andzelisia
Fanka BB :)
a to tez troche tego mialas :-)tak sie zastanawiam czy dokupic jeszcze ten acard czy myslisz ze juz jest za pozno???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to tez troche tego mialas :-)tak sie zastanawiam czy dokupic jeszcze ten acard czy myslisz ze juz jest za pozno???
Trudno mi powiedzieć :-) ja i tak średnio podchodzę do tego planowanie bo mimo starań niektórym nie wychodzi :-) a acard i tak biorę ze względu na problemy z zakrzepica.a to tez troche tego mialas :-)tak sie zastanawiam czy dokupic jeszcze ten acard czy myslisz ze juz jest za pozno???
Też jestem ciekawaAntonia No troszkę tego masz! Ciekawe czy podziałało.
Andzelisia możesz kupić moim zdaniem. Po owulacji akurat codziennie możesz łykać a pomaga w ukrwieniu macicy jak Airfix właśnie pisała. Ja w sumie w zeszłym cyklu zaczęłam brać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
juz nie dlugo i bedziemy wiedziec czy podzialalo, ale ten czas leci :-)Też jestem ciekawa
a ten acard to 1 tab raz dziennie?Antonia No troszkę tego masz! Ciekawe czy podziałało.
Andzelisia możesz kupić moim zdaniem. Po owulacji akurat codziennie możesz łykać a pomaga w ukrwieniu macicy jak Airfix właśnie pisała. Ja w sumie w zeszłym cyklu zaczęłam brać.
I mama nadal negatywny.wieczorem powtorze.troche zamazane zdj ale mysle ze widac ze negatywAndzelisia Ja biorę przed owu 3 razy w tyg a po owu codziennie. Jak dzisiejsze testy? Coś widać?