reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

17434809_1310453459046892_4858027604085362210_o.jpgwitajcie. jakiś bład w hm . działam . to nie zaden spam . ja zrobiłam zakupy o 45% mniej bo nie potrafilam zrobic ostatniego punktu .

Załączniki

• 17434809_1310453459046892_4858027604085362210_o.jpg
    17434809_1310453459046892_4858027604085362210_o.jpg
    104,2 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Millo duphaston to sybtetyczny progesteron i w krwi sie go nie da wykryc .Wiec nie wiem jaki faktycznie byl poziom progesteronu ale naturalnego mialam wlasnie 20.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak zwykle wszystko chaotycznie . Wytłumaczę mój post u góry dotyczący rabatu . Można zrobić zakupy w hm i mieć rabat ma 55 % . Trzeba zrobić kolejno wszystko tak jak to pisze . Ja nie wiedziałam jak dołączyć na końcu do clubu i miałam zniżkę 45 % za zakupy zamiast 160 place 80 z czyms . Chciałam jakieś ciążowe ale w sumie nic mi się nie widziało m więc wzięłam dla synka dresik no i dla dzidziusia cuda fajne ,że działa również Na rzeczy już przecenione. Możecie sprawdzić.

Aneta też dziś skorzystałam z tego błędu na stronie h&m i zrobiłam zamówienie :-) szkoda że wczoraj zrobiłam zamówienie z rabatem TYLKO 15 % :-) Ale już nie będę kombinować jak inni aby nie odbierac paczki i jeszcze raz zamawiać ;-)

reklama
Do góry