reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Teraz nie wyjdę z gabinetu dopóki nie znajdzie płci
Antonia2016
To ja pewnie jakoś blisko Ciebie będę miała kolejną :-) bo mam co ok 3tygodnieJa dopiero 20 czerwca mam kolejna wizyte
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Antonia mam tak samo. Mój mąż przy drugim był taki pewien ze zrobił core a był bardzo rozczarowany aż się zdziwiłam ze tak to przeżył. U mnie w rodzinie jak wiecie jedna dziewczynka. Jedemu bratu się udało drugiego żona w ciąży i trzeci syn, on tez strasznie chciał core. Ale No właśnie tak to jest. Czasem jest nam dane synusi mieć tylko. Ale Antonia się nie nastawiaj bo może na prenatalnych nie był pewnien a pewnie mu mówiłaś ze masz dwóch synów itd. Okaże się wszystko. Coś się suplementowalas wiec całkiem możliwe bo jednak coś zmieniłaś także bądź dobrej myśli.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Antonia2016
Wiesz że na codzień to przestało mi tak zależeć na tej córce :-) jak sobie pomyśle o tych ciuszkach różowych, sukieneczkach, dlugich wloskach to mam parcie ale ogólnie miałam je większe podczas starań niż teraz. Wiem że będę bardzo dumna jak będzie trzeci syn. I smielismy się z mężem że lepiej mieć trzech synów niż trzy córki :-) bynajmniej z naszego punktu widzenia :-)Antonia mam tak samo. Mój mąż przy drugim był taki pewien ze zrobił core a był bardzo rozczarowany aż się zdziwiłam ze tak to przeżył. U mnie w rodzinie jak wiecie jedna dziewczynka. Jedemu bratu się udało drugiego żona w ciąży i trzeci syn, on tez strasznie chciał core. Ale No właśnie tak to jest. Czasem jest nam dane synusi mieć tylko. Ale Antonia się nie nastawiaj bo może na prenatalnych nie był pewnien a pewnie mu mówiłaś ze masz dwóch synów itd. Okaże się wszystko. Coś się suplementowalas wiec całkiem możliwe bo jednak coś zmieniłaś także bądź dobrej myśli.
maran-atha
Antonia ja mam 3 corki... Nie wiem czy lepiej by bylo miec 3 synow na pewno taniej w utrzymaniu no i facetom w zyciu lzej... Dla mnie najgorsze wlasnie to czesanie glow do szkoly, poki co 2 musze czesac, ale lada chwila trzeciej wlosy urosna... No i mnie sie wydaje, choc nie mam porownania tak naprawde, ze dziewczyny bardziej halasliwe sa wiecej piszcza i histeryzuja... Takie wnioski wysnulam bo 3 braci mialam ale teraz dzieci inne wlasnie bardziej histeryczne i moze chlopcy tak samo sie wydzieraja teraz jak i dziewczyny...? Faceci co raz bardziej niewiescieja w rurkach chodza to i moze chlopcy tez bardziej histeryczni tego nie wiem
Antonia2016
Jakoś tak z chłopakami wydaje się prościej. Myślę że w późniejszym wieku więcej jest trosk o córki.Antonia ja mam 3 corki... Nie wiem czy lepiej by bylo miec 3 synow na pewno taniej w utrzymaniu no i facetom w zyciu lzej... Dla mnie najgorsze wlasnie to czesanie glow do szkoly, poki co 2 musze czesac, ale lada chwila trzeciej wlosy urosna... No i mnie sie wydaje, choc nie mam porownania tak naprawde, ze dziewczyny bardziej halasliwe sa wiecej piszcza i histeryzuja... Takie wnioski wysnulam bo 3 braci mialam ale teraz dzieci inne wlasnie bardziej histeryczne i moze chlopcy tak samo sie wydzieraja teraz jak i dziewczyny...? Faceci co raz bardziej niewiescieja w rurkach chodza to i moze chlopcy tez bardziej histeryczni tego nie wiem
reklama
Podziel się: