reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka narazie nie mamy typu. M cos o Franku ale ja nie dokonca jestem przekonana.
Antonia cudnie ze bylo serduszko. A dr Wanczyk podobno dobry bardzo. Ja do Gowkielewicza chodze. Tez wojewodzki.
Araya napewno malutka bedzie silna a ze drobniutka to nic zlego.

Bardzo Wam dziekuje. Chcialam dziewczynke ale naprawde bardzo sie ciesze ze bedzie synek. Oliwier taki szczesliwy ze bedzie mial brata ze ho ho.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowałam się na wojewódzki bo raz już byłam w miejskim i dziękuję :-) ale wiadomo ile porodów tyle opinii :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Elena pamietam właśnie te obkurczania! Myślałam ze znów rodzę- ale podobno właśnie przy drugim dziecku dopiero się to tak odczuwa i boli mocno niestety. Pare dni trzeba się pomęczyć. Ale poród masz za sobą to najważniejsze.
Najważniejsze ze zdrowe jak się urodzi to mija cała presja i się kocha bezgranicznie [emoji173]️
Ja się cieszę ze mam drugiego synka bo gdybym miała parke to myśle ze byśmy już odpuścili z trzecim. A jestem mega podekscytowana taka duża rodzina!

Elena no Julianka sliczne:-) moj R tez raczej sie zgadza na moje typy ostaynio mu cos o Nince mowilam i mowi no jak chcesz.My mamy Jagode wybrane ale mi sie ona snila jako czarnulka taka jak moj R a jak sie urodzi jasna jak ja to wiem ze nie bedzie pasowac i jakas alternatywr wymyslam:p

Te skurcze o ktorych piszesz tez mi dokuczaly pamietam je doskonoale.

Co do obslugi malej dziewczynki to ja wlasnie nie mam doswiadczenia ale dam rade jakas z "cipka" chyba:p

Ania no pewnie ze dla brata brat to jest radosc choc moj Jas chcial siostre.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka No właśnie przy pierwszym to lekkie skurcze są a położne mówią ze właśnie z drugim są mega bolesne. Dla mnie to jak porodowe były [emoji23]
Mój syn tez chciał strasznie siostrę. Ja tez złe zrobiłam ze tez byłam nastawiona na córkę i on to przeżył. Do teraz mówi cały czas o siostrze. Ale nastawiam go na drugiego brata w razie w
Jak macie parke to te napewno bym chciała niespodziankę! Super sprawa. Brat mojego męża przy drugim nie wiedzieli. Mieli nadzieje na córkę No a syn. Ale za to wszystko mieli dla niego

Elena super gratulacje !!! Śliczna dziewczynka:)
Antonia cudownie! Dobrze że dzidzia ok i serduszko jest już :)
Ania gratulacje syneczka:) Niech rośnie zdrowo :)
Leeleeth to może rzeczywiście dziewczynka jak się nie chce pokazać
Tynka i Arya spokoju na końcóweczce życzę i powodzenia. Fajnie tak na wiosnę niedługo z wózeczkami będziecie spacerować:)

Ja już też odliczam dni do moich staranek. Już nie mogę się doczekać, ale trochę jakoś się stresuje, że znowu nic nie wyjdzie z tego przez te moje kombinacje apropo dni;)

Maziajka Moderator Członek zalogi hoho nie ma zartow jakie tytuly :) :) :) :*
U nas rozpoczelismy sezon grillowy to i moja corcia w brzuchu buszuje. Pewnie nowy smak jej pasuje tak jak mamie :)zastanawiam sie jak przezyje lipiec i sierpien karmiąc, bo zamierzam a tu sezon grillowy :(

reklama
Do góry