reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kari27, ja od 1.5 roku pracuje w handlu(dokladniej w uslugach) a z wyksztalcenie mam wyzsze ogrodnicze :) ale mysle ze ten handel bardziej mi pasuje, tylko czasem wkurzaja mnie marudzcy albo klotliwi klienci-takich perelek niestety nie brakuje. Ale sa dni ze jest naprawde fajnie i mili ludzie i wtedy sie ciesze ze robie to co robie:) Ale na bb to bym czesciej zagladala, nawet z pracy ale nie chce przegiac- w koncu mam robic aktywna sprzedaz a nie siedziec przy kompie-co i tak robie ;)

reklama
Aniula przy trójcy napewno, mam nadzieje, że niedługo też będzie mnie to czekać:-):-) na 28 zaczęłam nowy cykl, bo po tamtych szaleństwach jednak efektów brak, ale wszystko przede mną:-) widoczne fasolka stwierdziła, że to jeszcze nie jej msc:-):-):-) a fotki Aniki wrzuć nam koniecznie kochana:-) królewna teraz pewnie rośnie jak na drożdżach:-):-):-)
To fakt rośnie i to sporo....Ty jak będziesz miec maluszka to dziewczyny Ci duzo pomogą bo to juz takie panny.... Mi choc Alek bardzo duzo pomaga, to jednak oddychne tak dopiero za rok jak moje dwa maluchy zaczna sie razem bawić. Bede tam kukac do Ciebie na 28. Buziaczki

No to się zalogowałm na 28dni i już przepisałam dane z papierowego wykresu na ten cykl. Tylko przegapiłam gdzieś moment, gdzie się wpisuje dane z dołu wykresu np. termometr elektroniczny itp. i wypełnione tam nie mam, ale to nie istotny szczegół. I co dalej....

Aniu kukaj kochana i skrobnij coś, że byłaś:-):-)
taak duże panny, nawet nie wiem kiedy to zleciało, tak jakos szybko, a młodsza panna właśnie cherchla niesamowicie, jutro lekarz murowany
ja przypuszczam , że one tak na początku to będą szalały, a potem to już się przywyczaja i nie będę się mogła doprosić by wyszły z dziecię na spacer:-):-):-) echhh Aniula daj trochę pozytywnych fluidkow:-):-) buziaki:-)

Royanna kolorowych:-):-) ja też jutro w pracy:-)

Witajcie kochane...
ja juz nie mogę Was nadrobic tutaj....
Jeszcze raz dziękuje za zyczenia dla Filipka..

Ja ostatnio padam wcześnie dzisiaj Tomus nie dał mi chwili wychnienia...mam nadzieje że jutro będzie i tu nadrobię ...

Wszystkie nowe serdecznie witam:)

i Totalnie wszystkie ściskam tulam :)

reklama
Do góry