reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
BETI, powiedz mi coś o tym 28dni.pl, bo widzę, że masz ich linka pod suwaczkami, czy warto tam się zalogować? A te wykresy, to łatwo się robi i czy pomagają w interpretacji.... :rofl2:

Pyszczek no ja tam innej opcji nie widzę:-)
Royanna prócz tego, ze wredote wpuściła i na dodatek rano jeszcze się przeziębiła:-):-):-) to oki:-):-):-) no proszę Ty dzielna kobieto:-) tylko dlaczego żeby być zdrowym trzeba tyle kasy wydać:wściekła/y:
Ptasiorek :-)
Kari a Ty w pracy?
Shenkoka witaj:-)

a ja dalej przy fotonach siedze bleee
dopiero wróciłam z pracy nareszcieeeeeeeee

Ptasiorek pewnie, że tak:-) wpisujesz codzienną tempkę, obserwacje robisz, generalnie chodź się zaloguj i zaraz Ci wszystko powiemy:-):-):-)

reklama
witam ................ :tak:

zrobiłam drugi test i nie chce byc inaczej II kreski jak nic .................. :tak:

a wg tych wyliczeń wychodzi chłopiec :tak: i może cos w tym jest,że jestem skazana na chłopca, bo w ciągu roku szanse na chłopca miałam tylko 3 : 9 i wyszło na chłopca, a w dziewczynke nic .... :tak: z Kacprem teoretycznie tez sie zgadza :tak:

miłego wieczorku :-D;-):-)

Kurcze....i ja przegapiłam taki moment....ach ten czas.....czemu doba nie ma 48 godzin. GRATULUJĘ Ci Kochana z całego serca, tak długo czekałam na twoje maleństwo i wreszcie sie doczekałam....To kiedy było to serducho że liczysz że to będzie chłopiec?

Do góry