reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elena no faktycznie moze to byc dla nich reklama trudno juz nie skorzystam:p przynajmniej portfel bedzie pelniejszy.:p

To trzymam kciuki za masazyk! Jeszcze jakis seks masaz sutkow:p polataj po schodach ! I nasz rodzinny sposob fasolka po brytonsku siostra urodzila dzieki niej:D

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiesz co jednak dziś wchodzą 2 kody więc coś słabo naprawili :-) bo pisali w różnych grupach na fb że działa i dziś tylko bez kodu 0028 na 15% i darmowa dostawe

Przytulanki są ale jakoś nie zdają efektu, wczoraj wysprzatalam górę domu, dziś wezmę się za dół ;-)
Schody mam w domu więc śmigam chcac nie chcąc kilka razy dziennie.
Oj zjadłabym fasolkę po bretońsku, tylko miałabym obawy o moja połozna...hehe.

Kurczę Elena Ty już lada dzień :-) :-) :-) :-) trzymam kciuki. Chciałabym zobaczyc już dziewczynkę noworodka :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Elena trzymam kciuki żeby masaż podziałał. Może akurat pomoże.
Tez właśnie pomyślałam ze oni sami mogą robić sobie właśnie takie "błędy" bo to już nie pierwszy raz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Elena och Ty juz na wylocie:)Jejku ale emocje hihi!Niech Ci dobrze wypasuje szyjke ale bezbolesnie:* I pisz nam szybciutko jakby cos sie dzialo:)):* haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Elena powodzenia, szybkiego porodu, masaz szyjki miałam, ale krociutki przez gin nie pomogło, ale jak juz trafisz do szpitala to pewnie cie pomeczą i juz ruszy, a przytyluanki tez nie pomogly sprzatanie tez nie, moze predzej obzarstwo :/ bo urodziłam 27.12 o 4 nad ranem, wieczorem mnie chwyciło w drugi dzien swiat , a rano nic nie zapowiadalo bo bylismy sprawdzic malego, bo malo czułam juz ruchy polozna ooo.. jeszcze daleka droga, a poznym wieczorem juz bylam na porodowce.

A ja jakie sny miałam dzis łooo matko ...o prolaktynie, progesteronie witaminach o chorobach... masakra co to sie w mojej glowie robi!

Imama a ktory dzis dzien cyklu?
ja czekam na testy owu i ciazowe cos dojsc nie moga od poniedzialku , zaczynam sie niecierpliwic chcialam sprawdzic jak tam czy ciazowy jeszcze cos wykryje. zanim zaczne testowac owul.

Elena wlasnie w przedszkoku dzidiaj slyszalam wszedzie o tym gadaja wiec zrobili sobie reklame chyba bo na bank by to jakos zalatwili juz.

Moja siistra zjadla o 22 fasolke a o 23 skurczy dostala!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, ale ma wisielczy humor od wczoraj :( Piszcie coś więcej bo Wasze wpisy mnie odprężają :)
Elena i jak tam? Ja w pierwszej ciąży latałam po schodach na 9 piętro i z powrotem, sprzątałam mieszkanie po remoncie o przytulankach już nie wspomnę, a i tak urodziłam 40+5 ;) Może coś jest z tym jedzeniem przed porodem bo mi akcja ruszyła jak zjadłam moje ulubione placki ziemniaczane ;P

Dziewczyny, w których jesteście dniach cyklu?

Ja zastanawiam się czy sobie tego cyklu nie odpuścić. Jakoś sił mi brak w tym miesiącu, a jeszcze dzień przed owulacją mam zabieg na zęba (2 część implantu) i boję się, żeby znieczulenie nie zaszkodziło w ewentualnym rozwoju dzidziusia. Nie wiem dlaczego mnie takie myśli nachodzą ale nie mogę ich od siebie odgonić. A owulacja już 30.03...

reklama
@Mikallo nie przejmuj sie ja tez mam takie mysli w tym cyklu, moze ta pogoda, bo zmienna jest, u mnie dzis 6 dc u ciebie chyba ten sam dzien. narazie jeszcze @ wiec nie wiem kiedy owulacja mam nadzieje ze sie nie poprzestawia mi nic przez te ostatnie wydarzenia u mnie niby 1 albo 2.04 owulacja powinna być, ale pewnie bedzie pozniej, bo dzis powinien skonczyc sie@ a nadal leci... jeszcze czeka mnie wizyta po niedzieli u gin.

Do góry