reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elena śliczna ta Twoja córeczka [emoji171][emoji171][emoji171][emoji171]
Ania gratulacje zdrowego synusia! Wiem ze chciałaś dziewczynkę. Ale ja tez mam dwóch chłopaków i naprawdę widzę pozytywy a poprostu był Ci pisany chłopczyk. Najważniejsze ze zdrowy! Ja to przeżyłam strasznie aż jak sobie pomyśle to chyba depresji jakieś dostałam. Ale człowiek się uczy całe życie. U mnie najgorsi są ludzie bo niestety komentarze nieraz nie do zniesienia!
Leeleeth może nastapnym razem więcej pokaże. A podobno dziewczynki są bardziej nieśmiałe [emoji6] oby z łożyskiem było wszystko Ok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Millo nie mam nic przeciwko:-) 22.04 to bardzo ładna data! Fajnie byłoby jeszcze Wielkanoc w dwupaku przytrzymać, chociaż bym się najadła ten ostatni raz he he.

Imama no wychodzi na to, że jestem następna do porodu:-) dam znać jak się młody wykluje mimo, że większość z was już mnie pewnie nie kojarzy.

Ania kciuki za wizytę:-)

Ja mam wizytę w czwartek, będzie pobranie wymazu w kierunku GBSa no i na pewno usg. Zobaczymy ile się małemu urosło przez trzy tygodnie.
Tynka ja też chcę rodzic dopiero po świętach. Poproszę lekarza żeby pozwolił mi święta być w domu i ten tydzień świąteczny. Żeby zrobili mi wywołanie tydz po świętach, zawsze to tydz dłużej dla dzidzi. Myślę że jak będzie już po skończonym 38tc to lepiej. Zobaczymy w przyszłym tyg w pt co zdecyduje. Oczywiście jeśli powie, że jak najszybciej to niech tak będzie.

Elena, śliczna malutka. Taka dorodna [emoji178]

Ania, gratuluję 2go synka. Najważniejsze żeby był zdrowy.

thgf9n739gb9fobd.png

Antonia super [emoji170] jeszcze niedawno staranka tyle miesięcy a już teraz fasolka rośnie!
Arya 37-38 to już spokojnie na poród nawet jakby musieli wywoływać. Nie takie kruszynki się rodziły a silne i odrazu nadrobi napewno! Przerośnie rówieśniczki [emoji7]

Antonia super [emoji170] jeszcze niedawno staranka tyle miesięcy a już teraz fasolka rośnie!
Arya 37-38 to już spokojnie na poród nawet jakby musieli wywoływać. Nie takie kruszynki się rodziły a silne i odrazu nadrobi napewno! Przerośnie rówieśniczki [emoji7]

Tak, niech rośnie zdrowo :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Maziajka narazie nie mamy typu. M cos o Franku ale ja nie dokonca jestem przekonana.
Antonia cudnie ze bylo serduszko. A dr Wanczyk podobno dobry bardzo. Ja do Gowkielewicza chodze. Tez wojewodzki.
Araya napewno malutka bedzie silna a ze drobniutka to nic zlego.

Bardzo Wam dziekuje. Chcialam dziewczynke ale naprawde bardzo sie ciesze ze bedzie synek. Oliwier taki szczesliwy ze bedzie mial brata ze ho ho.

Do góry