reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dopiero drugi ,a tak mi zle ,ale pewnie dlatego, że problemów nigdy nie miałam i nie dowierzam ,że sie nie udało...
w drugim cyklu chłopców zmajstowalismy i w jednej i w drugiej ciazy i teraz juz czytam jak nakręcona , co by tu u mnie poprawić na kolejny cykl ehhh :(

reklama
Ana nie robiłam testu, @ ma przyjść jutro.
Ja uważam, ze my same tak bardzo chcemy tej ciazy ze wszystkie objawy bierzemy za ciążowe. Ja tak miałam w tym cyklu.
Mam nadzieje ze następny bedzie nasz!
ajlak najwidoczniej tak jest z tymi objawami, ale serio miałam przeczucie jak w ostatniej ciązy tak na 99% ze sie udało a teraz zdziwienie rozczarowanie, że sie tak myliłam. :(
tak nastepny cykl mam nadzieje, że bedzie nasz :)

ana a jaki masz plan na ten cykl?
ja nie wiem jak go ugryźć bo mąż wyjeżdża i wraca na 11 dc, ovu powinnam mieć 13/14 ale kto to wie jak się ułoży :)

ana a jaki masz plan na ten cykl?
ja nie wiem jak go ugryźć bo mąż wyjeżdża i wraca na 11 dc, ovu powinnam mieć 13/14 ale kto to wie jak się ułoży :)
bede dalej robic testy owul dla pewnosci , zaczne mierzyc temp. popijac siemie lniane, wit. wiecej,
duzo wody, ogranicze slodycze do minimum,bo od swiat to przesadzalam i gdzies czytalam, ze slodycze zaburzaja prawidłowe ph w pochwie
a starania co drugi dzien do owulacji ,zeby na okragło była świeża dostawa :p
bo teraz było przytulanie dwa razy tylko od @ przed dniami płodnymi i w dni płodne wieczorem zanim test wyłapał skok LH w dniach poytywnego testu nie było staranek wogole i nic z tego, ale tak wyszło nie planowałam " sposobu na dziewczynkę ";P ale ja mam długa miesiaczke 7 dni, wiec za dużo nie pobaraszkuje i tez mam owulacje 13/14 dzien, więc tym razem wtajemniczyłam już męża co i jak żeby znów nie było, że cos wypadnie mu w dniach najbardziej płodnych. To narazie tyle co moge zmienic tym razem,
może cos dziewczyny doradzą co jeśc, by śluz byl bardziej zasadowy np.
i wogóle to wydaje mi sie ,że albo nie miałam owul tym razem przez ten krotki skok LH albo moj mąz ma slabe nasienie i musze celowac bliżej owulacji
Ajlak a jak plan masz ty?

Ostatnia edycja:
Ana heh a co ja mam powiedziec? 1 ciaza to wpadka z przerywanego seksu .. teraz po staraniach polrocznych jak sie udalo to poroniłam..nie mowiac o tym ze cykle mam dlugie wiec i dluzej czekam a jeszcze maz na wyjazdach .. nie łam się jak to dopiero 2 cykl bo sie zapędzisz w smutki i stresy tylko..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ana heh a co ja mam powiedziec? 1 ciaza to wpadka z przerywanego seksu .. teraz po staraniach polrocznych jak sie udalo to poroniłam..nie mowiac o tym ze cykle mam dlugie wiec i dluzej czekam a jeszcze maz na wyjazdach .. nie łam się jak to dopiero 2 cykl bo sie zapędzisz w smutki i stresy tylko..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuje poronienia, wiem że narazie nie mam powodów do zmartwień to przez to nastawienie, że sie udało, tak mi zle, przegryze to i jutro będzie lepiej tak mysle. Dziekuje za słowa.

reklama
Do góry