reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tynka a w ktorym dniu robilas bete?

Imama przy 2 bardziej czuc obkurczanie?no to pieknie..

Elena,Ana ja poki co sie czuje bardzo dobrze.Piersi bola jak naciskam wiec to dobry znak no i musze jesc co pare h bo mnie ssie.W 1 mialam tak samo:)no i o 11 chce mi sie juz zas spac:)

Ana 12dc na monitoring to mysle ze dobry czas:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się cieszę ze mam drugiego synka bo gdybym miała parke to myśle ze byśmy już odpuścili z trzecim. A jestem mega podekscytowana taka duża rodzina!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Masz racje ja bym chciała 3 ale w takiej sytuacji jaka jest to nie wiem czy będzie łatwo męża przekonać :-) A jakby było 2 chłopców to pewnie dałby się namówić szybko.

Elena Ty to masz super ze taka map różnica między dziećmi! Mogłam szybciej myśleć o drugim No ale teraz mam nadzieje ze 3 będzie szybko [emoji6]
Mój to zawsze chciał nawet 5 dzieci ale jak drugi przyszedł na świat to jakoś chciał na dwójce skończyć hehe No ale dał się namówić. Zreszta dla mnie tokobieta powinna decydować bo my jednak najwiecej się zajmujemy, faceci to przeważnie w pracy.
Millo da się to przeżyć. Ja poprostu myślałam ze coś nie tak jest bo z pierwszym synem nic właśnie nie czułam.

Imama mój mąż twierdzi, że drugiego nie będzie chciał mieć, bo tak fatalnie na niego psychicznie te nasze starania wpłynęły. Mam nadzieję, że za 2-3 lata zmieni zdanie, bo ja sobie nie wyobrażam mieć tylko jednego dzidziusia.

Millo z tego co kojarzę to miałaś mega przyrost! Na pewno ponad 200% więc myślę, że jednak będzie córcia u ciebie.

Antonia to nie miała przy drugim synu mocniej tego obkurczania? Bo Millo właśnie dopiero przy drugim to się tak czuje. Ale wiadomo już po porodzie itd to się przeżyje tymbardziej ze jak się kp to poprostu to się szybciej obkurcza i wtedy boli.
Katja to faktycznie musisz więcej jeść. Ja tez sobie wkręciłam ze nie powinnam nic ciężkiego, cytrusów itd jeść. A prawda jest taka ze Polozna i babka od laktacji jasno mi mówiły ze tak naprawdę można jeść prawie wszystko. Bez przesady. Ale mały miał i tak kolki a ja się obwiniałam. Moja bratowa jadła wszystko a dzieci bezproblemowe. Wiec chyba jak już maja być kolki to poprostu będą. A j w szpitalu w pierwszy dzień lasagnie dostałam! W szoku byłam! Tłusta ociekająca naprawdę tłuszczem z mięsa mielonego.
Monia ja już szczerze tez bym chciała się starać. Chyba odpuszczę jakieś zakwaszacze i różne wymyślane rzeczy i dzień przed owu staranka i tyle. Bo chciałabym na serio żeby siadło za pierwszym razem hehe [emoji7]

Wiesz, ja byłam tak zadowolona że to już wszystko za mną że nie pamiętam...także nie było pewnie źle skoro nie pamiętam tego :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Millo wierzymy w Twoja betę! [emoji173]️ ja tam nie będę badać bo po co mam się wkurzyć hehe
Antonia a u Ciebie nie wiadomo bo w sumie późno robiłaś wiec nie ma co się przejmować [emoji6]
Tynka napewno zmieni zdanie! Ja w sumie sama chciałam mieć jedno bo ja panikara do porodu. Ale ze poród poszedł szybko to w sumie jak mały miał 2 latka to pożyczyłam książkę od koleżanki o planowaniu płci dziecka i mieliśmy działać. Ale wtedy mój mąż wpadł na pomysł ślubu wiec się przesunęło o rok później zaś podróż poślubna i głupie staranka przez 8 miesięcy żeby był odstęp 5 dni jak zmniejszyłem na 4 to zaciazylam odrazu! Głupia ja. Jak sobie pomyśle to aż mnie trzepie!

reklama
Do góry