reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo przperaszam ale faktycznie ciezko mi usiasc wpadlam w szla prania!!! I pakowania no ale zostal mi miesiac..

Patrycja sa rteciowe ja normalnie w aptece kupilam:-)

Zycze Wam tez takiego rozowego prania niebawrm
1495525057-aaaaaa.jpeg

Millo wstaw proszę jeszcze raz zdj albo wyślij mi wiadomość to wstawię na GD.
Jak długi brałaś Saw Palmetto? Bo właśnie kombinuje czy nie brać bo mam w domu a już nie karmie wiec przeciwwskazań nie mam.
Maziajka o hehe naprawdę szał, taka pogoda to ja sama non stop pranie.
Patrycja to zdrówka dla Ciebie. J od dzisiaj również powróciłam do pomiarów.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Patrycja to noze u mnie faktycznie jaki niekompetentny farmaceuta bo ja mowie poprpsze rteciowy i mi dal wyglada jak rteciowy ale co tam w srodku jeste nie mam pojecia moze faktycznie jakis inny plyn.

Imama kurde juz 4 pralke puscilam serio myslalam ze mam tego za malo ale jednak zmienilam zdanie:D

Patrycja obys miala racje!!bo to mega niebezpieczne..

Imama wyslalam Ci:*
Maziajko spoko:*&

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj sie mega wkurzylam. Próbuje synka umówić na zabieg usunięcia migdałka, no i milion telefonów ale nikt nie może umówić terminów [emoji35]
Dzwonię do innego szpitala a tam mam jechać od rana czekac Bóg wie ile na to by lekarz zbadał obecnie zdrowe dziecko by ustalić termin przyjęcia gdzie lekarz będzie go badał i ustalał zasadność przyjęcia [emoji35][emoji35][emoji35] fuck! Co za logika?!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleeth nie zazdroszczę widzę że służba zdrowia wszędzie taka sama Mój syn miał w wieku 5 lat usowany strasznie chrapal i miał bezdechy i też dostałam skierowanie na Izbę Przyjęć szpitala i tam ordynator go dopiero badał w bardzo nieprzyjemny sposób tzn wsadził mu palec do gardła i dopiero zakwalifikowal do zabiegu na cito bo miał ponoć tak powiększony tak to było u nas

Trzymam kciuki by udało się załatwić wszystko jak najlepiej

Leeleeth wspolczuje.. ja u syna tez podejrzewam migdal:/okaze sie w czwartek..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewczyny, widzę że większość teraz przed staraniami, Andzelisia Mikallo, Ana powodzenia!

Imama dobrze że już przestałaś krwawić, myślę że powoli możesz myśleć o starankach :)

Maziajko już tylko miesiąc, jak to szybko zleciało, też mi się marzy zrobić takie różowe pranie kiedyś:)

To teraz chyba ja pierwsza testuje? Dziś 10dpo, myślę że w piątek zrobię test. Cały czas doszukuje się u siebie różnych objawów, ale jakoś wątpię w to że się udało. No cóż zobaczymy w piątek:)

Do góry