reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo nie nastawialam sie wiec nie jest mi smutno, ciesze sie, ze nie wydalam kasy na testy :)
Tez sobie mowie ze stres przesowa ale u mnie take sytuacje sie nie zdarzaja, nawet jak bylam mobbingowana to okres jak w mordę sztrzelil co 28 dni:-)

reklama
Hejcia:)Syn zrobil pobudke o 6.. grrr..

Tak sobie mysle ze progesteron zbadam w srode bo wtedy bede 2 dni bez castagnusa.Co radzicie?

Ana jak sie czujesz?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
psychicznie nie najlepiej myslalam ze dzis bedzie lepiej mam w sobie jakis zal ze moze to przezemnie sie stalo parw dni temu poszlismy na rowery z rodzinka moze to przez to i w domu troche sporo robilam okna itd. A wczoraj po pozytywnym rano maz mnie wysciskal pogratulowal zaczelismy sbuc male plany odnosnie malenstwa ze przyjdzie na swiat w polowie listopada ze wszystkie dzieci bedziemy mieli z konca roku bo najtarszy z 2.11 ostatni z 27.12 i przytulanko bylo wczoraj po tescie i rozmowach bo dzieci spaly.ale bwz szalenstw.
a costagnusa na co lykasz millo?

a fizycznie no leci juz krew troche skrzepow taki obfitszy @i tylko troche cmi brzuch.
powodzenia millo dzis napisz szybko jak tam beta. Napewno wsxystko w normie bwdxie *)

Ana co Ty.To nie Twoja wina.Wiele kobiet dowiaduje sie dopiero ok 5 tyg ciazy i przed tym robia normalne rzeczy.Ja dowiedzialam się w 5t2d a wczesniej pilam piwo itp.Niektorzy uprawiaja sporty wysilkowe i inne i nie wiedza ze sa. Po prostu cos tam nie zgralo do konca sie..moze plemniczek sie dostal ostatkiem sil i jednak nie byl w stanie tam dalej wykonywac swojej pracy i organizm niedoposcil do rozwoju ciazy bo On robi 1 selekcje i jest bardzo mądry.

Castagnusa bralam na obnizenie prolaktyny a podniesienie progesteronu.To tabletki ziolowe
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane, sciskam i wspieram bo tylko tyle moge. Jak juz wczesniej pisalam ja mam przyjaciela gina. Gdy zadzwonilam do niego uradowana (przed terminem miesiaczki) ze test juz mi wyszedl pozytywny to mnie wyzwal, ze nie testuje sie predzej niz minimum trzy dni po spodziewanym terminie @. Zgadnijcie wlasnie dlaczego.. a no dodal, ze dlatego, ze wiele "ciaz" roni sie samoistnie w terminie miesiaczki i poprostu lepiej niewiedziec.. moze to bardzo suche i zimne stwierdzenie ale niestety, bez emocji biorac to trzeba stwierdzic ze to prawda.. sciskam i trzymam kciuki na nastepne cykle. Mi plamienie w dniu gdy zrobilam test udalo sie zatrzymac biorac odrazu luteine bo tak wlasnie wowczas kazal. Kto wie, moze gdybym nie miala luteiny w domu nie bylabym teraz w 25 tyg ciazy, moze testowalabym dopiero po terminie @, a wlasciwie to stwierdzilabym ze przyszla poporostu &.. ah to zycie. ..

Katja przyznaje ci dzis racje i twojemu gin. ale wiadomo jaka kobieta jest niecierpliwa, taka natura nasza, mam lekcje i nauczke nie caly tydzien zylam z myslami ze zostane znowu mama, uczucie znacie, niby krociutko, ale zdazylam sie juz oswoic troche, smutno mi dzis bardzo, wiem trzeba zacisnac zeby i isc dalej jednym sie udaje od razu, innym nie, dzis poprostu spanikowalam ze moze byc znowu problem i nie wiem za co sie zlapac czy robic badania czy poprostu jeszcze jeden cykl sprobowac bez, mam tu ginekologa polaka prowadzil mi jedna ciaza no jestem zadowolona, chcialabym juz miec wizyte zeby jak najszybciej krwawienie ustapilo i wiedziec na czym stoje i jakie plany na przyszly cykl itp. Najgorsze to to ze tutaj badania sa strasznie drogie, to mnie meczy i daje niepokoj.
Millo a badalas prolaktyne? masz za wysoka?

reklama
dzis rozmawialam z mama przypomniala mi że ze mna miala krwawienie dosc silne, myslala ze po wszystkim, poszla do gin okazalo sie ze ja nadal tam jestem, ja sie nie łudze ze wciazy jestem nadal poprostu tak na przysszłosc i dla wiadomosci gin moze na kolejny cykl cos poprostu dostane odrazu.

Do góry