reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
BETI, powiedz mi coś o tym 28dni.pl, bo widzę, że masz ich linka pod suwaczkami, czy warto tam się zalogować? A te wykresy, to łatwo się robi i czy pomagają w interpretacji.... :rofl2:

Pyszczek no ja tam innej opcji nie widzę:-)
Royanna prócz tego, ze wredote wpuściła i na dodatek rano jeszcze się przeziębiła:-):-):-) to oki:-):-):-) no proszę Ty dzielna kobieto:-) tylko dlaczego żeby być zdrowym trzeba tyle kasy wydać:wściekła/y:
Ptasiorek :-)
Kari a Ty w pracy?
Shenkoka witaj:-)

a ja dalej przy fotonach siedze bleee
dopiero wróciłam z pracy nareszcieeeeeeeee

Ptasiorek pewnie, że tak:-) wpisujesz codzienną tempkę, obserwacje robisz, generalnie chodź się zaloguj i zaraz Ci wszystko powiemy:-):-):-)

reklama
witam ................ :tak:

zrobiłam drugi test i nie chce byc inaczej II kreski jak nic .................. :tak:

a wg tych wyliczeń wychodzi chłopiec :tak: i może cos w tym jest,że jestem skazana na chłopca, bo w ciągu roku szanse na chłopca miałam tylko 3 : 9 i wyszło na chłopca, a w dziewczynke nic .... :tak: z Kacprem teoretycznie tez sie zgadza :tak:

miłego wieczorku :-D;-):-)

Kurcze....i ja przegapiłam taki moment....ach ten czas.....czemu doba nie ma 48 godzin. GRATULUJĘ Ci Kochana z całego serca, tak długo czekałam na twoje maleństwo i wreszcie sie doczekałam....To kiedy było to serducho że liczysz że to będzie chłopiec?

Do góry