reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Ja w tym cyklu jakos wszystko odpuscilam nie mierze temp, poki co nie stosuje testow owulacyjnych, zblizen nadal brak...To chyba dlatego ze w poprzednim cyklu tak sie na to wszystko nastawiam a i tak nic z tego nie wyszlo :-(.Imama a u Ciebie jak tam? Jak sie trzymasz? Kiedy mozesz ponownie sie starac???
Dzięki [emoji6]@xBUMx trzymam kciuki by maly zostal malym i pieknie sie ustawil by go namusia zobaczyla ))
@andzelisia to mamy podobnie, ja dzis 12dc, testy owu negatywne ale i tak dzialamy co 2-3 dni wiec nie ma to wiekszego znaczenia. Z suplementow tez biore tylko wit. Prenatalne.
@ana. Jak u Ciebie? My zawsze podonie mialysmy cykle...
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t5d [emoji272]
ana.
@Mikallo ja ostatnia hihi ja was dogonic nie moge dzis 8dc, dopiero od dzis zaczelam mierzyc temp. testow owul nie zamawialam ,ale korci by kupic w tyg. Owulacja pod koniec tyg dopiero, wiec mam czas. narazie nie staramy sie moze od jutra jak przyjdzie ochota bo cos brak nie wiedziec czemu.
@Millo to ja sie zamienie z toba chetnie bo mi sie juz nie chce testowac, mierzyc, sprawdzac, stresowac sie i lapac doly co miesiac, naprawde juz mnie to meczy, wspolczuje kobietka co robia to np rok ehhh to moj 6 cs i naprawde juz mnie to zaczyna nuzyc ani badan narazie nie zrobie dopiero w lipcu
Mam dla mezulka salfazin tesciowa dowiozla z polski wczoraj, niech lyka poki co jechal na cynku dosc spora dawka i arginina, od dwoch mcy, moze cos sie poprawilo np jakosc oraz ilosc nasienia sie zwiekszla, mam cicha nadzieje na te magiczne 6 mcy staran, ze niby zaskakuje, no zobaczymy trzeba wierzyc ze wkoncu sie uda, nie ma co sie poddawac, wiec do boju.
@Millo to ja sie zamienie z toba chetnie bo mi sie juz nie chce testowac, mierzyc, sprawdzac, stresowac sie i lapac doly co miesiac, naprawde juz mnie to meczy, wspolczuje kobietka co robia to np rok ehhh to moj 6 cs i naprawde juz mnie to zaczyna nuzyc ani badan narazie nie zrobie dopiero w lipcu
Mam dla mezulka salfazin tesciowa dowiozla z polski wczoraj, niech lyka poki co jechal na cynku dosc spora dawka i arginina, od dwoch mcy, moze cos sie poprawilo np jakosc oraz ilosc nasienia sie zwiekszla, mam cicha nadzieje na te magiczne 6 mcy staran, ze niby zaskakuje, no zobaczymy trzeba wierzyc ze wkoncu sie uda, nie ma co sie poddawac, wiec do boju.
ana.
ana.
No take seksy to najmilsza czesc staraanAna no pod tym wzgledem to wiadomo ze to niefajne ale samo testowanie i seksy byly dla mnie pelne ekscytacji zawsze
Widze ze moj syn tutaj na forum sie wpisal hehe
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
PrzyszłaMama87
Andzelisia i prawidłowo im mniej będziesz o tym myśleć tym lepiej i życzę Ci żeby od razu zaskoczyło w tym cyklu
Tak sobie cały czas analizuje kiedy mogła być ta owulacja u mnie w szczęśliwym cyklu... akurat odpuściłam mierzenie tempki i testy w weekend w którym się udało ostatnia temp mam zapisana w czwartek 4.05 36,56 a potem już w pon rano było 36,72 a we wtorek 36,80 Wiec po owulacji już musiało być. Współżycie było raz w niedziele rano i potem w pon wieczorem Wiec musiało zaskoczyć chyba z tych niedzielnych porannych seksow Wiec owulacja nie mogła być prędzej jak w niedziele popołudniu dobrze myśle? Chyba ze wyszło 0+12? Ciężko to teraz będzie określić. Pierwszy test ciążowy 10tka wyszedł bladzioch 9dpo w takim razie. Kurczę żałuje ze nie mierzyłam w tym czasie tempki ahhh
Tak sobie cały czas analizuje kiedy mogła być ta owulacja u mnie w szczęśliwym cyklu... akurat odpuściłam mierzenie tempki i testy w weekend w którym się udało ostatnia temp mam zapisana w czwartek 4.05 36,56 a potem już w pon rano było 36,72 a we wtorek 36,80 Wiec po owulacji już musiało być. Współżycie było raz w niedziele rano i potem w pon wieczorem Wiec musiało zaskoczyć chyba z tych niedzielnych porannych seksow Wiec owulacja nie mogła być prędzej jak w niedziele popołudniu dobrze myśle? Chyba ze wyszło 0+12? Ciężko to teraz będzie określić. Pierwszy test ciążowy 10tka wyszedł bladzioch 9dpo w takim razie. Kurczę żałuje ze nie mierzyłam w tym czasie tempki ahhh
ana.
no ze wczoraj byl spadek to sie zgadza owulacje pewnie mialas wczoraj tak mysle, ale dlaczego tez dzis ten spadek sie utrzymuje hmmm moze jeszcze progesteron nie zadzialal, albo owulacja sie przesunela no nie wiem, pewnie jutro juz bedzie podwyzszona temp. a moze dzis w nocy mialas owulke , dlatego nie zdazyla temp wzrosnac.Witam u mnie dzisiaj 16 dzień cyklu. W sobotę testy owu były pozytywne temperatura 36,6 A wczoraj i dzisiaj temperatura 36,4. Czy to Tak na być?
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Imama
Dziewczyny to kciuki za te cykle!
Andzelisia ja już nie plamie naszczescie. Odrazu mi się polepszyło ogólnie psychicznie. Zawsze jest żal jak się człowiek nastawi. Ale widzisz Millo z paru staranek w owu prawdopodobnie dziewczynka wiec nie ma co chyba aż za bardzo kombinować. Chociaż ja się narazie trzymam jednego stosunku w płodne. Myśle ze co drugi dzień najszybciej się zajdzie i nie trzeba właśnie mierzyć itd. Spróbuj może pare dni przed owu i wtedy codziennie. Tylko problem może być właśnie jak owu się przesunie.
Właśnie gin mi powiedziała ze mam czekać do pierwszej @ i wtedy dopiero ale czytałam ze jak nie było czyszczenia a owu się pojawi to można i myśle ze spróbuje wtedy. Wie któraś dlaczego trzeba czekać? Bo tak naprawdę to można to "traktować" jak spóźniona @, tak tez lekarka mi właśnie mówiła.
XBum myśle ze z synkami się nie zmienia. Gorszy stres właśnie przy dziewczynkach. Także również kciuki odemnie niech się potwierdzi jeszcze.
Ana wierze ze wkoncu zaskoczy!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Andzelisia ja już nie plamie naszczescie. Odrazu mi się polepszyło ogólnie psychicznie. Zawsze jest żal jak się człowiek nastawi. Ale widzisz Millo z paru staranek w owu prawdopodobnie dziewczynka wiec nie ma co chyba aż za bardzo kombinować. Chociaż ja się narazie trzymam jednego stosunku w płodne. Myśle ze co drugi dzień najszybciej się zajdzie i nie trzeba właśnie mierzyć itd. Spróbuj może pare dni przed owu i wtedy codziennie. Tylko problem może być właśnie jak owu się przesunie.
Właśnie gin mi powiedziała ze mam czekać do pierwszej @ i wtedy dopiero ale czytałam ze jak nie było czyszczenia a owu się pojawi to można i myśle ze spróbuje wtedy. Wie któraś dlaczego trzeba czekać? Bo tak naprawdę to można to "traktować" jak spóźniona @, tak tez lekarka mi właśnie mówiła.
XBum myśle ze z synkami się nie zmienia. Gorszy stres właśnie przy dziewczynkach. Także również kciuki odemnie niech się potwierdzi jeszcze.
Ana wierze ze wkoncu zaskoczy!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: