reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana wydaje mi sie ze nie ma potrzeby sie jeszcze badac.Krotko sie staracie.. ja po poronieniu jedynie Tsh zbadalam i progesteron teraz w 9dpo.
Prolaktyne badalam pare msc temu i mialam w normie ale blizej wyzej a nisko progesteron

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ana No jak i tak masz iść do gina to ja bym powiedziała ze się właśnie już dłużej staracie. Niech coś przepisze jak i tak pójdziesz na wizytę. Wiek robi swoje nie oszukujmy się. Wiadomo dużo młodych tez ma problem ale osobiście to bym zasięgnęła porady i może faktycznie coś wspomagającego. Wiem ze tam za wszystko płacicie wiec poradź się go za jednym razem.
Tylko wiadomo ze karmiłaś piersią niedawno wiec to tez wszystko się musi unormować bo z tego co pamietam dopiero co odstawiłas syna, prawda?
Głowa do góry! Mam nadzieje ze już przy następnej owu się uda [emoji8]
Millo kciuki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Millo trzymam kciiki.Na przyszlosc ani castangus ani duphaston nie wyjdzie we krwi.Jedynie luteina wyjdzie w badaniu.

Ana powiedz ze dluzej sie staracie.Badan specjlanych nie musisz robic.

Ja dziewczyny mysle ze kazda kobieta przeszla takie mikroporonienie nawet nie wiedzac ,ale jak sie nie staramy to nie zwracamy na to uwagi.

010igov35ye70zfx.png

Imama maz 37 skonczyl no w sumie to mi tak przez telefon mowili jak dzwonilismy w sprawie krwawienia ze jak sie skonczy to mam sie lepiej zglosic i sama chyba tak dla siebie lepiej pojde nim zaczniemy sie starac znowu, tak czytam bo mialam stwierdzona niedokrwistosc jakis czas temu, ale to bylo dawno, ze to moze zaburzac zagniezdzenie zarodka, mam od jakiehos czasu szybkie bicie serc, podkazone oczy mam cale zycie, zaczelam sie pocic pod pachami od ponad tygodnia, wiec to chyba byl objaw ciazy ten nadmierny pot. albo cos z hormonami mam sama nie wiem szukam chyba winnego na sile niepowodzenia naszego.
Odpowiadajac na twoje pytanie tak karmilam jakos ostatnio 3 tyg temu. moze ten pot tez ztego hormony normuja sie jakos czy cos to by sie zgadzalo

Ana No idź i będziesz spokójniejsza. Nie ma kochana powodu żeby coś albo kogoś obwiniać. Tak jak Maziajka pisze dużo to przeżyło a tak naprawdę nawet tego nie wie.
Wytłumacz lekarzowi cała sytuacje napewno zrobi badania krwi i będziesz wiedziała. Takie podstawy i coś przepisze jak będzie za mało/za dużo.
A ogólnie po ciąży połóg i nawet po jak karmie nadal to się pocę. Nie wiem jak odstawię. Napewno się to normuje u Ciebie. Już nie myśl tylko umów wizytę i będziesz spokojniejsza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ana nie potrzebnie siw kochana zadreczasz wiekszosc takich mikroporonien to wady komorki jajowe badz plemnika cos poszlo nie tak na bardzo wczesnym etapie i my wplywu na.to nie mamy.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Dziekuje wa za wsparcie,
jesli udalo sie zapłodnienie to problemow nie powinnam sie doszukiwac macie racje, ale ten strach chyba mnie nie opusci przy kolejnym oczekiwaniu ,obiecuje sobie ze nie zatestuje predzej jak do terminu @ ale do tego czasu jeszcze kto wie co bedzie dopiero zaczelam krwawic wczoraj ,zamowilam testy owu. mama na swieta z tata przyjezdza zastaawiam sie tylko co moga mi kupic w pl zawsze to taniej niz tutaj.

Do góry