reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia to chyba to:)Poprawcie mnie jak sie myle
1495347138-aaaaaa.png
1495347143-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak Millo to właśnie nubki hehe. Ale jak widzicie zależy od zdj bo od Ciebie xbum to płaski a jakby coś zakryło ten dzynzelek to można pomyśleć ze płaski dzieczynkowy ale krótki. To najlepiej jak lekarz oceni sam i mu poprostu zaufać.
Ja akurat z dwoma synami to prawie nic właśnie włosów wiec pewnie u każdej inaczej. Myśle ze płci dzieci kompletnie nie powinny mieć wpływu na inny przebieg ze tak napisze ciąży. Wątpię żeby były różnice. Porostu każda ciąża inna.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Antonia hehe No tez na początku nie potrafiłam odróżnić. Ale ogólnie przeważnie jest to tez jasniejsze. Ale wiadomo zależy od zdjęcia. A jak się w ogóle czujesz? Mdłości itd minęły już Ci?

Antonia hehe No tez na początku nie potrafiłam odróżnić. Ale ogólnie przeważnie jest to tez jasniejsze. Ale wiadomo zależy od zdjęcia. A jak się w ogóle czujesz? Mdłości itd minęły już Ci?

Tak :-) już jest super :-) o ile można tak powiedzieć o byciu w ciąży gdzie nigdy nie lubiłam w niej być :-) szkoda że nie chodzimy w ciąży np jak psy :-) 8-9 tygodni i po sprawie :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Millo dokladnie to nub u chlopcow ten dzydzelek to zalazek moszny u dzieeczynek tego nie ma.

Co do owlosienia to jest mit niby zwiazane jest z tym ze chlopcy wydzielaja testosteron i dlatego szybciej rosna ale jest to niemozliwie tego testosteronu sa. Sladowe ilosci.

Mozna zauwazyc zmiany w owlosieniu ale nie ma to zwiazku z ciaza.Ja w kazdej mam geste wlosy a owlosienia ogilnie nie mam nawet nie w ciazy:[emoji316]

Millo dokladnie to nub u chlopcow ten dzydzelek to zalazek moszny u dzieeczynek tego nie ma.

Co do owlosienia to jest mit niby zwiazane jest z tym ze chlopcy wydzielaja testosteron i dlatego szybciej rosna ale jest to niemozliwie tego testosteronu sa. Sladowe ilosci.

Mozna zauwazyc zmiany w owlosieniu ale nie ma to zwiazku z ciaza.Ja w kazdej mam geste wlosy a owlosienia ogilnie nie mam nawet nie w ciazy:[emoji316]
Bardzo dużo kobiet nosząc pod sercem różne płcie ciąże przechodzą tak samo. Te zabobony że się brzydnie na dziewczynkę itp to już dawno i nie prawda ;) Ja np teraz ciąże przechodzilam te pierwsze 3 miesiące o wiele gorzej niż z chlopcami ale wcale się nie nakrecam że cokolwiek to oznacza bo trochę czuje że jestem matką tylko synów :-) a czułam się gorzej bo poprostu jestem 10 lat starsza :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Czesc dziewczyny :)
Antonina ja tez nie potrafie odczytac zdjec z usg tzn. okreslic plci, dlatego do 7 m-c nie wiedzialam, ze bede miec corcie :)
Mi w ciazy bardzo szybko odrastaly wlosy, czulam sie pieknie, mialam duzo wigoru i jadlam same ogorki, slodkie moglo nieistniec, takze nie wieze w przesady ;)

Dziewczyny, ktora teraz bedzie testowac? Za kogo trzymac kciuki?
Milej niedzieli!

Do góry