reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wiecie, dzisiaj usłyszałam od fryzjerki że są jakieś badania ludzi dorosłych zanim znajdą w ciążę o dominacji jednej płci.slyszalyscie o tym?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia kurde to tez trzymam kciuki, zaszalalas w tym cyklu!
Ja nic nie słyszałam. Ogólnie ostatnio artykuł czytałam ze każdy facet tak naprawdę ma tyle samo X jak i Y.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama zerknę sobie na te aplikacje, chociaż ja prowadzę zapiski i program oblicza mi ovu

Antonia to zaszalalas, to pierwszy cykl tak obfity w starania? Zakwaszalas sie?

Ja tez słyszałam ze każdy mężczyzna ma porównali plemników x i y ale znam dziewczynę ktora ma 5 synów.

Ajlak Imama tez cxytalam o tym i moj gin mowil mi to samo, ze kazdy facet ma mniej wiecej tyle samo xx i xy tylko niekiedy np xx moga byc uszkodzone i dlatego utrzymuja sie tylko ciaze meskie... Lub odwrotnie...

Imama zerknę sobie na te aplikacje, chociaż ja prowadzę zapiski i program oblicza mi ovu

Antonia to zaszalalas, to pierwszy cykl tak obfity w starania? Zakwaszalas sie?

Ja tez słyszałam ze każdy mężczyzna ma porównali plemników x i y ale znam dziewczynę ktora ma 5 synów.
W sumie pierwszy tak obfity bo wcześnie skończyłam na 12 dc. Teraz zrobiliśmy 13 i 14 i to podwójnie[emoji6]

Aneta Gratulacje :** spokojnej ciazy:)

Imama ja mierze temp a w nocy czesto sie budze,ale maly budzi mnie.Zasade mam po prostu taka ze po 1 pobudce mierze temp i zeby byly 2 h snu.I przez te miesiace co tak robie to wykres normalny i owulacje wyłapuje.

Antonia to poszaleliscie:)super!A czemu tyle razy rano?:p Wtedy wysoki testosteron niby hihi:)Zaciskam kciuki!

Na wrzesniowkach duzo poronien..jestem w szoku bo w 1 ciazy bylam na innym forum i tam tak nie bylo;(nie spodziewalam sie ze az tyle kobiet tego doswiadcza..ponoc 1 na 4.Masakra jakas.. Teraz rozumiem skad tyle obaw itp.:(Bardzo to przykre..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aneta Gratulacje :** spokojnej ciazy:)

Imama ja mierze temp a w nocy czesto sie budze,ale maly budzi mnie.Zasade mam po prostu taka ze po 1 pobudce mierze temp i zeby byly 2 h snu.I przez te miesiace co tak robie to wykres normalny i owulacje wyłapuje.

Antonia to poszaleliscie:)super!A czemu tyle razy rano?:p Wtedy wysoki testosteron niby hihi:)Zaciskam kciuki!

Na wrzesniowkach duzo poronien..jestem w szoku bo w 1 ciazy bylam na innym forum i tam tak nie bylo;(nie spodziewalam sie ze az tyle kobiet tego doswiadcza..ponoc 1 na 4.Masakra jakas.. Teraz rozumiem skad tyle obaw itp.:(Bardzo to przykre..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo a bo mieliśmy taką ochotę[emoji7]

Do góry