reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziewczyny powiedzą ze mnie na zboczenstwa wzielo ale tak mi sie podobaja te filmiki erotyczne...hehehe
Czarodziejka
Ten tez jest fajny )))
Czarodziejka
Są jeszcze inne ale nie chce wklejac bo bardziej erotyczne
I jak mnie moderator jakis dorwie...hehe
I jak mnie moderator jakis dorwie...hehe
Czarodziejka
Oka Beti Kochana ja brykam LULU ))))
Dzis ciąg dalszy wieczorku z mezusiem )))
Trzeba korzystac puki weekend
Dzis ciąg dalszy wieczorku z mezusiem )))
Trzeba korzystac puki weekend
Hejki..
To tym wieczorem zakończyłam robótki na chłopaczka w tym cyklu... ;-) Musiałam jeszcze profilaktycznie poprawić, bo dziś z kolei śluz niby zobaczyłam Kurde, ja ciągle coś widzę, czuję.. już nie wiem... i według zalecenień Jarzębinki poprawiliśmy jeszcze... Tylko po kilku wieczorkach pod rząd, to czy mój ślubny lover miał jeszcze amunicję pełnowarościową.... niby w księgach piszą, żeby się chłop regenerował ze 2 dni ;-) ale i on regenerować się nie chciał... ;-)
BETI, to jutro do apteki lecisz po teściora :-) ale fajnie :-)
To tym wieczorem zakończyłam robótki na chłopaczka w tym cyklu... ;-) Musiałam jeszcze profilaktycznie poprawić, bo dziś z kolei śluz niby zobaczyłam Kurde, ja ciągle coś widzę, czuję.. już nie wiem... i według zalecenień Jarzębinki poprawiliśmy jeszcze... Tylko po kilku wieczorkach pod rząd, to czy mój ślubny lover miał jeszcze amunicję pełnowarościową.... niby w księgach piszą, żeby się chłop regenerował ze 2 dni ;-) ale i on regenerować się nie chciał... ;-)
BETI, to jutro do apteki lecisz po teściora :-) ale fajnie :-)
Czarodziejka
Beti Kochana to jutro czekam na pozytywne wiesci )))
Jesli sie nie udalo to sie nie smuc!!! Bedziemy dalej sie wspierac i dzialac )))))
Caluski do poduski
Ptasiorek- to u Ciebie tezkciukersu trzymamy )) za syneczka rzecz jasna
Jesli sie nie udalo to sie nie smuc!!! Bedziemy dalej sie wspierac i dzialac )))))
Caluski do poduski
Ptasiorek- to u Ciebie tezkciukersu trzymamy )) za syneczka rzecz jasna
reklama
Czarodziejka leć i korzystaj:-) buziaki kochana:-):-)
Ptasiorek regenerował się pewnie przed przytulankami:-):-):-) no to teraz czekamy na efekty:-):-):-)kiedy będzie wiadomo?:-):-) a u mnie to jednak chyba nic z teg bo bo róż się u mnie zrobił tam jak u barbi hehehe:-):-):-)
Ptasiorek regenerował się pewnie przed przytulankami:-):-):-) no to teraz czekamy na efekty:-):-):-)kiedy będzie wiadomo?:-):-) a u mnie to jednak chyba nic z teg bo bo róż się u mnie zrobił tam jak u barbi hehehe:-):-):-)
Podziel się: