reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Monia to powodzenia! Nie ma co się przejmować różnie to z tymi objawami. A temperatura jak? Coś pokazuje ze wyższa itd.
Millo chyba faktycznie nie witać na twoim usg nuba. Bo dziewczyna napisała ze to nie nubek ze nóżka zakryła. A lekarz wskazywał na nuba wtedy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cholewcia Imama moze na innym ujeciu nam pokazywal:)Sama juz nie wiem za duzo emocji wtedy bylo ale nam tlumaczyl i pokazywal cos:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie :-) trzeba się trzymam wersji tej co widział lekarz :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Monia to jeszcze szybko wiec nie ma co trzeba czekać. Trzymam mocno kciuki!
Millo dokładnie jak dziewczyny piszą skoro tak powiedział ma podstawy napewno. Ale wiadomo sama bym tez w to nie potrafiła uwierzyć. Ale zobaczysz będziesz miała księżniczkę [emoji166]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czesc laski :-)
Antonina trzymam kciuki za Twoja wizyte :))

Ja mam problem. Postanowilam ze staramy sie co 2 dni. Dzis rano staranka poczynione a test owulacyjny pozytywny po 22:00. Marzy mi sie synek i nie wiem czy ponowic starania jutro rano czy wieczorem. Wieczorem mozemy dopiero po 23:00 :( Bolu owulacyjnego jeszcze nie mam ale śluz rozciagliwy od rana. Co tu robic?

Do góry