reklama
A zauwazylyscie u siebie cos takiego jak wolniejsze,szybsze odrastanie odwlosienia? U mnie z synem szybko mi odrastaly wlosy i nawet na brzuchu mialam lekki meszek od pępka w doł .. a teraz wolniej rosna
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo u mnie w tej ciąży tez włosy dużo wolniej rosną, mogę golić sie co dwa trzy tygodnie (normalnie co kilka dni) i bardziej miękka jestem, apetyt na słodkości itp a tu chłopiec [emoji7]
Także ciekawe to wszystko ale nic pewnego [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Fanka BB :)
Millo masz fakty - w postaci bety i 90% co gin sądzi, a wszystkie inne objawy to przecież zabobony którymi nie można się sugerować. A i tak narazie będziesz niepewna :-)Haha przez Was sie boje ze jednak lekarz się pomylił[emoji28]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Przyszła mama zawsze są wyjątki od reguły pamiętam młode Liski też miała niski przyrost do tego stopnia że chyba się martwiła wogole o rozwój ciąży a urodziła śliczna córeczkę
Naukowcy twierdzą że u zarodkow żeńskich zaraz po zagnieżdzeniu jest wysoki przyrost beta hcg a potem już normalnie więc te pierwsze dni są ważne a u Ciebie też nie jest taki mały bądź dobrej myśli
Naukowcy twierdzą że u zarodkow żeńskich zaraz po zagnieżdzeniu jest wysoki przyrost beta hcg a potem już normalnie więc te pierwsze dni są ważne a u Ciebie też nie jest taki mały bądź dobrej myśli
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: