ana.
Fanka BB :)
mikallo ponoc wystarczy po minimum 3 godzinny snie zmierzyc i zawsze w tym samym miejscu dziewczyny pisaly ze najlepiej waginalnie, ja zaczelam od pierwszego dnia @ ale w ustach nie zmienialam caly cykl , gdyby sie nie udalo teraz mialam zamiar waginalnie zaczac, temp. zgrala sie mniej wiecej z testami i objawami szyjke tez badalam zaraz na koniec @ wiec bylam pewna ktorego dnia byla owulacja, doczytaj o temp. ja tez wstawalam jeszcze dwa tyg temu, ale tylko raz w nocy do syna.Ana. bardzo możliwe, że masz rację. Jak już pisałam, jak nie w tym to w następnych cyklach musi się udać Tak trochę nieprzygotowana podeszłam do tych starań. Śluz badam i szczyt sluzu mialam w sobotę lub niedzielę. Temperatury nie mierze ponieważ trzeba to robić po min 6h snu a ja wstaje do małej tak +/- co 3h
Co do skoku LH to miałam dziwną sytuację w tym cyklu. Pierwszy test owulacyjny jaki zrobiłam był wykonany późno bo właśnie w niedzielę i wyszedł pozytywny następne robione co 3h wychodziły już negatywne ( kreska testow była coraz slabsza)
Tak się fajnie czyta Wasze dobre wiadomości o nowym ciażach i odpowiedzi na moje posty
Dziękuję, że mnie przyjelyscie do swojego grona
Ania g21 to pozazdrocic tak lekkich objawow
ja mialam mdlosci bardzo, naszczescie nie wymiotowalam, ale na chleb nie moglam patrzec, a robilam sama na zakwasie byl smaczny, ale w ciazy fuujjj i bol brzucha typowy ciazowy, piersi nic nie bolaly ogolnie tragedi nie bylo ,ale moglobybyc lepiej a teraz narazie to tylko jakby sutki sie odzywaja delikatnie. jeszcze mam czas do objawow.
Antonia jakis maly wymiocik by sie przydal" , rozsmieszylas mnie