reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andzelisia a jak Twoje starania wygladaly?:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Od 10 dnia cyklu codziennie do owulacji i ze dwa dni po tez.owulacja byla ok 24 dnia cyklu.Dziś powtorzylam test ale nie z porannego moczu i strasznie bladzienka kreska.Jutro zrobie z porannego :-).Dziewczyny a czy slyszalyscie o sytuacji kiedy test ciazowy wyszedl pozytywny tzn ta druga kreska bardzo blada a mimo to ciazy nie bylo???

reklama
Andrzelisia kreska pojawia się tylko gdy pojawia się beta hcg nie martw się będzie dobrze a wrzuć ten dzisiejszy jak możesz
I nie martw się u mnie też te testy na samym początku wychodziły blade raz trochę mocniejsze a na drugi dzień bledszy nawet myślałam że znowu poronilam a było wszystko w porządku tego hcg jest jeszcze mało a wrażliwość testów też jest jeszcze różna będzie ok

Były testy chyba pink w których po wyschnięciu nieraz zostawał cień w miejscu gdzie miała być kreska ciążowa ale on był szary nie blado różowy jak u ciebie

Ostatnia edycja:
Ana to teraz czekamy na twoje i Mikallo testy
Ana u mnie z córka cień zobaczyłam 9 dnia po owulacji i to pod światło na tych dziesiątkach i pomyślałam że to może być ciąża i znalazłam jeszcze 25 i zaraz zrobiłam nim i była bladorozowa słaba kreseczka ale była bardziej widoczna niż na 10
A robiłaś może owulacyjnymi teraz

Andrzelisia kreska pojawia się tylko gdy pojawia się beta hcg nie martw się będzie dobrze a wrzuć ten dzisiejszy jak możesz
I nie martw się u mnie też te testy na samym początku wychodziły blade raz trochę mocniejsze a na drugi dzień bledszy nawet myślałam że znowu poronilam a było wszystko w porządku tego hcg jest jeszcze mało a wrażliwość testów też jest jeszcze różna będzie ok

Były testy chyba pink w których po wyschnięciu nieraz zostawał cień w miejscu gdzie miała być kreska ciążowa ale on był szary nie blado różowy jak u ciebie
Prawie nie widoczna kreska.i to ten pink.jutro zrobie rano z porannego moczu i daje sobie spokoj, bo za chwile zbankrutuje :-).jestem jakies 12 dpo to gdzies konc
20170509_101644-1.jpg
em tyg sie okaze czy to ciaza no cbyba ze okres przyjdzie.jak nie to gdzies kolo weekendu jeszcze zatestuje....

Załączniki

• 20170509_101644-1.jpg
    20170509_101644-1.jpg
    364,9 KB · Wyświetleń: 1 158
@Mikallo jak tam testowanie robilas dzis ? idziesz na bete tez dzisiaj? to trzymam kciuki za pozytywny wynik, bedziesz miala dzis wyniki? pisalas o wycieku pokarmu, a ja wczoraj zauwazylam ze i u mnie sie cos dzieje, jakby jakis nalot na sutkach definitywnie wiedzialam ze to jakies pozostalosci wyschniete po pokarmie i nacisnelam, uleciala kropelka ehhhh pewnie i ja cos mam z prolaktyna, chociaz z drugiej strony skoro tobie leci i gin mowil ci ze zdarza sie ze tak dlugo niektore kobietki maja pokarm to moze u mnie nic nadzwyczajnego po 3 mca chyba.
Przepraszam, ze się nie odzywam ale zalatana jestem.
Dziś test negatywny ale przy okazji badań na prolaktynę zrobiłam betę- wyniki będą wieczorem ale marne szanse. W ogóle przeraziłam się jak zobaczyłam rachunek- 39 zł za betę! Jakaś masakra.
Ana wydaje mi się, że nie ma się czym niepokoić, laktacja ponoć u większości kobiet zanika po około 6 m-c po zaprzestaniu karmienia. Jak będziesz u ginekologa lub nawet u internisty to możesz go o to zapytać, nie zaszkodzi sprawdzić :)
A Ty kiedy testujesz? Coś czuję, że razem będziemy w ciąży chodzić ;)

@andzelisia ale się cieszę, ze Ci się udało. Napracowałaś się w tym cyklu! Imama zapoczątkowała szczęśliwy okres :))))

Millo i Antonina trzymam kciuki za prenatalne! Mam nadzieję, ze wszystko dobrze i może dowiecie się kogo nosicie pod serduszkiem :)

Dziękuję wszystkim za kciuki, proszę trzymać jeszcze do weekendu :)))

Andzelisia jest kreska poczekaj teraz spokojnie będzie dobrze to jest początek ja też tak miałam i dlatego robiłam bete bo się denerwowałam no szkoda że nie masz z kim małego zostawić a testy są też tanie jak w Tesco Rosmanie albo Auchanie Nie martw się nic a nic jest kreska

Andzelisia jest kreska poczekaj teraz spokojnie będzie dobrze to jest początek ja też tak miałam i dlatego robiłam bete bo się denerwowałam no szkoda że nie masz z kim małego zostawić a testy są też tanie jak w Tesco Rosmanie albo Auchanie Nie martw się nic a nic jest kreska
Ja kupuje testy po 12 zl...U mnie beta tez ok 40 zl. Ale juz o wiele wiecej wydalam na testy...

Andzelisia to jest piekny bladzioszek.Wyglada jak moj:)

Mikallo dobrze ze prolaktyne zbadalas.Oby to byla odpowiedz:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kobitki,
Nie chcialabym Was tu zostawiac chociaz zadko podczytuje. Trzymam kciuki za planujace i starajace sie. Usciski dla ciezaroweczek :)
Ja jestem obecnie w 32 tygodniu ciazy, moja Coreczka wazy 1700g, czuje sie ogolnie dobrze ale ta koncowka zaczyna mi doskwierac. Plecy nogi.. :) golenie sie graniczy z cudem juz, a co bedzie do porodu :) kompletuje wyprawke, zamowilam mebelki. Za tydzien jedziemy wypoczac nad morze- dla mnie to 6 godzin drogi, ale zalezy nam zeby synus przed narodzinami siostry jeszcze skorzystal z dobrodziejstw morza, jodu.
Sciskam !!

Do góry