kitqa
Fanka BB :)
Mikallo kitqa ja staralam sie o syna i spelnilam wszystkie czynniki, ake i tak mam 3 cia corke
Nie wierzę w te "teorie"
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mikallo kitqa ja staralam sie o syna i spelnilam wszystkie czynniki, ake i tak mam 3 cia corke
W dzień owulacji. Drugi syn rano i poprawiony wieczorem [emoji6]. Wcześniej nie było prób bo byliśmy w drodze na wakacje.Arya ale fajnie, że udało Ci się utrafić córeczkę
Jeżeli mogę zapytać apropo starań o synów to w dzień owulacji starałaś się raz czy kilka razy?
Ana, czuję się dobrze. Czekam do przyszłego piątku na badania i decyzje lekarza co dalej robimy. Staram się nie myśleć o tym. Nie mam na to wpływu. Jeszcze 1 i pół tyg i będzie wiadomo.@Arya tak powtorzylam test dzisiaj i jest ciut wyrazniejszy nie musze sie wpatrywac tak jak wczoraj a jak ty sie czujesz?
Napewno wszystko będzie dobrze :-)Ana, czuję się dobrze. Czekam do przyszłego piątku na badania i decyzje lekarza co dalej robimy. Staram się nie myśleć o tym. Nie mam na to wpływu. Jeszcze 1 i pół tyg i będzie wiadomo.
no tak dopoki nie ma badan do konca nic nie wiadomo, ale do tego czasu to pewnie mentlik w glowie,nie trac nadziei kochana, wspolczuje sytuacji zycze, aby wszystko dobrze sie ulozylo, aby Twoja gwiazdeczka nie musiala dostawac zadnych sterydów na plucka ani nic z tych rzeczy, aby mogla jak najdluzej u mamusi posiedziec i rosnać tam do czasu az sama bedzie gotowa do przyjscia na swiat .Ana, czuję się dobrze. Czekam do przyszłego piątku na badania i decyzje lekarza co dalej robimy. Staram się nie myśleć o tym. Nie mam na to wpływu. Jeszcze 1 i pół tyg i będzie wiadomo.
Millo masz bardzo podobny wykres do mojego :-)Hejkapodniosła się poki co
Antonia trzymam kciuki za duzą betke:*Zobacz załącznik 798863
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom