reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A zauwazylyscie u siebie cos takiego jak wolniejsze,szybsze odrastanie odwlosienia? U mnie z synem szybko mi odrastaly wlosy i nawet na brzuchu mialam lekki meszek od pępka w doł .. a teraz wolniej rosna :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo u mnie w tej ciąży tez włosy dużo wolniej rosną, mogę golić sie co dwa trzy tygodnie (normalnie co kilka dni) i bardziej miękka jestem, apetyt na słodkości itp a tu chłopiec [emoji7]
Także ciekawe to wszystko ale nic pewnego [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha przez Was sie boje ze jednak lekarz się pomylił[emoji28]

Millo masz fakty - w postaci bety i 90% co gin sądzi, a wszystkie inne objawy to przecież zabobony którymi nie można się sugerować. A i tak narazie będziesz niepewna :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Ale ktoś tu sprawdzal ze z duzych bet chlopczyki tez byly;) Juz nie jestem pewna lekarza.Nie znam Go nawet haha:)Wydawal sie pewny siebie ale teraz to juz nie wiem:p

Millo więcej wiary napewno masz córeczkę dzisiaj już mają taki sprzęt że rzadko dochodzi do pomyłek
Chciałam wam wkleić zdjęcia nubow moich synów i córci ale nie umiem nie wiem czy to wina mojego fona

Przyszła mama zawsze są wyjątki od reguły pamiętam młode Liski też miała niski przyrost do tego stopnia że chyba się martwiła wogole o rozwój ciąży a urodziła śliczna córeczkę

Naukowcy twierdzą że u zarodkow żeńskich zaraz po zagnieżdzeniu jest wysoki przyrost beta hcg a potem już normalnie więc te pierwsze dni są ważne a u Ciebie też nie jest taki mały bądź dobrej myśli

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry