reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo zobaczysz ze właśnie ze tak nie kombinowałeś będzie córa! Ja to zawsze ze wszystkim przekombinuje. Ale może życzenia się spełnia bo teraz mojemu T na urodziny wszyscy życzyli córki [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No Millo wierze! Najgorsze rozczarowanie wiadomo. Ale duże szanse. Ja to chyba dopiero po 15 będę chciała wiedzieć żeby już odrazu na 100%. Ale te czekanie to zawsze się przeciąga.
Oby się potwierdziła ta beta [emoji7]

Millo Haha najlepiej to wlasnie sie nie spinać tylko działać i takie osoby wlasnie beda mieli taka plec jaka chcą
A wiecie co ja wcale nie nie będę bardzo rozczarowana synem, moj syn jest najfajniejszym i najpiękniejszym dzieckiem na świecie i chętnie chciałabym jeszcze takiego jednego

Imama mi sie wydaje se Ci chłopcy sprzed ovu to są poprawiani i dlatego (ja tak mam)

Ajlak chłopczyki są cudne i naprawdę tez żadnego z moich synów bym nie zamieniła. Ale o córce nie ma co marze i naprawdę to dało by mi dopełnienie poprostu. Wiadomo decydując się na dziecko trzeba się nastawić ale nadzieje u mnie umiera ostatnia! chociaż naprawdę uważam ze będzie trzeci syn i już imię wybieramy z mężem bo dla syna to problem jak zawsze będzie hihi. Chciałam Ninę jest Niko, chciałam Mie a jest Milan także teraz to już nie wiem!

Millo ja Ci mowie ze to lasia bedzie:p

Ciezko Wam cos diradzic bo w sumie z kazdej kombinacji tu wychodzily corki:p ja seksy codziennie, Arya przerwa, Airfix z tego co pamietam to tez chyba na owu sie starala.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka No właśnie tyle tu tego ze mętlik w głowie gwarantowany.
Nie ma co. To i tak nigdy 100% nie będzie. Szczęście trzeba mieć i tyle!
Millo jeszcze pare tyg i się dowiesz. To będzie dopiero ekscytacja bo zaniedlugo pokolei każda będzie poznawać płeć.

Do góry