reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Teraz nie wyjdę z gabinetu dopóki nie znajdzie płci ;)

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia mam tak samo. Mój mąż przy drugim był taki pewien ze zrobił core a był bardzo rozczarowany aż się zdziwiłam ze tak to przeżył. U mnie w rodzinie jak wiecie jedna dziewczynka. Jedemu bratu się udało drugiego żona w ciąży i trzeci syn, on tez strasznie chciał core. Ale No właśnie tak to jest. Czasem jest nam dane synusi mieć tylko. Ale Antonia się nie nastawiaj bo może na prenatalnych nie był pewnien a pewnie mu mówiłaś ze masz dwóch synów itd. Okaże się wszystko. Coś się suplementowalas wiec całkiem możliwe bo jednak coś zmieniłaś także bądź dobrej myśli.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A właśnie dużo czytałam odnośnie owulacji, i mało dzieci o dziwo jest z dnia przed, naukowcy mówią ze bezpieczniej dzień bądź nawet dwa przed.

Antonia mam tak samo. Mój mąż przy drugim był taki pewien ze zrobił core a był bardzo rozczarowany aż się zdziwiłam ze tak to przeżył. U mnie w rodzinie jak wiecie jedna dziewczynka. Jedemu bratu się udało drugiego żona w ciąży i trzeci syn, on tez strasznie chciał core. Ale No właśnie tak to jest. Czasem jest nam dane synusi mieć tylko. Ale Antonia się nie nastawiaj bo może na prenatalnych nie był pewnien a pewnie mu mówiłaś ze masz dwóch synów itd. Okaże się wszystko. Coś się suplementowalas wiec całkiem możliwe bo jednak coś zmieniłaś także bądź dobrej myśli.

Wiesz że na codzień to przestało mi tak zależeć na tej córce :-) jak sobie pomyśle o tych ciuszkach różowych, sukieneczkach, dlugich wloskach to mam parcie ale ogólnie miałam je większe podczas starań niż teraz. Wiem że będę bardzo dumna jak będzie trzeci syn. I smielismy się z mężem że lepiej mieć trzech synów niż trzy córki :-) bynajmniej z naszego punktu widzenia :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia ja mam 3 corki... Nie wiem czy lepiej by bylo miec 3 synow na pewno taniej w utrzymaniu ;) no i facetom w zyciu lzej... Dla mnie najgorsze wlasnie to czesanie glow do szkoly, poki co 2 musze czesac, ale lada chwila trzeciej wlosy urosna... No i mnie sie wydaje, choc nie mam porownania tak naprawde, ze dziewczyny bardziej halasliwe sa wiecej piszcza i histeryzuja... Takie wnioski wysnulam bo 3 braci mialam ale teraz dzieci inne wlasnie bardziej histeryczne i moze chlopcy tak samo sie wydzieraja teraz jak i dziewczyny...? Faceci co raz bardziej niewiescieja w rurkach chodza to i moze chlopcy tez bardziej histeryczni ;) tego nie wiem ;)

Antonia ja mam 3 corki... Nie wiem czy lepiej by bylo miec 3 synow na pewno taniej w utrzymaniu ;) no i facetom w zyciu lzej... Dla mnie najgorsze wlasnie to czesanie glow do szkoly, poki co 2 musze czesac, ale lada chwila trzeciej wlosy urosna... No i mnie sie wydaje, choc nie mam porownania tak naprawde, ze dziewczyny bardziej halasliwe sa wiecej piszcza i histeryzuja... Takie wnioski wysnulam bo 3 braci mialam ale teraz dzieci inne wlasnie bardziej histeryczne i moze chlopcy tak samo sie wydzieraja teraz jak i dziewczyny...? Faceci co raz bardziej niewiescieja w rurkach chodza to i moze chlopcy tez bardziej histeryczni ;) tego nie wiem ;)
Jakoś tak z chłopakami wydaje się prościej. Myślę że w późniejszym wieku więcej jest trosk o córki.

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry