reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja moja jedza tak kopie szczeholnie o 5 rano...spac nie moge... ona z tata do pracy wstaje:p

010igov35ye70zfx.png

reklama
Ana walentynki są we wtorek
Ja miewam kłucia raz na jakis czas i nic więcej, ale ja nie nastawiam sie na ciąże, byłby to cud.

Ana walentynki są we wtorek
Ja miewam kłucia raz na jakis czas i nic więcej, ale ja nie nastawiam sie na ciąże, byłby to cud.

ajlak trzeba byc dobrej myśli, nie uda się, to kolejny cykl przed nami, no mam cicha nadzieje, że jednak uda sie nam oczywiście :), a cykle masz jak długie? ja co 30 dni, no nie wiem, pewnie we wtorek rano zatestuje, bo nie wytrzymam dlużej, dwa lata temu gdy zaszłam to robiłam rano 4 dni przed spodziewana @ i wyszla druga kreska blada, ale była :) a kłucia to tez dobry znak, kłucie/ciagniecie czułam w ostatniej ciązy na poczatku po owulce , od razu wiedziałam ,że cos jest na rzeczy :) bo nigdy tak nie miałam, domyslam sie, że to nie Twój pierwszy cykl starań, skoro piszesz, że byłby to cud. Ja ci życzę tego cudu :)

Akurat bratowa sie dowiedziała ze bedą mieli syna trzeciego. Ah masakra jakas, nie wierze ze moze sie udać. Moj ojciec to ma 9 wnuków juz hehe a tylko jedna wnuczka miedzy tym. Kurczę duża role tu genetyka gra nie ma co. Sprawdza mi sie jak patrze na inne rodziny!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Akurat bratowa sie dowiedziała ze bedą mieli syna trzeciego. Ah masakra jakas, nie wierze ze moze sie udać. Moj ojciec to ma 9 wnuków juz hehe a tylko jedna wnuczka miedzy tym. Kurczę duża role tu genetyka gra nie ma co. Sprawdza mi sie jak patrze na inne rodziny!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem, że bratowej marzyła się córka. Tak to jest z tymi naszymi marzeniami. Chcesz rozsmieszyc Pana Boga to powiedz mu swoich planach [emoji6].
Teraz najważniejsze żeby było zdrowe.

Antonia, co taka cisza? Ty jutro testujesz czy może już po testowaniu?

thgf3e3k5dy58h2b.png

Rozumiem, że bratowej marzyła się córka. Tak to jest z tymi naszymi marzeniami. Chcesz rozsmieszyc Pana Boga to powiedz mu swoich planach [emoji6].
Teraz najważniejsze żeby było zdrowe.

Antonia, co taka cisza? Ty jutro testujesz czy może już po testowaniu?

thgf3e3k5dy58h2b.png
Chyba nic z tego tempka dziś spadla do 36.62 chociaż od rana myślę że dostanę okres a narazie mi sie coś tam mazie ale bez krwi. Czekam. Chciałam już w kalendarzyku wpisywać bo byłam pewna a tu kazde odwiedziny w wc a krwi brak. Jutro termin, pewnie się rozkręca[emoji17]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba nic z tego tempka dziś spadla do 36.62 chociaż od rana myślę że dostanę okres a narazie mi sie coś tam mazie ale bez krwi. Czekam. Chciałam już w kalendarzyku wpisywać bo byłam pewna a tu kazde odwiedziny w wc a krwi brak. Jutro termin, pewnie się rozkręca[emoji17]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A testowalas? Mam nadzieję, że jednak nie przyjdzie

thgf3e3k5dy58h2b.png

reklama
Imama chyba masz racje glownie o geny chodzi a Twoj maz ilu ma braci?
Starali.sie.jakos.szczwgolnie.dziewczynkowo?

Ellise o tak.jutro jade do lumpa.na.pewno cos kupie:-) rozowego:D

Antonia.mam.nadzieje ze nie przyjdzie.jednak!!!
010igov35ye70zfx.png

Do góry