reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aleksandra sa takie co im sie udalo w tym ja ale czy to nie przypadek nikt tego nie wie.

Jezu dla mnie to jakas maskra z tymi waszymi wykresami nic nie kumam.Ja mierzylam tempke zwykle tydzien a potem mi sie juz nie chcialo!

@Arya czy Ty dzis mialas miec to decydujace USg??

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aleksandra poczekaj co mnie przyniesie to Co wtedy powiem czy sie udalo zaplanowac czy nie bo wszystko u mnie na odwrot bylo haha:]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aleksandra przy tej metodzie waśnie nie trzeba mierzyc wiec nie warto zawracać sobie tym głowy i analizować. Ja to wcześniej mierzyłam a teraz chciałam zobaczyć czy w ogóle pokaże owu.
Elena ty chyba dosc planowałaś i ma mieć córę, Maziajka właśnie, airfix dużo ale jeszcze nie napisała opisy. Do tego Polcia ma mieć chyba dwie córki bliźniaczki i wiem ze pisała o suplementacji i właśnie obniżaniu cukru we krwi. Mięciutka bardzo dużo zrobiła ale chłopczyk jest. Tyle to ja pamietam.

Edit: Miciurka miało być a nie Mięciutka [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Millo nie tak na odwrót bo tak naprawdę dużo zrobiłaś. A ten wasze niejedzenie mięsa naprawdę może bardzo dużo pomoc. Trzymam kciuki. Zaniedlugo powoli będziecie się dowiadywać co każda nosi w brzuszku

Imama ale my w sama owulacje,ph wysokie..miesa nie jemy dawno a jak robilam pare msc temu badania to mineraly mialam wszystkie chlopczykowe,i jeszcze przed pelnia i nawet chinski na chlopca[emoji23]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo chinskie sa conajmniej 2 kiedys tu wklejalam i mi w 1 wychodzi dziolszka a w 2 synek:-) ponadto pamietaj nowe badania lady comp i tam wychodzi ze na dziewczynke w owu wlasnie

Millo i tak minerały podobno nie działają. Do tego właśnie owu nie ma znaczenia. A te chińskie to mi dwie córy wychodziły hehe także ja to tak w to nie wierze. A omijała snidania i 2-3 posiłki dziennie czy normalnie jadłaś?

Aleksandra sa takie co im sie udalo w tym ja ale czy to nie przypadek nikt tego nie wie.

Jezu dla mnie to jakas maskra z tymi waszymi wykresami nic nie kumam.Ja mierzylam tempke zwykle tydzien a potem mi sie juz nie chcialo!

@Arya czy Ty dzis mialas miec to decydujace USg??

Tak Maziajko. Miałam dziś szpital. Mała przybrała na wadze i ma 1800 a dziś kończę 34tc. To i tak za mało. Za 2 tyg mam następne badania i prawdopodobnie rozwiązanie ciąży w 37. Lekarz chce żeby mała była najpóźniej w 38 tyg. Pójdzie na trochę do inkubatora w zależności od tego ile będzie ważyła to na tak długo.

thgf9n739gb9fobd.png

Arya najwazniejsze ze przybrala! i posiedzie jeszcze te 3 tygodnie to barrzo duzo.Najwyzej troche sie wygrzeje w inkubatorku i cialka nabierze na mleku:-)

reklama
Dziewczyny no to kiedy powinno się rozpocząć starania o chłopca? Przed owulacją?

Rozmawiałam dziś z mężem i odpuszczamy ten cykl, coś nie mam siły w tym miesiącu na starania. Odpocznę sobie, poobserwuję się i zaczniemy od połowy kwietnia ponawiać próby :) Chyba, że w trakcie cyklu się rozmyślę ;P

Do góry