reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo przperaszam ale faktycznie ciezko mi usiasc wpadlam w szla prania!!! I pakowania no ale zostal mi miesiac..

Patrycja sa rteciowe ja normalnie w aptece kupilam:-)

Zycze Wam tez takiego rozowego prania niebawrm
1495525057-aaaaaa.jpeg

Millo wstaw proszę jeszcze raz zdj albo wyślij mi wiadomość to wstawię na GD.
Jak długi brałaś Saw Palmetto? Bo właśnie kombinuje czy nie brać bo mam w domu a już nie karmie wiec przeciwwskazań nie mam.
Maziajka o hehe naprawdę szał, taka pogoda to ja sama non stop pranie.
Patrycja to zdrówka dla Ciebie. J od dzisiaj również powróciłam do pomiarów.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Patrycja to noze u mnie faktycznie jaki niekompetentny farmaceuta bo ja mowie poprpsze rteciowy i mi dal wyglada jak rteciowy ale co tam w srodku jeste nie mam pojecia moze faktycznie jakis inny plyn.

Imama kurde juz 4 pralke puscilam serio myslalam ze mam tego za malo ale jednak zmienilam zdanie:D

Patrycja obys miala racje!!bo to mega niebezpieczne..

Imama wyslalam Ci:*
Maziajko spoko:*&

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj sie mega wkurzylam. Próbuje synka umówić na zabieg usunięcia migdałka, no i milion telefonów ale nikt nie może umówić terminów [emoji35]
Dzwonię do innego szpitala a tam mam jechać od rana czekac Bóg wie ile na to by lekarz zbadał obecnie zdrowe dziecko by ustalić termin przyjęcia gdzie lekarz będzie go badał i ustalał zasadność przyjęcia [emoji35][emoji35][emoji35] fuck! Co za logika?!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleeth nie zazdroszczę widzę że służba zdrowia wszędzie taka sama Mój syn miał w wieku 5 lat usowany strasznie chrapal i miał bezdechy i też dostałam skierowanie na Izbę Przyjęć szpitala i tam ordynator go dopiero badał w bardzo nieprzyjemny sposób tzn wsadził mu palec do gardła i dopiero zakwalifikowal do zabiegu na cito bo miał ponoć tak powiększony tak to było u nas

Trzymam kciuki by udało się załatwić wszystko jak najlepiej

Leeleeth wspolczuje.. ja u syna tez podejrzewam migdal:/okaze sie w czwartek..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewczyny, widzę że większość teraz przed staraniami, Andzelisia Mikallo, Ana powodzenia!

Imama dobrze że już przestałaś krwawić, myślę że powoli możesz myśleć o starankach :)

Maziajko już tylko miesiąc, jak to szybko zleciało, też mi się marzy zrobić takie różowe pranie kiedyś:)

To teraz chyba ja pierwsza testuje? Dziś 10dpo, myślę że w piątek zrobię test. Cały czas doszukuje się u siebie różnych objawów, ale jakoś wątpię w to że się udało. No cóż zobaczymy w piątek:)

Do góry