reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Andzelisia sylk na internecie kupisz ale mnie np podwyzszal ph.. albo lactovaginal dziewczyny stosuja ale u mnie tak samo jak sylk;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny a jaki inny zakwaszacz dostane w aptece gdyz tego RepHresh nie mam szans dostac??
Abiofem jeszcze stosowalysmy tu na forum. I Iladian Direct globulki po @ stosowalam.
Rephresh u mnie chyba wybijal wszystko.
Przede wszystkim trzeba zachować umiar w tych zelach. Nie dajemy do środka żelu dużo żeby nie dotknąć szyjki, powinno się delikatnie przy wejściu tylko dawać...
Jeśli staracie się wieczorem to można dac cały Rephresh albo Abiofem rano albo wieczorem dzień przed staraniami. Ph będzie się trzymać. W środowisku bardzo kwaśnym wszystko wyginie.

Millo z tego co czytałam to costagnus to mniejwiecej co Vitex i mozna to razem stosowac. Lecz jak stosujesz Saw Palmetto to nie wolno pic herbaty pieprzowej. A do owulacji z tego względu ze jak sie starasz to mozesz byc poprostu w ciazy a to zagraża pozniej dziecku wiec przy staraniach to do owulacji sie stosuje. Jedynie ze masz miesiąc bez staranek to wtedy mozesz przez cały miesiąc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Abiofem jeszcze stosowalysmy tu na forum. I Iladian Direct globulki po @ stosowalam.
Przede wszystkim trzeba zachować umiar w tych zelach. Nie dajemy do środka żelu dużo żeby nie dotknąć szyjki, powinno się delikatnie przy wejściu tylko dawać...
Jeśli staracie się wieczorem to można dac cały Rephresh albo Abiofem rano albo wieczorem dzień przed staraniami. Ph będzie się trzymać. W środowisku bardzo kwaśnym wszystko wyginie.
Airfix dzieki to jutro popytam w aptece o Abiofem. Poki co jak paskami mierze ph to wychodzi miedzy 5 a 6.mam paski 0-14 ph dobrze one mierza??

ostatnio czytalam tu na forum staraczki z 2013 roku to ty Airfix tam jestes??? wtedy tez sie starałas dobrze doczytałam ze urodziłas synka a teraz bedziesz miec dziewczynke?? pamietasz moze czym sie roznily tamte twoje starania od tych??

ostatnio czytalam tu na forum staraczki z 2013 roku to ty Airfix tam jestes??? wtedy tez sie starałas dobrze doczytałam ze urodziłas synka a teraz bedziesz miec dziewczynke?? pamietasz moze czym sie roznily tamte twoje starania od tych??
Ja na forum jestem jakoś od 2014 chyba...od początku starałam się o córkę, jednak starania zaczynałam kilka razy z przyczyn zdrowotnych. Syn ma 8lat. Są różnice między staraniami o niego,a teraz . Ale to mam spisane w opisie swoich starań który mam jeszcze nie skończony na laptopie przez to że jestem w ciazy wysokiego ryzyka i po prostu leżę cała ciążę praktycznie, do laptopa nie siadam. Obiecałam dziewczynom ze jak już mała się urodzi to skończę i wstawię opis.

Imama jako ze ty wszystko wiesz :-) to mi troche podpowiedz :-).Lactacyd Femina to do codzinnej higieny a lacibios femina w zelu przed stosunkiem i ten lactovaginal tez przed stosunkiem bo poczytalam troche wczesniejszych postow ale troche sie gubie. Mam paski ph 1-14 ale dzis zamowilam 4-7 bp pewnie dokladniejsze :-) i czytałam ze jak za wysokie ph pochwy to jakies irygacje sie robi z wody i limonki zeby ph obnizyc?

reklama
Do góry