reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Normalnie nie mam czasu tu wchodzić i potem sa tego skutki.... no i tyle nowych osób zawitało....super.

Beti zrobiłam Twoją sałatkę tą z orzeszkami i choć ja za orzeszkami nie przepadam to była dobra, a najbardziej smakowała mojemu m...jadł aż mu sie uszy trzęsły.

Mam nadzieje że nasze ciężarówki czują się dobrze a staraczkom dwóch kreseczek na teście tak jak u Jarzębinki.
Buziaczki dla wszystkich.

No niby dobrze i nie dobrze bo jak przez 11h nie mam czasem co robić to jajo mogę zniezć :)

kari27, znam ten bol, tez czesto pracuje po 12 godzin, z tym, ze najwieksza nude mamy latem, bo okres jesienno-zimowy i czasem wiosenny to dla nas zniwa:tak: Najgorzej jest sie przyzwyczaic gdy nagle sprzedaz spada o 100% i jest nuda gdy wczesniej nie mozna bylo isc nawet na siku-pausa-jak mowi moj maz:-D. A ja nie moge wejsc na bb, czasem tylko na onet:-(

Aniu witaj kochana:-):-):-) cieszę się, że sałatka smakowała:-):-):-) a dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz?:-):-):-)

Aniu witaj kochana:-):-):-) cieszę się, że sałatka smakowała:-):-):-) a dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz?:-):-):-)

Nie daję rady przy tej mojej trójcy....częściej jestm na 28, widziałam że też tam jesteś i kukam tam do Ciebie choć nie zostawiłam żadnej wiadomości. Chciałabym byc tu codziennie ale się nie da wszędzie a przeważnie wchodzę jak mi sie tylko uda na 28 i na moje dzieciaczki grudniowe, bo my teraz jesteśmy na etapie kolek kupek chrzcin itp....ale bede do Was zaglądać jak tylko mi czas na to pozwoli....i jak przerzuce zdjęcia z aparatu to wrzucę moja małą Nike

royanna Akurat tutaj ,gdzie teraz pracuję to mogę łazik siku , pić , jeść i siedzieć na necie takie pechowe miejsce co do klientów i chyba lada dzień padnie .Kiedyś pracowałam w taim miejscu ,że nie miałam kiedy się napić nawet , ale wytrzymałam tam tylko rok i basta .Kurde , ale jakoś nie mogę jakoś zmienić pracy tylko od paru lat handel chociaż wykształcenie całkiem inne .

Ostatnia edycja:
reklama
Aniula przy trójcy napewno, mam nadzieje, że niedługo też będzie mnie to czekać:-):-) na 28 zaczęłam nowy cykl, bo po tamtych szaleństwach jednak efektów brak, ale wszystko przede mną:-) widoczne fasolka stwierdziła, że to jeszcze nie jej msc:-):-):-) a fotki Aniki wrzuć nam koniecznie kochana:-) królewna teraz pewnie rośnie jak na drożdżach:-):-):-)

Do góry