reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
OOO jestescie))
Beti co za dziwny wykres masz na 28dni? jakis poprzekreslany?
Beti co za dziwny wykres masz na 28dni? jakis poprzekreslany?
No niby dobrze i nie dobrze bo jak przez 11h nie mam czasem co robić to jajo mogę zniezćKari27, to masz dobrze Ja w pracy malo kiedy sie nudze-klienci mi nie daja, a jesli nawet to nie moge wejsc na neta aby zajrzec na bb , wtedy to dopiero mi sie ciaaaagnie czas!
dopiero wróciłam z pracy nareszcieeeeeeeeePyszczek no ja tam innej opcji nie widzę:-)
Royanna prócz tego, ze wredote wpuściła i na dodatek rano jeszcze się przeziębiła:-):-):-) to oki:-):-):-) no proszę Ty dzielna kobieto:-) tylko dlaczego żeby być zdrowym trzeba tyle kasy wydać
Ptasiorek :-)
Kari a Ty w pracy?
Shenkoka witaj:-)
a ja dalej przy fotonach siedze bleee
Ptasiorek..okres głupi czy nie..UDA SIĘ!
Pewnie ze sie uda!
WITAJ ptasiorek !!!PEWNIE że będę czekać na te rezultaty oczekiwane
Tak mi mówcie.... :-):-):-)
To jakaś propozycja.... ;-)
reklama
witam ................
zrobiłam drugi test i nie chce byc inaczej II kreski jak nic ..................
a wg tych wyliczeń wychodzi chłopiec i może cos w tym jest,że jestem skazana na chłopca, bo w ciągu roku szanse na chłopca miałam tylko 3 : 9 i wyszło na chłopca, a w dziewczynke nic .... z Kacprem teoretycznie tez sie zgadza
miłego wieczorku ;-):-)
Kurcze....i ja przegapiłam taki moment....ach ten czas.....czemu doba nie ma 48 godzin. GRATULUJĘ Ci Kochana z całego serca, tak długo czekałam na twoje maleństwo i wreszcie sie doczekałam....To kiedy było to serducho że liczysz że to będzie chłopiec?
Podziel się: