reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien Dobry:)))
Czarodziejka..ja juz po kawce ale potem chetnie wypije i Twoja;-)..
Beti..zdawaj tu relacje szybciutko!!!!!!!!!!!!!!
Ptasiorek.. nie boj żaby ;-) sama nie zostaniesz.. zawsze dolaczy ktos nowy chetny na "chlopca" zreszta i tak mnie wszystkie wyprzedzicie czy te dziewczynkowe czy chlopaczkowe.. ja na szarym koncu zostane :-D.. Nie moge sie napatrzec na Twoja Milenke:)
Royanna.. slicznie dziekuje:tak: dzs juz lepiej z zoladkiem.. oć mdli mnie :baffled:..zwarjowac mozna:-);-)
Pozdrowionka dla WSZYSTKICH Dziewczynek i Buziaczki niedzielne:)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Beti... KOchana glowa do gory..:tak: wazne ze byla owulka a nastepny cykl bedzie Twoj!!!!! ;-)
Agus..a Ty jak sie czujesz?? ;-)
Asus.. A Ty juz masz synusia obok siebie??:tak:
Kicia..Buziaczki przesylam Kochana..;-)
Ja zmykam.. bede potem.. Buziaczki:)

hej laski :-)
zalało mnie całkowicie:wściekła/y: więc dooopa

:-:)-(

Ptasiorek zreszta i tak mnie wszystkie wyprzedzicie czy te dziewczynkowe czy chlopaczkowe.. ja na szarym koncu zostane :-D.. Nie moge sie napatrzec na Twoja Milenke:)

Zapatrz się.... Zapatrz... to zaraźliwe... baaardzo :tak:... a pierwaszy objaw choroby, to brak @ ;-):-D:-D:-D
A ty SYLWIA chcesz mieć caaały "szary koniec" tylko dla siebie :no:;-):-D:-D...zapomnij kochana :no::-D, bo ja też szybko w ciążę nie zachodzę, to ci na tym "szarym końcu" towarzystwa dotrzymam :-D:-D:-D

Czarodziejka oki zrezygnujeze śmietanki,:-) a z mlekiem kawuche dasz?:-):-):-):-)

Ptasiorek do kwietnia dlatego, że nie chciałabym urodzić pod koniec roku, ale czy dotrzymamy słowa hehe chyba nie:-):-)

Sylwuś kochana jak dziś się czujesz? co nic nie meldujesz?:-p:-)

czesc dziewczynki!

ja juz zbieram sily i niedlugo do Was dolacze na dobre!!
co prawda nie mozemy sie jeszcze starac ... ale zawsze mozna poplanowac i poobserwowac cykl ;-)
mam mocne postanowienie zaprzyjaznienia sie z termometrem... tylko musze czekac na @...
zamowilam tez sporo testow owu na allegro, coby sie wspomagac...
samopoczucie juz lepsze , choc czasem jeszcze przychodza dolki, ale naszczescie szybko sie wygrzebuje...

Agnieszka super ze czujesz juz ruchy, to niesamowite ze tak wczesnie!

Anufifi piekny ten twoj cykl w tym miesiacu. mysle ze jest duza szansa i to na girl.

Beti no szkoda... wszystko przed Toba. a czemu nastepne staranka dopiero od kwietnia?

Sylwia dziekuje i buziak!

Czarodziejko ty chyba zaczynasz od kwietnia, prawda? jak dobrze pojdzie zaczniemy razem...

Ptasiorek sliczna masz ta corcie.. boska jest poprostu :)

pozdrawiam wszystkie cieplutko!!

do kwietnia dlatego, że nie chciałabym urodzić pod koniec roku, ale czy dotrzymamy słowa hehe chyba nie:-):-)

ja mam synka z grudnia i w niczym to mu nie przeszkadza...
moge go dac w przyszlym roku do przedszkola a jakby byl ze stycznia to by nie mogl isc ;-)

zreszta co za roznica czy urodzilabys w pazdzierniku czy w grudniu?
i tak koniec roku ...

Kicia super, że napisałaś:-) bardzo się cieszę:tak::-)
tak jak pisałam plany były, ale już dziś się zmyły:-):-):-) za parę dni następne staranka:-):-):-):-)

Anufifi dziś my jedziemy na Madagaskar:-):-):-)

Witam dziewczyny!

Niewiem czy wszystko nadrobiłam bo czytałam z przerwami do małego bo mnie wołał co chwila....
ale z tego co mi sie w oczy rzucilo to to że Kicia do nas napisała... ciesze sie że juz bedziesz z nami;-):tak: do kwietnia juz niedługo przeleci.... co do tych ruchów to niewiem do konca czy to to bo lekarz mowi ze to mało mozliwe, ale co by mi tak po brzuchu kursowało:sorry2:...

Beti przyszła ta wredota bo tak zrozumiałam, ale nieprzejmuj sie tym razem sie uda, i wiesz co idz wczesniej na monitoring bo mi sie tez wydawalo ze ostatnio poszlas za póżno no ale ginek Ci tak mowił wieć nic niemowiłam....

anuffi podpatrzylam twoj wykres na 28dni nieprzejmuj sie jednodniowym spadkiem, takie sie zdarzaja i w ciązy:tak: czekamy do piatku na betke;-)

Ptasiorek jeszcze sie z Toba niewitałam:-) wiec buziole:-):-):-)
a córunie to masz poprostu miodzio!!!:-):-):-)

Sylwus czuje sie jakoś tako nijako , pobolewa mnie brzusio:dry: ale podobno to normalne macica sie naciąga więc taka natura.... :rofl2:

A co z Asus???????????????????????????????????????????????????odezwij się kochana!!!!

to sciskam Was mocno, miłego wieczoru

reklama
hejooooo ..jak to mowią Teletubisie:-D
Kicia ale sie ciesze Kochana ze jestes~!!!!!
Jak Bóg da to moze razem bedziemy nosic brzuszki..oczywiscie razem z Beti, anufifi, Sylwią,ptasiorkiem,....do dobra wszytskie z tego forum :)
Dziewczyny powinnam sie kuć a ja sie zmobilizowac nie moge....leser na maxa:baffled::baffled::baffled::baffled:Potem na egzaminie bede zapuzczac Zurawia:-D:-D:-Da w tym podobno jestem najlepsza z roku:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry