reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Zawsze zaraz po przebudzeniu w ustach.@leeleeth doskonale to ujełaś,"dojrzałe macierzyństwo ma inny smak" zgadzam się, mam dobry przyklad na samej sobie jak miala 22 lata urodzilam pierwszego syna cieszylo mnie to rzecz jasna żadna to wpadka, planowany był, ale ciezej znosilam wyrzeczenia, wszystko tak jakos na luzie mineło, pare miesiecy temu zostalam znowu matka i to macierzynstwo jest zupelnie inne dla mnie bardziej dojrzałe, mam wiecej cierpliwosci, podchodze bardziej rozwaznie do np. jedzienia, zabaw, wybor ksiazek do czytania i wielu innych spraw zwiaznych z wychowywaniem, nie twierdze ze mlodsze matki gorzej wychowuja swoje dzieci ja tylko opisuje swoj przypadek. Dziękuje za słowa otuchy , naprawde było mi to potrzebne :*
Ja odkad ujzałam przy porodzie mojego najmłodszego, poczułam to wlasnie o czym piszesz i od samego poczatku, gdy udało nam sie zafasolkowac, miałam nadzieje na blizniakow, bo myslalam ze to moj ostatni porod i jak tylko mi go pokazali na sali porodowej, pomyślalam pragne kolejne dziecko Musieliśmy odczekac rok i tak sie staramy 5 miesiac juz, albo dla niektorych dopiero.
@Monia0281 kiedy maz zjezdza? kiedy wznawiasz starania? wspołczuje, ze musisz czekac, ja staram sie co miesiac, a tez łapie doła wiem jak sie czujesz, jestesmy w jednym wieku, mysle ze jeszcze troszke czasu mamy, mam nadzieje, ze w tym roku uda nam sie, moze u ciebie bedzie ten szczesliwy strzal pyk i juz zycze tego tobie.
@andzelisia no temp dziwna mierzysz rano? o tej samej porze? waginalnie czy w ustach?
Patrycja2810
Hej. Do mnie z rana zawitała @. Bez żadnych objawów.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
andzelisia
A testujesz jutro czy w poniedzialek??Kurcze dziewczyny, czym blizej do testowania to objawy coraz slabsze Jakos optymizm ze mnie zaczal sie ulatniac
@ana. dziekuje za przepis na syrop, zrobilam i juz popijam
Ana i Monia trzymam kciuki by Wam sie udalo i Wasze marzenie sie spelnilo!
andzelisia
O kurcze to szkoda ale miejmy nadzieje ze czerwiec bedzie Wasz :-)Hej. Do mnie z rana zawitała @. Bez żadnych objawów.
Mikallo
@Patrycja2810 przykro mi
Mikallo
Sama nie wiem. Jutro dopiero 10 dpo, wiec moze w poniedzialek... Sama nie wiem co robic.A testujesz jutro czy w poniedzialek??
andzelisia
Czekaj do poniedziałku to zatestujemy razem :-)Sama nie wiem. Jutro dopiero 10 dpo, wiec moze w poniedzialek... Sama nie wiem co robic.
reklama
ana.
@Monia0281 moj najstarszy mowi ,ze wystarczy mu rodzenstwa ale gdy staralismy sie o najmlodszego to sie dopytywal ,a jak sie dowiedzial ze brat , to ohoo radość ogromna, bardzo pragne rodzenstwa dla najmlodszego, lepiej sie dzieci wychowuja , niz same, bo starszy ma 13 lat i juz powoli panienki mu w glowie hormony szaleja a najmlodszy wpatrzony w niego jak w obrazek wiec brat albo siostra mlodsza przydała by sie. Monia nie łam się, jeszcze troszke czasu mamy, wiec uda sie napewno, trzeba wierzyć moze zbadaj sie czy wszystko ok u ciebie by wykluczyc u siebie ewentualne problemy, meza nafaszeruj witaminkami zeby armie dodatkowo wzmocnic i nie ma bata jak przyjedzie to sie uda trzymac bede mocno kciuki.
@Mikallo brak objawow to tez dobrze testuj w poniedzialek z andzelisia.
@andzelisia temp w ustach zawsze nizsza jest niz waginalnie i zawsze musi byc mierzona w jednym miejscu np. pod jezykiem, bo ja mierzylam jeden cykl w ustach i wiem ,ze jak mierzylam na jezyku , a za chwile pod to temp zupelnie inna byla.
@Patrycja2810 przykro mi tez dolacze do ciebie niebawem, zacznie sie nowy cykl i nowe nadzieje.
@Mikallo brak objawow to tez dobrze testuj w poniedzialek z andzelisia.
@andzelisia temp w ustach zawsze nizsza jest niz waginalnie i zawsze musi byc mierzona w jednym miejscu np. pod jezykiem, bo ja mierzylam jeden cykl w ustach i wiem ,ze jak mierzylam na jezyku , a za chwile pod to temp zupelnie inna byla.
@Patrycja2810 przykro mi tez dolacze do ciebie niebawem, zacznie sie nowy cykl i nowe nadzieje.
Podziel się: