reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

To ja już nie wiem, chyba po prostu trzeba przyjąć, że co ma być to będzie :)
Interesuje mnie jeszcze tylko kwestia suplementacji bo widziałam, że macie tu dużą wiedzę na ten temat ale nigdzie nie mogę znaleźć artykułu na ten temat. Doradzicie coś?

reklama
Ja tez dziewczyny mam dwóch synów z jednych staranek. Ale osobiście uważam ze to więcej czynników jest ważnych. Zreszta przecież prawie nikt nie "planuje".
To tylko takie próbowanie a tak naprawdę możemy w ogóle na to wpływu nie mieć
Mikallo No musisz sama próbować. Najlepiej robić odwrotność tego co się robiło. Ale i tak uważam ze czas i ilość to najmniej ważne. Nie będę przywiązywać do tego wagi.
Co do suplementacji to gdzieś dawała opis maranta. Bo ona robiła dużo a i tak ma córkę. Wiec to trzeba uważać bo i tak nie ma gwarancji ze wyjdzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dziewczyny
Ja też właśnie zaczęłam mój cykl starankowy. Dziś 4 dzień @. Jak na razie przewidywania są takie, że owulacja powinna być jak M będzie, ale zobaczymy, mam nadzieję że nic się nie poprzestawia. Mój plan to w owulację tylko raz, ale nie wiem czy nie zrobić jeszcze dzień wcześniej bo wiadomo jeden raz to pewnie znowu nic nie wyjdzie i znowu będę musiała czekać kilka miesięcy na następną okazję.
Trochę nas będzie staraczek w kwietniu:).

Millo ja mam babycompa i on pokazuje właśnie dziewczynkę dzień przed owu i w dzień owu, a podobno 80% sprawdzalności.

Antonia a jak Ty się czujesz? Który to tydzień u Ciebie? U Ciebie z tego co pamiętam staranka co 2 dni były. Myślę, że dziewczynka z tego będzie:)
Oj dziś się czuje tragicznie. Objawy typowo ciążowe się zrobiły. I muszę przyznać że poprzednie ciąże-dwie- były takie same objawowo, ta ciąża zupełnie inna. Zero apetytu mimo glodu, schudlam 1 kg w tydzień, nie mam na nic ochoty a męża perfumy i pies, ło matko. Mam nadzieję że to zwiastun innej płci ;)
Wczoraj byliśmy w odwiedzinach 4 miesiecznego chłopczyka i rozmawiałyśmy, a propo bety, koleżanka miała przyrosty ponad 200% 10dni po zapłodnieniu. Mieli in vitro także wiedzieli co i jak :-)
Więc co począć z tą płcią :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia to współczuje. Ja obie ciąże to miałam właśnie brak apetytu co skutkowało chudniecie. Ale do tego wymioty buuu tego się obawiam bo ciężko normalnie funkcjonować. Oby tylko po 12 tc przeszło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia jakoś to trzeba przetrzymać, takie uroki:), ale to znaczy że ciąża rozwija się prawidłowo i tak jak piszesz może to znak że odwrotna płeć będzie:) Zdrówka:)

reklama
Do góry