reklama
Cześć Dziewczyny! :-) ja tak na chwilkę z rana sie przywitać bo zaraz na zakupy zmykam.
Aguś zapomniałam wcześniej zapytać - czy miałaś jeszcze jakieś inne objawy oprócz tego plamienia 6 dni po owu?? No i napisałaś że kilka dni później zobaczyłas dwie kreseczki, tzn za ile dn po tym plamieniu zrobiłaś test? Kurcze, ja nie wiem nie mam żadnych objawów, nic, trochę jajniki pobolewają, ale to żaden objaw w sumie, jeszcze mi zostało 4-5 dni do testowania, a już zaczynam się niecierpliwić, chyba muszę znowu na siebie za to nakrzyczeć i wyluzowac... :-)
Pozdrawiam wszystkie laseczki ;-)
Aguś zapomniałam wcześniej zapytać - czy miałaś jeszcze jakieś inne objawy oprócz tego plamienia 6 dni po owu?? No i napisałaś że kilka dni później zobaczyłas dwie kreseczki, tzn za ile dn po tym plamieniu zrobiłaś test? Kurcze, ja nie wiem nie mam żadnych objawów, nic, trochę jajniki pobolewają, ale to żaden objaw w sumie, jeszcze mi zostało 4-5 dni do testowania, a już zaczynam się niecierpliwić, chyba muszę znowu na siebie za to nakrzyczeć i wyluzowac... :-)
Pozdrawiam wszystkie laseczki ;-)
anufifi
tęsknię...
Pyszczek Aga zrobiła betke 10 dni po owulce i wtedy juz własciwie wiedziała a my razem z nią z po 3 dniach od tego wychodził jej juz test ....
Anufifi dzięki za odpowiedź, ja jestem dzisiaj 10 albo 9 dni po owulce, mam jeszcze jeden pre-test w domu i mnie kusi....chociaż nie lubię tych testów (może dlatego że do tej pory wychodziły negatywne i się zraziłam), następny kupię innej firmy....
Chyba zaczekam jeszcze te kilka dni...jak dam radę ;-)
A już gdzieś wyczytałam, że plamienie implantacyjne powinno być lekko różowe, czy słabo czerwone, a że brązowe świadczy o zbyt małym poziomie hormonu, ale ja w sumie biorę ten progesteron (luteinę), więc chyba nie mam małego poziomu... a skoro Aga tez miała jasno brązowe, to jest nadzieja...;-) poza tym też dziewczyny piszą na innych forach że też miały jasno brązowe i okazało się że to była ciąża, więc może....
Chyba zaczekam jeszcze te kilka dni...jak dam radę ;-)
A już gdzieś wyczytałam, że plamienie implantacyjne powinno być lekko różowe, czy słabo czerwone, a że brązowe świadczy o zbyt małym poziomie hormonu, ale ja w sumie biorę ten progesteron (luteinę), więc chyba nie mam małego poziomu... a skoro Aga tez miała jasno brązowe, to jest nadzieja...;-) poza tym też dziewczyny piszą na innych forach że też miały jasno brązowe i okazało się że to była ciąża, więc może....
Ostatnia edycja:
anufifi
tęsknię...
zwyklego testu teraz ni rób ..jak juz tylko beta moze wyjść
No właśnie bo znowu wyjdzie negatywny i dooopa... W sumie i tak w sobotę mam umówioną wizytę u gina, ale do tej soboty jeszcze tyle czasu...;-)
Tak sobie myślę żeby w piątek może na betkę pójść,to będzie już wtedy 13-14 dni po owu, to może coś by wyszło..:-) Ale z drugiej strony tak w każdym cyklu na betkę latać...
Tak sobie myślę żeby w piątek może na betkę pójść,to będzie już wtedy 13-14 dni po owu, to może coś by wyszło..:-) Ale z drugiej strony tak w każdym cyklu na betkę latać...
Ostatnia edycja:
anufifi
tęsknię...
ja ide w piatek a to bedzie 9-10 ....i latałam co miesiac jak testowałm i sie niczym nie przejmowałam....sam lekarz po 10 dniach od zastzryku kazał mi isc na betke...to sie słucham
agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
Cześc kobitki
Pyszczek kochanie ja mialam plamienie przy pierwszej ciazy i wtedy test robilam 4 dni przed dniem okresu i byl pozytywny, ale z rannego moczu!!!
Anuffi ma racje teraz przy drugiej ciazy poszlam 10dnia po owu na betke i juz mialm 12,5 hcg a powyzej 5 jest juz ciaza.... wiec mysle ze nawet jak bym poszla tego 9dnia po owu to juz by był wynik dodatni wiec nie zastanawiaj sie tylko mykaj gdzies na betke dzis a za 2 godziny bedziesz miec wyniki i mysle ze wiarygodne juz.....
miłego dnia Wszystkim
Pyszczek kochanie ja mialam plamienie przy pierwszej ciazy i wtedy test robilam 4 dni przed dniem okresu i byl pozytywny, ale z rannego moczu!!!
Anuffi ma racje teraz przy drugiej ciazy poszlam 10dnia po owu na betke i juz mialm 12,5 hcg a powyzej 5 jest juz ciaza.... wiec mysle ze nawet jak bym poszla tego 9dnia po owu to juz by był wynik dodatni wiec nie zastanawiaj sie tylko mykaj gdzies na betke dzis a za 2 godziny bedziesz miec wyniki i mysle ze wiarygodne juz.....
miłego dnia Wszystkim
PYSZCZEK, każdy organizm jest inny... nie czytaj już tych książkowych wywodów jak to niby powinno być! Jak już się tak denerwujesz, to zrób tą betkę... ale ja bym zaczekała do terminu @... to już nie długo.... Kurde, a ja muszę jeszcze tyle dni czekać... ciekawe kiedy ja zacznę świrować z niecierpliwości
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Kurcze....i ja przegapiłam taki moment....ach ten czas.....czemu doba nie ma 48 godzin. GRATULUJĘ Ci Kochana z całego serca, tak długo czekałam na twoje maleństwo i wreszcie sie doczekałam....To kiedy było to serducho że liczysz że to będzie chłopiec?
dziękuje ślicznie i wybaczone serduszkowania było sporo i często od 12 dc co dzien bądź 1,5 więc ..........
Witaj jarzębinko!!i moje gratulację
dziękuję ślicznie
a tak w ogóle czy ktos jest mi w stanie pomóc odnaleźć strony z przepisami na sałatki?????
tak koło 29-30 grudnia ..... przed Sylwestrem ja chyba tez ich poszukam, 7 lutego robie w domku parapetówke to cos by sie nowego przydało ..........
miłego
Podziel się: