reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Normalnie nie mam czasu tu wchodzić i potem sa tego skutki.... no i tyle nowych osób zawitało....super.

Beti zrobiłam Twoją sałatkę tą z orzeszkami i choć ja za orzeszkami nie przepadam to była dobra, a najbardziej smakowała mojemu m...jadł aż mu sie uszy trzęsły.

Mam nadzieje że nasze ciężarówki czują się dobrze a staraczkom dwóch kreseczek na teście tak jak u Jarzębinki.
Buziaczki dla wszystkich.

No niby dobrze i nie dobrze bo jak przez 11h nie mam czasem co robić to jajo mogę zniezć :)

kari27, znam ten bol, tez czesto pracuje po 12 godzin, z tym, ze najwieksza nude mamy latem, bo okres jesienno-zimowy i czasem wiosenny to dla nas zniwa:tak: Najgorzej jest sie przyzwyczaic gdy nagle sprzedaz spada o 100% i jest nuda gdy wczesniej nie mozna bylo isc nawet na siku-pausa-jak mowi moj maz:-D. A ja nie moge wejsc na bb, czasem tylko na onet:-(

Aniu witaj kochana:-):-):-) cieszę się, że sałatka smakowała:-):-):-) a dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz?:-):-):-)

Aniu witaj kochana:-):-):-) cieszę się, że sałatka smakowała:-):-):-) a dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz?:-):-):-)

Nie daję rady przy tej mojej trójcy....częściej jestm na 28, widziałam że też tam jesteś i kukam tam do Ciebie choć nie zostawiłam żadnej wiadomości. Chciałabym byc tu codziennie ale się nie da wszędzie a przeważnie wchodzę jak mi sie tylko uda na 28 i na moje dzieciaczki grudniowe, bo my teraz jesteśmy na etapie kolek kupek chrzcin itp....ale bede do Was zaglądać jak tylko mi czas na to pozwoli....i jak przerzuce zdjęcia z aparatu to wrzucę moja małą Nike

royanna Akurat tutaj ,gdzie teraz pracuję to mogę łazik siku , pić , jeść i siedzieć na necie takie pechowe miejsce co do klientów i chyba lada dzień padnie .Kiedyś pracowałam w taim miejscu ,że nie miałam kiedy się napić nawet , ale wytrzymałam tam tylko rok i basta .Kurde , ale jakoś nie mogę jakoś zmienić pracy tylko od paru lat handel chociaż wykształcenie całkiem inne .

Ostatnia edycja:
reklama
Aniula przy trójcy napewno, mam nadzieje, że niedługo też będzie mnie to czekać:-):-) na 28 zaczęłam nowy cykl, bo po tamtych szaleństwach jednak efektów brak, ale wszystko przede mną:-) widoczne fasolka stwierdziła, że to jeszcze nie jej msc:-):-):-) a fotki Aniki wrzuć nam koniecznie kochana:-) królewna teraz pewnie rośnie jak na drożdżach:-):-):-)

Do góry