reklama
PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Millo ja tak miałam właśnie z tym owłosieniem będąc w ciąży w synem, zobaczymy jak teraz
Imama
Tak Millo to właśnie nubki hehe. Ale jak widzicie zależy od zdj bo od Ciebie xbum to płaski a jakby coś zakryło ten dzynzelek to można pomyśleć ze płaski dzieczynkowy ale krótki. To najlepiej jak lekarz oceni sam i mu poprostu zaufać.
Ja akurat z dwoma synami to prawie nic właśnie włosów wiec pewnie u każdej inaczej. Myśle ze płci dzieci kompletnie nie powinny mieć wpływu na inny przebieg ze tak napisze ciąży. Wątpię żeby były różnice. Porostu każda ciąża inna.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja akurat z dwoma synami to prawie nic właśnie włosów wiec pewnie u każdej inaczej. Myśle ze płci dzieci kompletnie nie powinny mieć wpływu na inny przebieg ze tak napisze ciąży. Wątpię żeby były różnice. Porostu każda ciąża inna.
Antonia2016
Przecież to równie dobrze może być kawałek nogi :-)Antonia to chyba toPoprawcie mnie jak sie myle
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Tak :-) już jest super :-) o ile można tak powiedzieć o byciu w ciąży gdzie nigdy nie lubiłam w niej być :-) szkoda że nie chodzimy w ciąży np jak psy :-) 8-9 tygodni i po sprawie :-)Antonia hehe No tez na początku nie potrafiłam odróżnić. Ale ogólnie przeważnie jest to tez jasniejsze. Ale wiadomo zależy od zdjęcia. A jak się w ogóle czujesz? Mdłości itd minęły już Ci?
Millo dokladnie to nub u chlopcow ten dzydzelek to zalazek moszny u dzieeczynek tego nie ma.
Co do owlosienia to jest mit niby zwiazane jest z tym ze chlopcy wydzielaja testosteron i dlatego szybciej rosna ale jest to niemozliwie tego testosteronu sa. Sladowe ilosci.
Mozna zauwazyc zmiany w owlosieniu ale nie ma to zwiazku z ciaza.Ja w kazdej mam geste wlosy a owlosienia ogilnie nie mam nawet nie w ciazy:[emoji316]
Co do owlosienia to jest mit niby zwiazane jest z tym ze chlopcy wydzielaja testosteron i dlatego szybciej rosna ale jest to niemozliwie tego testosteronu sa. Sladowe ilosci.
Mozna zauwazyc zmiany w owlosieniu ale nie ma to zwiazku z ciaza.Ja w kazdej mam geste wlosy a owlosienia ogilnie nie mam nawet nie w ciazy:[emoji316]
Antonia2016
Bardzo dużo kobiet nosząc pod sercem różne płcie ciąże przechodzą tak samo. Te zabobony że się brzydnie na dziewczynkę itp to już dawno i nie prawda Ja np teraz ciąże przechodzilam te pierwsze 3 miesiące o wiele gorzej niż z chlopcami ale wcale się nie nakrecam że cokolwiek to oznacza bo trochę czuje że jestem matką tylko synów :-) a czułam się gorzej bo poprostu jestem 10 lat starsza :-)Millo dokladnie to nub u chlopcow ten dzydzelek to zalazek moszny u dzieeczynek tego nie ma.
reklama
Mikallo
Czesc dziewczyny
Antonina ja tez nie potrafie odczytac zdjec z usg tzn. okreslic plci, dlatego do 7 m-c nie wiedzialam, ze bede miec corcie
Mi w ciazy bardzo szybko odrastaly wlosy, czulam sie pieknie, mialam duzo wigoru i jadlam same ogorki, slodkie moglo nieistniec, takze nie wieze w przesady
Dziewczyny, ktora teraz bedzie testowac? Za kogo trzymac kciuki?
Milej niedzieli!
Antonina ja tez nie potrafie odczytac zdjec z usg tzn. okreslic plci, dlatego do 7 m-c nie wiedzialam, ze bede miec corcie
Mi w ciazy bardzo szybko odrastaly wlosy, czulam sie pieknie, mialam duzo wigoru i jadlam same ogorki, slodkie moglo nieistniec, takze nie wieze w przesady
Dziewczyny, ktora teraz bedzie testowac? Za kogo trzymac kciuki?
Milej niedzieli!
Podziel się: