reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mikallo kitqa ja staralam sie o syna i spelnilam wszystkie czynniki, ake i tak mam 3 cia corke ;)

:)
Nie wierzę w te "teorie"

n59yqps6ulfmk6wf.png

Ostatnia edycja:
reklama
Arya ale fajnie, że udało Ci się utrafić córeczkę:)
Jeżeli mogę zapytać apropo starań o synów to w dzień owulacji starałaś się raz czy kilka razy?
W dzień owulacji. Drugi syn rano i poprawiony wieczorem [emoji6]. Wcześniej nie było prób bo byliśmy w drodze na wakacje.

thgf9n739gb9fobd.png

@Arya tak powtorzylam test dzisiaj i jest ciut wyrazniejszy nie musze sie wpatrywac tak jak wczoraj :) a jak ty sie czujesz?
Ana, czuję się dobrze. Czekam do przyszłego piątku na badania i decyzje lekarza co dalej robimy. Staram się nie myśleć o tym. Nie mam na to wpływu. Jeszcze 1 i pół tyg i będzie wiadomo.

thgf9n739gb9fobd.png

Ana, czuję się dobrze. Czekam do przyszłego piątku na badania i decyzje lekarza co dalej robimy. Staram się nie myśleć o tym. Nie mam na to wpływu. Jeszcze 1 i pół tyg i będzie wiadomo.

thgf9n739gb9fobd.png
no tak dopoki nie ma badan do konca nic nie wiadomo, ale do tego czasu to pewnie mentlik w glowie,nie trac nadziei kochana, wspolczuje sytuacji zycze, aby wszystko dobrze sie ulozylo, aby Twoja gwiazdeczka nie musiala dostawac zadnych sterydów na plucka ani nic z tych rzeczy, aby mogla jak najdluzej u mamusi posiedziec i rosnać tam do czasu az sama bedzie gotowa do przyjscia na swiat .

Hejka:)podniosła się poki co

Antonia trzymam kciuki za duzą betke:*
Screenshot_2017-03-15-07-45-16.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-03-15-07-45-16.png
    Screenshot_2017-03-15-07-45-16.png
    70,8 KB · Wyświetleń: 322
reklama
Do góry