reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dopiero drugi ,a tak mi zle ,ale pewnie dlatego, że problemów nigdy nie miałam i nie dowierzam ,że sie nie udało...
w drugim cyklu chłopców zmajstowalismy i w jednej i w drugiej ciazy i teraz juz czytam jak nakręcona , co by tu u mnie poprawić na kolejny cykl ehhh :(

reklama
Ana nie robiłam testu, @ ma przyjść jutro.
Ja uważam, ze my same tak bardzo chcemy tej ciazy ze wszystkie objawy bierzemy za ciążowe. Ja tak miałam w tym cyklu.
Mam nadzieje ze następny bedzie nasz!
ajlak najwidoczniej tak jest z tymi objawami, ale serio miałam przeczucie jak w ostatniej ciązy tak na 99% ze sie udało a teraz zdziwienie rozczarowanie, że sie tak myliłam. :(
tak nastepny cykl mam nadzieje, że bedzie nasz :)

ana a jaki masz plan na ten cykl?
ja nie wiem jak go ugryźć bo mąż wyjeżdża i wraca na 11 dc, ovu powinnam mieć 13/14 ale kto to wie jak się ułoży :)

ana a jaki masz plan na ten cykl?
ja nie wiem jak go ugryźć bo mąż wyjeżdża i wraca na 11 dc, ovu powinnam mieć 13/14 ale kto to wie jak się ułoży :)
bede dalej robic testy owul dla pewnosci , zaczne mierzyc temp. popijac siemie lniane, wit. wiecej,
duzo wody, ogranicze slodycze do minimum,bo od swiat to przesadzalam i gdzies czytalam, ze slodycze zaburzaja prawidłowe ph w pochwie
a starania co drugi dzien do owulacji ,zeby na okragło była świeża dostawa :p
bo teraz było przytulanie dwa razy tylko od @ przed dniami płodnymi i w dni płodne wieczorem zanim test wyłapał skok LH w dniach poytywnego testu nie było staranek wogole i nic z tego, ale tak wyszło nie planowałam " sposobu na dziewczynkę ";P ale ja mam długa miesiaczke 7 dni, wiec za dużo nie pobaraszkuje i tez mam owulacje 13/14 dzien, więc tym razem wtajemniczyłam już męża co i jak żeby znów nie było, że cos wypadnie mu w dniach najbardziej płodnych. To narazie tyle co moge zmienic tym razem,
może cos dziewczyny doradzą co jeśc, by śluz byl bardziej zasadowy np.
i wogóle to wydaje mi sie ,że albo nie miałam owul tym razem przez ten krotki skok LH albo moj mąz ma slabe nasienie i musze celowac bliżej owulacji
Ajlak a jak plan masz ty?

Ostatnia edycja:
Ana heh a co ja mam powiedziec? 1 ciaza to wpadka z przerywanego seksu .. teraz po staraniach polrocznych jak sie udalo to poroniłam..nie mowiac o tym ze cykle mam dlugie wiec i dluzej czekam a jeszcze maz na wyjazdach .. nie łam się jak to dopiero 2 cykl bo sie zapędzisz w smutki i stresy tylko..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ana heh a co ja mam powiedziec? 1 ciaza to wpadka z przerywanego seksu .. teraz po staraniach polrocznych jak sie udalo to poroniłam..nie mowiac o tym ze cykle mam dlugie wiec i dluzej czekam a jeszcze maz na wyjazdach .. nie łam się jak to dopiero 2 cykl bo sie zapędzisz w smutki i stresy tylko..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuje poronienia, wiem że narazie nie mam powodów do zmartwień to przez to nastawienie, że sie udało, tak mi zle, przegryze to i jutro będzie lepiej tak mysle. Dziekuje za słowa.

reklama
Do góry