Imama
Fanka BB :)
Evelina No niestety lekarze juz pewnie niejeden dramat widzieli przy określaniu płci heh i dlatego wydaje mi sie jak nie sa pewni poprostu nie mówią. Zreszta tak naprawdę pow 90% pewności jest po 15 tc i wtedy myśle ze powinno sie określać.
Lepiej ze Ci nawet nie powiedziała ze Np córka bo myśle z wielkie rozczarowanie byś miała jak jednak na następnym pokazały by sie jajeczka i penis.
Ktosiek juz tam mieszka wiec i tak nic sie nie zmieni, trzymam kciuki za córę!
W Niemczech teraz przy synu musiałam podpisać oświadczenie a w nim miedzyinnymi o tym ze jak określa płeć to tez nie na 100% i ze moga poprostu sie pomylić, to samo jeśli chodzi o choroby- wiadomo wszystkiego nie idzie wykryć. Lekarz tez niestety omylny
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej ze Ci nawet nie powiedziała ze Np córka bo myśle z wielkie rozczarowanie byś miała jak jednak na następnym pokazały by sie jajeczka i penis.
Ktosiek juz tam mieszka wiec i tak nic sie nie zmieni, trzymam kciuki za córę!
W Niemczech teraz przy synu musiałam podpisać oświadczenie a w nim miedzyinnymi o tym ze jak określa płeć to tez nie na 100% i ze moga poprostu sie pomylić, to samo jeśli chodzi o choroby- wiadomo wszystkiego nie idzie wykryć. Lekarz tez niestety omylny
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom