reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
A czy wiadomo jakie są przyczyny? Z tego co mamaginekolog pisała to dzieci są w pełni zdrowe tylko poprostu malutkie..Tak Maziajko. Miałam dziś szpital. Mała przybrała na wadze i ma 1800 a dziś kończę 34tc. To i tak za mało. Za 2 tyg mam następne badania i prawdopodobnie rozwiązanie ciąży w 37. Lekarz chce żeby mała była najpóźniej w 38 tyg. Pójdzie na trochę do inkubatora w zależności od tego ile będzie ważyła to na tak długo.
Arya
Tak mam stwiwrdzoną hipotrofie asymetryczną. Ładna wagę miała już twoja mała. My raczej jak osiągniemy 2500 do porodu to będzie cud.@Arya masz podejrzenie hipotrofii? Dlaczego decydują się na wywołanie porodu już w 37tc?
Ja też miałam podejrzenie hipotrofii u małej ale zaczęła bardzo przybierać od 37tc i ostatecznie urodziła się z wagą 3050g.
Moja łożysko nie bardzo karmi mała i zaspokaja jej potrzeby. Boją się że w 36tc może całkiem przestać, bo podobno często tak się dzieje. Tak naprawdę to oni chyba sami nie bardzo znają przyczynę.
Mikallo
To pozostaje mi tylko trzymać mocno za Was kciuki! Wypoczywaj na lewym boku i pisz często co u WasTak mam stwiwrdzoną hipotrofie asymetryczną. Ładna wagę miała już twoja mała. My raczej jak osiągniemy 2500 do porodu to będzie cud.
Moja łożysko nie bardzo karmi mała i zaspokaja jej potrzeby. Boją się że w 36tc może całkiem przestać, bo podobno często tak się dzieje. Tak naprawdę to oni chyba sami nie bardzo znają przyczynę.
Millo
Arya ja rowniez zaciskam kciuki!!Musi byc dobrze! 37 tydz to juz nie tak zle..Oby przybierala i pozostala jak najdluzej:**
Imama hmm sniadanie jadlam normalnie chyba
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Imama hmm sniadanie jadlam normalnie chyba
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Millo czy coś się stało z wątkiem grudniowym? Nie mogę na niego wejść :-) a na inne normalnie
Millo
Arya zobaczysz ze wszystko bedzie ok. Zreszta usg ma margines bledu nawet do 500 g.
Pozdrawiam was serdecznie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pozdrawiam was serdecznie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Antonia2016
To zobacz co ja mam
Podziel się: