:00. Marzy mi sie synek i nie wiem czy ponowic starania jutro rano czy wieczorem. Wieczorem mozemy dopiero po 23:00 :( Bolu owulacyjnego jeszcze nie mam ale śluz rozciagliwy od rana. Co tu robic?
Silniejsze będą jutro z rana :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

@Monia0281 co z twoja temp ? w ogóle nie wzrosła od owul ?
@Mikallo ja bym dziś dzialala, a nawet jutro też , a synka mam z wieczornych i potem popołudniowych staranek , no niby męskie szybsze więc dziewuchy szans nie miały by dobiec, dziś masz spadek temp ?
@Antonia2016 powodzenia mam nadzieję ze już będzie wiadomo co tam się chowa w twoim brzuszku pewnie dziewuszka. :)

Antonia wmawiasz sobie:*Ja wierze ze masz girl pod sercem:)a Ty nie masz zadnego przeczucia ale tak na serio serio?

Mikallo ja bym kochala sie mimo wszystko jak najczesciej przy owulacji:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo ja tez uważam żeby jutro tez zadziałać [emoji6] powodzenia!
Antonia ja to z drugim synem wmawiałam sobie ze to córka ale w głębi serca wiedziałam ze synek jest. Ale ja ogólnie mam bardzo dobre przeczucia i rzadko się mylę poprostu.
Teraz już powinnaś się dowiedzieć. Trzymam kciuki za pipeczke

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Antonia tak po prostu myślę że będzie dziewczynka u Ciebie:-)Tego bardzo Ci życzę

Ana coś tam rośnie temperatura, dzisiaj 36,86 ale ja tak mam zawsze w drugiej fazie, po prostu po wykresie widzę że się chyba spóznilismy :-( To byłby cud jakby się udało

@Monia0281 zawsze jest szanasa :)
@andzelisia mi tez wydaje się, że u Ciebie będzie córa :)

@ana. Temperatura minimalnie spadła dziś rano, ale w tym cyklu trochę mierzenie zaniedbalam więc myślę, że wynikiem nie można się kierować. Mi nigdy przed owu nie spada, mam odrazu skok.
Powtórne starania odłożone do wieczora bo mała wstała przed nami i nici z przytulanek :( zaraz zrobie kolejny test owu i zobacze co tam wyjdzie.

reklama
@Monia0281 aby trochę była wyższa od tych sprzed owulacji to najważniejsze trzymam kciuki mocnooo
@Mikallo to skoro jest test pozytywny to owulacja pewnie dziś a wczoraj wylapalas pewnie początek skoku lh więc wieczorem podzialajcie, a rano powtórka na wszelki wypadek ;) przyjemnych starań :) no i kciuki trzymam mocno.

Do góry