Leeleeth moze to wrozy dziewczynke bo siusiaka to latwiej zobaczyc?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tego sie trzymam [emoji6][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leeleeth moze to wrozy dziewczynke bo siusiaka to latwiej zobaczyc?
Tynka ja też chcę rodzic dopiero po świętach. Poproszę lekarza żeby pozwolił mi święta być w domu i ten tydzień świąteczny. Żeby zrobili mi wywołanie tydz po świętach, zawsze to tydz dłużej dla dzidzi. Myślę że jak będzie już po skończonym 38tc to lepiej. Zobaczymy w przyszłym tyg w pt co zdecyduje. Oczywiście jeśli powie, że jak najszybciej to niech tak będzie.Millo nie mam nic przeciwko:-) 22.04 to bardzo ładna data! Fajnie byłoby jeszcze Wielkanoc w dwupaku przytrzymać, chociaż bym się najadła ten ostatni raz he he.
Imama no wychodzi na to, że jestem następna do porodu:-) dam znać jak się młody wykluje mimo, że większość z was już mnie pewnie nie kojarzy.
Ania kciuki za wizytę:-)
Ja mam wizytę w czwartek, będzie pobranie wymazu w kierunku GBSa no i na pewno usg. Zobaczymy ile się małemu urosło przez trzy tygodnie.
Gin powiedział że bardziej to błędy pomiaru..że zawsze jest te + -Czyli zas w owulacje chlopak
Antonia ale superjuz takie piekne zdjecie)a nie tylko zarodek.A serduszko juz bylo?
Czyli owulke mialas 16dc?
Tak, serducho biło jak dzwon :-) dr Wańczyk z wojewodzkiego :-)Antonia suuuper. Bylo serduszko? Do ktorego gina chodzisz?
Tak, niech rośnie zdrowo :-)Antonia super [emoji170] jeszcze niedawno staranka tyle miesięcy a już teraz fasolka rośnie!
Arya 37-38 to już spokojnie na poród nawet jakby musieli wywoływać. Nie takie kruszynki się rodziły a silne i odrazu nadrobi napewno! Przerośnie rówieśniczki [emoji7]