reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aleksandra sa takie co im sie udalo w tym ja ale czy to nie przypadek nikt tego nie wie.

Jezu dla mnie to jakas maskra z tymi waszymi wykresami nic nie kumam.Ja mierzylam tempke zwykle tydzien a potem mi sie juz nie chcialo!

@Arya czy Ty dzis mialas miec to decydujace USg??

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aleksandra poczekaj co mnie przyniesie to Co wtedy powiem czy sie udalo zaplanowac czy nie bo wszystko u mnie na odwrot bylo haha:]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aleksandra przy tej metodzie waśnie nie trzeba mierzyc wiec nie warto zawracać sobie tym głowy i analizować. Ja to wcześniej mierzyłam a teraz chciałam zobaczyć czy w ogóle pokaże owu.
Elena ty chyba dosc planowałaś i ma mieć córę, Maziajka właśnie, airfix dużo ale jeszcze nie napisała opisy. Do tego Polcia ma mieć chyba dwie córki bliźniaczki i wiem ze pisała o suplementacji i właśnie obniżaniu cukru we krwi. Mięciutka bardzo dużo zrobiła ale chłopczyk jest. Tyle to ja pamietam.

Edit: Miciurka miało być a nie Mięciutka [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Millo nie tak na odwrót bo tak naprawdę dużo zrobiłaś. A ten wasze niejedzenie mięsa naprawdę może bardzo dużo pomoc. Trzymam kciuki. Zaniedlugo powoli będziecie się dowiadywać co każda nosi w brzuszku

Imama ale my w sama owulacje,ph wysokie..miesa nie jemy dawno a jak robilam pare msc temu badania to mineraly mialam wszystkie chlopczykowe,i jeszcze przed pelnia i nawet chinski na chlopca[emoji23]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo chinskie sa conajmniej 2 kiedys tu wklejalam i mi w 1 wychodzi dziolszka a w 2 synek:-) ponadto pamietaj nowe badania lady comp i tam wychodzi ze na dziewczynke w owu wlasnie

Millo i tak minerały podobno nie działają. Do tego właśnie owu nie ma znaczenia. A te chińskie to mi dwie córy wychodziły hehe także ja to tak w to nie wierze. A omijała snidania i 2-3 posiłki dziennie czy normalnie jadłaś?

Aleksandra sa takie co im sie udalo w tym ja ale czy to nie przypadek nikt tego nie wie.

Jezu dla mnie to jakas maskra z tymi waszymi wykresami nic nie kumam.Ja mierzylam tempke zwykle tydzien a potem mi sie juz nie chcialo!

@Arya czy Ty dzis mialas miec to decydujace USg??

Tak Maziajko. Miałam dziś szpital. Mała przybrała na wadze i ma 1800 a dziś kończę 34tc. To i tak za mało. Za 2 tyg mam następne badania i prawdopodobnie rozwiązanie ciąży w 37. Lekarz chce żeby mała była najpóźniej w 38 tyg. Pójdzie na trochę do inkubatora w zależności od tego ile będzie ważyła to na tak długo.

thgf9n739gb9fobd.png

Arya najwazniejsze ze przybrala! i posiedzie jeszcze te 3 tygodnie to barrzo duzo.Najwyzej troche sie wygrzeje w inkubatorku i cialka nabierze na mleku:-)

reklama
Dziewczyny no to kiedy powinno się rozpocząć starania o chłopca? Przed owulacją?

Rozmawiałam dziś z mężem i odpuszczamy ten cykl, coś nie mam siły w tym miesiącu na starania. Odpocznę sobie, poobserwuję się i zaczniemy od połowy kwietnia ponawiać próby :) Chyba, że w trakcie cyklu się rozmyślę ;P

Do góry