reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kari27, to masz dobrze :) Ja w pracy malo kiedy sie nudze-klienci mi nie daja;), a jesli nawet to nie moge wejsc na neta aby zajrzec na bb :(, wtedy to dopiero mi sie ciaaaagnie czas!

reklama
Beti bardo bym chciała, żeby to co mówisz było prawdą...;-):tak:
Royanna ja też od dentysty wychodzę zwykle uboższa o parę stówek niestety, le teraz już sobie ze wszystkim poradziłam, więc i budżet domowy podreperowany :-)

Shenkoka Witaj!

Ostatnia edycja:
Pyszczek no ja tam innej opcji nie widzę:-)
Royanna prócz tego, ze wredote wpuściła i na dodatek rano jeszcze się przeziębiła:-):-):-) to oki:-):-):-) no proszę Ty dzielna kobieto:-) tylko dlaczego żeby być zdrowym trzeba tyle kasy wydać:wściekła/y:
Ptasiorek :-)
Kari a Ty w pracy?
Shenkoka witaj:-)

a ja dalej przy fotonach siedze bleee

Hej Dziewczyny po tak długiej przerwie :-)
Aha, co moich plamień, to były tylko jeden dzień, tzn 6 dni po owu i ociupinkę drugiego dnia rano(kolor kawowy), a potem znowu biały śluz...Więc przestałam się martwić, cokolwiek by to plamienie nie oznaczało. :-)

witam, witam i mocniej zaciskam kciuki ........................... :tak::-D:tak:

jarzebinko jak sie czujesz?

dzięuję, dobrze :tak: przeziebienie chyba nie chwyta więc jest git :tak:

WITAM Was wszystkie ! jestem na tym forum nowa, czytałam coś na temat ciąży na necie i tak tutaj trafiłam.Starania już za mną teraz czekam na rezultaty :)

witam, witam i życze sukcesu II kreseczek ..... :tak:

Jarzębinko super, że z Kacperkiem lepiej:tak: , a jak Ty się czujesz kochana?:-)

dziękuje dobrze :tak: dolegliwości ciążowe narazie omijaja mnie bokiem i oby tak zostało :tak:

Hej dziewczyny..jestem na sąsiednim forum, ale czasami Was podczytuje...FAJNIE TU U WAS :tak: czy i ja mogę sie przyłączyć?

witam, witam :tak:

Anufifi , wszystkiego co najlepsze dla Filipka :tak::-D;-)

Shenkoka do Zbąszynka mam 20 min:-) a co tam porabiałaś?:-)
Jarzębinko a nas chyba bierze, myślałam, ze jednak jakoś się wywiniemy:-)ale już dziś chuda kaszle niesamowicie, jutro do lekarza marsz:-):-)
Royannakolorowych dla Macia:-):-)

Beti mój ówczesny chłopak tam mieszkał tzn. mieszka do dzis..i tak 2,5 roku kursowalismy na trasie katowice - zielona góra - zbaszynek :tak: z ręka na sercu..nigdzie lepiej nie wypoczywałam niz tam..no i bardzo fajni ludzie sa z tamtych okolic..do dziś mam kilku znajomych :)

reklama
ja tak szczerze to znajomych zadnych, a jadę tylko jak zawożę kogoś na pekaesa:-):-) ale to miasteczko fakt ma coś w sobie:-):-)
to się nakursowałaś:-):-) ja za to mam kuzynkę w Twoich rejonach:-):-)

Do góry