reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Evelina No niestety lekarze juz pewnie niejeden dramat widzieli przy określaniu płci heh i dlatego wydaje mi sie jak nie sa pewni poprostu nie mówią. Zreszta tak naprawdę pow 90% pewności jest po 15 tc i wtedy myśle ze powinno sie określać.
Lepiej ze Ci nawet nie powiedziała ze Np córka bo myśle z wielkie rozczarowanie byś miała jak jednak na następnym pokazały by sie jajeczka i penis.
Ktosiek juz tam mieszka wiec i tak nic sie nie zmieni, trzymam kciuki za córę!
W Niemczech teraz przy synu musiałam podpisać oświadczenie a w nim miedzyinnymi o tym ze jak określa płeć to tez nie na 100% i ze moga poprostu sie pomylić, to samo jeśli chodzi o choroby- wiadomo wszystkiego nie idzie wykryć. Lekarz tez niestety omylny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie córcia bylaby spełnieniem marzeń ale na tyle ile jestem szczęśliwa w swoim życiu to wiem że nie można mieć wszystkiego i pewnie los da mi chlopca :-) mam takie przeczucie że jestem mamą chłopaków dlatego że wszędzie gdzie nie spojrze na jakieś rodzeństwa to ta sama płeć :-) oczywiście są wyjątki bo sama mam brata :-) ale pewnie wiecie o czym pisze :-) pozdrawiam cieplutko dzisiaj

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Imama a ja Ci powiem ze u mnie w 15 tc byly najwieksze watpliwosci bo cos dyndalo i ginka na nfz nie wiedziala co to czy lechtaczka czy penisek bo na tym etapie podobno wyglada to tak samo.Ale wiadomo sprzet gorszy nie wiem co by mi powiedzial ten od prenatalnych na super sprzecie.
Ciekawe z tym podpisywaniem:D no ale lepiej sie ubezpieczyc:D

010igov35ye70zfx.png

Evelinia daj znac co Ci powiedzieli na innyc forach i dziekuje za kciuki:)przydadza się:)
A staraliscie sie jakos specjalnie o girl?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wam kobietki na razie słabo od wczoraj dwie opinie tylko na razie dziewczynkowo piszą ale tu to różnie z tym bywa poobserwuje ingender a jakie inne fora znacie by móc wstawić fotkę ?
Moje starania w miesiącu którym zaszłam były słabe bo mąż na delegacji i zjeżdżał różnie test ovu pokazał dwie mocne kreski 15.11 a starania były z 01.12 (13dc) na 02.12 w nocy i z 02.12 (14 dc) na 03.12 w nocy ( tak około 1-2 w nocy broiliśmy) braliśmy magnez,Wit C i calcium ale mąż miał około 2 tyg przerwy w zażywaniu suplementów ze względu na wyjazd ale co ważne ja mu kazałam trochę to źle brzmi ale tak było wiecie samemu codziennie dochodzić i on to robił więc w dzień którym on zjechał też to robił nie chciałam by przyjeżdżał nabuzowany a test allegrowy bladziocha mi pokazał w środę gdzie @ miała być w sobotę ☺

Antonia mam tak samo ja ty hehe rownież uważam ze będę miała chłopczyka No ale nadzieja wiadomo umiera ostatnia. Wiec trzymam kciuki za nas wszystkie.
Maziajka ja wlasnie w 15 tc juz widziałam super duże jajca i peniska- dziwiłam sie ze to takie duże. I tak czytałam tylko fora i szukałam czy jest możliwość pomyłki, bez sensu! W 20tc znów widziałam i wtedy moja gin powiedziała ze jak dwa razy to na 98% chłopczyk

Hej wam kobietki na razie słabo od wczoraj dwie opinie tylko na razie dziewczynkowo piszą ale tu to różnie z tym bywa poobserwuje ingender a jakie inne fora znacie by móc wstawić fotkę ?
Moje starania w miesiącu którym zaszłam były słabe bo mąż na delegacji i zjeżdżał różnie test ovu pokazał dwie mocne kreski 15.11 a starania były z 01.12 (13dc) na 02.12 w nocy i z 02.12 (14 dc) na 03.12 w nocy ( tak około 1-2 w nocy broiliśmy) braliśmy magnez,Wit C i calcium ale mąż miał około 2 tyg przerwy w zażywaniu suplementów ze względu na wyjazd ale co ważne ja mu kazałam trochę to źle brzmi ale tak było wiecie samemu codziennie dochodzić i on to robił więc w dzień którym on zjechał też to robił nie chciałam by przyjeżdżał nabuzowany a test allegrowy bladziocha mi pokazał w środę gdzie @ miała być w sobotę [emoji5]
Owu w 15 dc tak? Bo nie rozumiem tego 15.11 :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Evelina mozesz wrzucić na genderdreaming jak cos. Ja tam zawsze pytam o rożne rzeczy [emoji4]
A to piszą ze to jednak nub na tym zaznaczonym zdjęciu?
Ja bym powiedziała ze ze względu ze jest płaski dziewczynka ale tez troszke gruby jest co moze świadczyć na chłopczyka jak sie uniesie ale ze względu na to ze w sumie to +13 tc to tez nie powinien.

Do góry