reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Arya nie przyszła, mam czas do czwartku, czuje nadal brzuch i ból głowy doszedł miewam takie napiecia przed @ czasem, po porodzie sie zaczely.
Monia troche nas bedzie, razem razniej, tylko aby sie udalo kazdej, tego nam życzę, byloby pieknie.

reklama
Kochane z okazji Walentynek zycze wszystkim staraczkom predkich pieknych kresek na testach ciazowych, a tym zafasolkowanym spokojnego donoszenia do terminu i spokojnej ciazy ❤️ U nas wszystko ok. Mala zaczyna dawac o sobie znac, ja zaczynam w koncu normalnie jesc :) 2.03 jade do lodzi na echo serca, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Sciskam Was walentynkowo , ja juz tylko net i spanie. Synus spi, maz oglada mecz. Na kolacje idziemy w sobote wiec dzis nie swietujemy specjalnie :) pozdrowionka ❤️

hej. mam pytanie , bo mnie to spotkało pierwszy raz w zyciu, mialyscie miesiaczke wczesniej niz zwykle? ja jeśli juz to sie przesuwała dzien dwa ,ale pónziej ale nigdy wczesniej dzis mój 27 dzien cyklu i rano zdziwko @ myślałam, że pewnie sie spózni i dostane pewnie w sobote, a tu juz dziś

ana ja tak miałam i to często, wszystko jest ok. Ja czekam na @, mam nadzieję że przyjdzie jutro to wtedy mąż przyjedzie na 10dc, co do planu na cykl to nie mam jeszcze, ale boję się celować blisko owulacji.
imama ja mam za wysoki potas, chciałabym go obniżyć ale nie mogę nigdzie znaleźć informacji jak....

ana ja tak miałam i to często, wszystko jest ok. Ja czekam na @, mam nadzieję że przyjdzie jutro to wtedy mąż przyjedzie na 10dc, co do planu na cykl to nie mam jeszcze, ale boję się celować blisko owulacji.
imama ja mam za wysoki potas, chciałabym go obniżyć ale nie mogę nigdzie znaleźć informacji jak....
dzieki za odp. Nigdy predzej nie mialam@. zaczełam myslec, że moje jajniki zaczeły sie starzeć ehhh
To jak dostaniesz jutro to starania kolejne bedziemy mialy jednakowo ;p no ale wciaz nadzieja, ze nie przyjdzie do ciebie @ :)
A dlaczego boisz sie celować blisko owu?

Ostatnia edycja:
Katja na pewno bedzie oki:-)

Ajlak co to obnizenia potadu jest jeden sposob alkohol...szczegolnie wodka wyplukuje potas.

Ana to normalne takie wahania.

010igov35ye70zfx.png

Katja na pewno bedzie oki:-)

Ajlak co to obnizenia potadu jest jeden sposob alkohol...szczegolnie wodka wyplukuje potas.

Ana to normalne takie wahania.

010igov35ye70zfx.png
Maziajko 22 tydz ? Omg
Ana nirmalne normalne. Nie jestesmy robotami zeby bylo co do dnia, chocbysmy chcialy szczegolnue przy staraniach :)
Ajlak slyszalam o potasie to co maziajka. Byle nie za mocno- na niedobor potasu moja siostra wyladowala w szpitalu na kroplowkach.

reklama
hej. mam pytanie , bo mnie to spotkało pierwszy raz w zyciu, mialyscie miesiaczke wczesniej niz zwykle? ja jeśli juz to sie przesuwała dzien dwa ,ale pónziej ale nigdy wczesniej dzis mój 27 dzien cyklu i rano zdziwko @ myślałam, że pewnie sie spózni i dostane pewnie w sobote, a tu juz dziś
Tak, to normalne. Odstępstwa dwa dni w tą czy w tą.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry