reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka dziewczyny
Ja też właśnie zaczęłam mój cykl starankowy. Dziś 4 dzień @. Jak na razie przewidywania są takie, że owulacja powinna być jak M będzie, ale zobaczymy, mam nadzieję że nic się nie poprzestawia. Mój plan to w owulację tylko raz, ale nie wiem czy nie zrobić jeszcze dzień wcześniej bo wiadomo jeden raz to pewnie znowu nic nie wyjdzie i znowu będę musiała czekać kilka miesięcy na następną okazję.
Trochę nas będzie staraczek w kwietniu:).

Millo ja mam babycompa i on pokazuje właśnie dziewczynkę dzień przed owu i w dzień owu, a podobno 80% sprawdzalności.

Antonia a jak Ty się czujesz? Który to tydzień u Ciebie? U Ciebie z tego co pamiętam staranka co 2 dni były. Myślę, że dziewczynka z tego będzie:)

reklama
Witajcie :)
Ja już dziewczyny całkowicie zgłupiałam co do planowania płci dziecka. Mam już córę z dnia lub 2 przed owulacją, a teraz marzy mi się synek i już nie wiem kiedy powinnam się starać...
Monia0281 Ty chciałabyś synka czy córeczkę? Kiedy według babycomp powinno się starć o syna? Gdzieś czytałam, że właśnie ta firma ogłosiła wyniki swoich badań nad płcią dzieci, całkowicie obalając teorię o szybkości i długości życia plemników.

Ostatnia edycja:
Monia No to powodzenia. Ja czekam na @. Mam nadzieje ze aż tak mi się to nie poprzesuwa bo owu dość późno bo w 19tc. Ja plan mam taki ze co 4 dzień od końca @ ale do polski jedziemy na święta a mój T to wraca a ja zostaje jeszcze tydzień. I mam nadzieje ze owu nie wypadnie w tym tyg właśnie.
Moim zdaniem lepiej owu lub tuż przed i wtedy duże szanse na ciąże. Ewentualnie dwa przed bo więcej to już trudno.
Ana a jak Ty tam się czujesz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo na tych angielskich to na chłopca to 3 stosunki w dni płodne dziewczyny stosują. Ze niby właśnie czas i żywotność na płeć obalona a właśnie ilość stosunków wpływa. Na córę jeden stosunek w płodne nie ważne czy w samo owu czy przed. A na chłopca to właśnie poprawianie czyli z 3 pod rząd w poldne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To u mnie by się sprawdzało kilka razy w płodne i dwóch chłopaków mam. I właśnie dlatego chce raz, chce zrobić inaczej niż przy poprzednich ciążach.

Mikallo ja chce dziewczynkę. Babycomp pokazuje chłopca 3 i 4 dni przed owulacją, 2 dni przed ikonki chłopca i dziewczynki(czyli 50/50), a dziewczynkę pokazuje w dzień owulacji i dzień przed owulacją.

No imama ja mialam 5 w plodne i laska:d

Millo spoko przyjme jakis ladny hand made zaniast kwiatow:D jak juz bedziesz miala nowe inspiracje do swojej corki[emoji200][emoji13][emoji12][emoji141][emoji142][emoji143][emoji173][emoji174][emoji175]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mikallo na tych angielskich to na chłopca to 3 stosunki w dni płodne dziewczyny stosują. Ze niby właśnie czas i żywotność na płeć obalona a właśnie ilość stosunków wpływa. Na córę jeden stosunek w płodne nie ważne czy w samo owu czy przed. A na chłopca to właśnie poprawianie czyli z 3 pod rząd w poldne.

Ale ważne czy początek starań w owulację czy nie?
Przy pierwszym dziecku staraliśmy się dość mocno bo nawet kilka razy dziennie w dni płodne i jest córcia... ;)

Do góry