reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka narazie nie mamy typu. M cos o Franku ale ja nie dokonca jestem przekonana.
Antonia cudnie ze bylo serduszko. A dr Wanczyk podobno dobry bardzo. Ja do Gowkielewicza chodze. Tez wojewodzki.
Araya napewno malutka bedzie silna a ze drobniutka to nic zlego.

Bardzo Wam dziekuje. Chcialam dziewczynke ale naprawde bardzo sie ciesze ze bedzie synek. Oliwier taki szczesliwy ze bedzie mial brata ze ho ho.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowałam się na wojewódzki bo raz już byłam w miejskim i dziękuję :-) ale wiadomo ile porodów tyle opinii :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Elena pamietam właśnie te obkurczania! Myślałam ze znów rodzę- ale podobno właśnie przy drugim dziecku dopiero się to tak odczuwa i boli mocno niestety. Pare dni trzeba się pomęczyć. Ale poród masz za sobą to najważniejsze.
Najważniejsze ze zdrowe jak się urodzi to mija cała presja i się kocha bezgranicznie [emoji173]️
Ja się cieszę ze mam drugiego synka bo gdybym miała parke to myśle ze byśmy już odpuścili z trzecim. A jestem mega podekscytowana taka duża rodzina!

Elena no Julianka sliczne:-) moj R tez raczej sie zgadza na moje typy ostaynio mu cos o Nince mowilam i mowi no jak chcesz.My mamy Jagode wybrane ale mi sie ona snila jako czarnulka taka jak moj R a jak sie urodzi jasna jak ja to wiem ze nie bedzie pasowac i jakas alternatywr wymyslam:p

Te skurcze o ktorych piszesz tez mi dokuczaly pamietam je doskonoale.

Co do obslugi malej dziewczynki to ja wlasnie nie mam doswiadczenia ale dam rade jakas z "cipka" chyba:p

Ania no pewnie ze dla brata brat to jest radosc choc moj Jas chcial siostre.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka No właśnie przy pierwszym to lekkie skurcze są a położne mówią ze właśnie z drugim są mega bolesne. Dla mnie to jak porodowe były [emoji23]
Mój syn tez chciał strasznie siostrę. Ja tez złe zrobiłam ze tez byłam nastawiona na córkę i on to przeżył. Do teraz mówi cały czas o siostrze. Ale nastawiam go na drugiego brata w razie w
Jak macie parke to te napewno bym chciała niespodziankę! Super sprawa. Brat mojego męża przy drugim nie wiedzieli. Mieli nadzieje na córkę No a syn. Ale za to wszystko mieli dla niego

Elena super gratulacje !!! Śliczna dziewczynka:)
Antonia cudownie! Dobrze że dzidzia ok i serduszko jest już :)
Ania gratulacje syneczka:) Niech rośnie zdrowo :)
Leeleeth to może rzeczywiście dziewczynka jak się nie chce pokazać
Tynka i Arya spokoju na końcóweczce życzę i powodzenia. Fajnie tak na wiosnę niedługo z wózeczkami będziecie spacerować:)

Ja już też odliczam dni do moich staranek. Już nie mogę się doczekać, ale trochę jakoś się stresuje, że znowu nic nie wyjdzie z tego przez te moje kombinacje apropo dni;)

Maziajka Moderator Członek zalogi hoho nie ma zartow jakie tytuly :) :) :) :*
U nas rozpoczelismy sezon grillowy to i moja corcia w brzuchu buszuje. Pewnie nowy smak jej pasuje tak jak mamie :)zastanawiam sie jak przezyje lipiec i sierpien karmiąc, bo zamierzam a tu sezon grillowy :(

reklama
Do góry