reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

CZRODZIEJKO trzymaj, trzymaj... :-)
BETI, tak na spokojnie to 6 lutego... wcześniej nie zatestuję, a z Milenką to zatestowałm dopiero po 5 dniach od terminu @ :szok: bo tak się bałam, sama nie wiem czego... chyba niepowodzenia i testu z jedna krechą. :sorry2:

BETI... jaki róż jak u Barbi?:confused:

reklama
Ptasiorek no tam:-):-):-):-) hehe śluz mam lila róż:-):-):-)więc jutro rano mnie zaleje:-):-):-)
no to do 6 lutego kciukaski 3mamy:-):-):-) z Milenka po 5 dniach to miałaś cierpliwość kobieto:-):-):-), ja bym nie wytrzymała:-):-)

Ale niedomyślna jestem :zawstydzona/y::-D ale nie zamartwiaj się, bo ja z Milenką, to w dniu mającej nastąpić @, też podbarwiony śluz na pink miałam... :tak:

no ja właśnie w oby dwóch ciążach szlaban na @ był, a teraz zaczyna się na dobre, więc staranka przełozone na kwiecień, chyba:-)

Dobry wieczor Kochane:)
Wrocilam z pracy, poczytalam co u Was i moj malzonek zaprosil mnie na film Madagaskar2, dobra wersjie sciagnal, ale nie wiem skad. Fajny. Teraz sie wyszorowalam i pisze abyscie wiedzialy, ze nie zapomnialam o Was. Jutro skoncze prace wczesniej, to wczesniejszym wieczorkiem sie odezwe:)

Betti, moze jednak @ sie nie zjawi...:) pytalas gdzie pracuje. Zadna rewelacjia "Mzone-strefa uslug"-jestem sprzedawca w APS- telefonia komorkowa, telewizjia cyfrowa, telefonia internetowa, takie sobie rzeczy :)

Ptasiorku-jak poprawiloas to chlopak murowany!!

Czarodziejko-filmiki sa super:)

Anufifi-dobrze zrobil Ci na pewno ten wypad do kina.

Sylwia-3mam kciuki za zdrowko-niech te uciazliwosci szybko mina!!!

Wstawaaaaaaaać Spiochy ;)))))
Dla tych ktore wstac nie moge Zapraszam na mocną Czarną Kawuchę..zero śmietanki...zeby na nogi postawila :)))
2005-0180kawa.jpg

Ja taka troche nieprzytomna bo mąz w nocy na kompie pracowal do 6:00 rano:baffled::baffled::baffled::baffled: i mi pukał klawiaturą:dry::dry::dry:
Moze dziś do tesciow skoczymy na kawke....
oki spadam
Do potem ;)))
Miłego Dnia Laski:))))

reklama
Dzień Dobry....
Coś się dziś dobudzić nie mogłam... niby obudziła nas Milenka o 9, ale ja z łózka wstałam 50min. później... to chętnie tę kawkę-siekierę CZARODZEJKI wypiję :-)

BETI, może tylko na różu się skończy i @-iszon nie przyjdzie:tak:I czemu do kwietnia przerwę planujesz zrobić w staraniach ?..:-( nasze grono pracujące nad chłopcem i tak już w mniejszości :dry: w porównaniu w tym potężnym teamem planującym na dziewczynkę... ;-)

Do góry