reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny wpadam teraz na chwilke bo wróciłam z chrzcin i musze dzieci kłaść ale pierwsze co mi sie rzuciło to:...

Kicia kochanie ogromnie sie cieszę z Twojej obecności....

cała resztę poczytam jak połoze chłopców ...

Dziewczyny stęskniłam sie za Wami :)

reklama
noooo doczytałam....

Beti kochanie mam nadzieje ze sie nie dołujesz bo mi to do Ciebie nie podobne...kolejny cykl juz bedzie ok tylko ja bym na twoim miejscu szybko zaczeła monitoring zeby nie było takiego szału jak ostatnio..choc był całkiem fajny:)

Piszecie tyle ze jeden dzien nieobecnosci zostawia mnie w tyle...

U mnie troche tempka spadła wiec tez sie powoli oswajam z myslą ze moze sie nie udało...

Witajcie kobietki!

Anufifi-wszystko sie moze zdazyc, ale mysl pozytywnie:)
Betti-pogon ta wredna @!
Sylwia-dobrze, ze juz z brzusiem lepiej:)
Kicia-mnie tez milo, ze juz wrocilas do nas. Wczesniej podczytywalam ten watek, wiec jestem z info na biezaco...Pewnie ze juz psychicznie mozesz sie przygotowywc do nastepnych cykli, jestesmy z Toba:)
Agnieszko, ja mysle, ze te ruchy mozesz juz odczuwac:). Ja w pierwszej ciazy tez czualm ruchy bardzo wczesnie, az lekarz powiedzial, ze to niemozliwe, ale to bylo TO. A w nastepnych ciazach czuje sie podobno jeszcze wczesniej
Czarodziejko, a Ty dlaczego dopiero chcesz sie w kwietniu starac? Pytam, bo tego nie doczytalam niestety. A co Twojej nauki-jak tu sie uczyc skoro u nasna bb jest o wiele weselej, nie?

Ja wrocilam dzis z pracy wczesniej i mam dobry humorek. Mezus zamowil pizze, napilismy sie winka i jest mi bloooogo:) Tym bardziej, ze jutro mam wolny dzien:). Tylko czeka mnie wizyta u stomatologa...brrr...bo ja jestem bojacy dudek!

BETI, czyli powód do przerywania staranek do kwietnia żaden :tak::-D nie wykręcaj się... :-D:-D
Ja w listopadzie rodziłam.. i powiem ci, że ma to swoje duuże plusy dla nas kobitek.:tak: Ja bardzo zadowolona byłam, bo zimą brzuch pociążowy i dodatkowe 10kg.co mi zostało do zrzutu miałam pod ubraniami ukryte i powoli sobie je zrzucałam i na wiosnę to już figurę odzyskałam, że nawet znajomy zażartował, że chyba coś kręcę i w ciąży nie byłam i dziecko pożyczyłam.... ;-):-D Także zima sprzyja dobrze na psychikę, jest czas żeby spokojnie schudnąć, a warstwy ciuchów skryją niedoskonałości.:tak::-) A na wiosnę ZONK! na spacerek wychodzi mamuśka-sexi-laseczka z wózeczkiem ;-):-D Przyziemne, puste.. :sorry:...ale cóż, wygląd też ważny dla zdrowia i psychiki...

KICIA , miło cię poznać. Dziękuję w iminiu mego dziecięcia za komplementy. Wszystkiego dobrego ci życzę, żebyś szybko nabrała siły, dobrze, że optymistycznie brzmi twój post i nie poddajesz się i szykujesz do przyszłych starań o dziewuszkę :tak:

Ostatnia edycja:
Ja mam taka cicha nadzieje, ze w tym cyklu juz @do mnie nie przyjdzie...Ale pewnie bedzie odwrotnie. Ale fajnie byloby sie zdziwic!

reklama
I ja też taką (cichą) nadzieję mam...:sorry2:piii, piii...
Nawet miałam sobie dziś kupić obcisłe jeansy, ale po drodze do kasy pomyślałam, że zaraz zaciasne będą, bo mam w ciąży być...:rolleyes: I odłożyłam :-D

Do góry